Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 663
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 785
Захажайка с 4800 последователи - повече от Луна, хууухуу! "ПАЗИ СЕ СОФИЯ ОТ ПРОВИНЦИАЛЕН ГЕН КОЙТО НАСТЪПВА ОТ ПРОВИНЦИАЛЕН ТОТО ОПРЕДЕЛЕН ЗА НАЙ-КАЧЕСТВЕН... АМАННН" Люска за Тотю. Подкрепяла е Марги. 😆😆😆 Пълен кеф!!!
https://m.facebook.com/?_rdr#!/ludmila.zahagaeva?fref=nf&pn_ref=story

Захажайка си купонясва вкъщи.
Сладуранки!
https://video-lht6-1.xx.fbcdn.net/v/t42.1790-2/11138982_10204381 … 8&oe=5A0C58B5

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 14:46 от Маpи

# 1 786

Олеееее супер. Много се радвам, че довечера предаването ще е 2 часа   newsm44

# 1 787
  • София
Олеее, ужас! Не съм сигурна дали ще ми издържат нервите цял месец.  Laughing

# 1 788
Олеее, ужас! Не съм сигурна дали ще ми издържат нервите цял месец.  Laughing

Внимавай само да не се напиеш, че във форума много съдят... Close

# 1 789
  • somewhere near the sea
Луна е сменила тактиката. В предния сезон беше надменна само. Сега се държи като мангалка на пазара.

# 1 790
  • София
Дайте промото от другаде, че не отварям vbox7.

# 1 791
  • София
Внимавай само да не се напиеш, че във форума много съдят... Close
Аз, както писах вече, не пия, но се надявам, че ако сгазя нещо лука, ще ме защитиш.  4470

# 1 792
На мен ми е трудно да повярвам, че това симпатично момиче https://i49.vbox7.com/o/901/901faa9c230.jpg е това: http://bradva.bg/sites/default/files/styles/640x/public/field/im … jpg?itok=44JEyNXq
Според мен зорлем се набута на мушката на Лудото Ленче и сега ще се дърлят докато едната не шибне другата.
Аз и ден нямаше да изкарам сред Захажаева и Луна.

# 1 793
  • Някъде в Матрицата
И аз съм от тия, които се напиват от едно малко и на другият ден такъв махмурлук ги гони. Затова предпочитам да не пия изобщо. И сега съм срам за зодията си - Риби. 😂😂😂😂 В зодиака сме представени като алкохолни петна. 😂😂😂😂 Жени Калканджиева показа как се пие, нали? 😉
Довечера Лунчето ще обере каймака на номинациите. Ще видим дали ще си тръгне обаче. Днес, докато чаках автобуса, едни тийнейджърки си подпяваха "Луна президент". Има си фенове.

# 1 794
  • Сф
Абе пиянка си е явно Дебито.Все пак по кръчми и нощен живот пребивава предвид професията.За толкова години в бранша, трябвало е да си направи сметката с пиенето отдавна.
Днес във фейса имаше някакъв пикльо с БМВ, минал на червено и помлял 3 коли. И казал" че какво толкова и без това карате трошки."
Такова е и поведението на ЛуДа, нагло до безобразие.Дано си намери майстора в ББ.Никой не е длъжен да и търпи стила и прищевките.Не си е вкъщи и тия хора са и никакви, за да ги занимава с претенциите си.Тоест, тя е същия боклук, с повече самочувствие и НАХАЛСТВО да постигне своето.Съответно се мазни на по- големите и успелите, нещо да докопа ако може.

# 1 795
А аз не виждам защо трябва да й се влиза в тона на Луна. Пълен игнор, никакво общуване, никакво отразяване и съм рахат....ама за мен е лесно, че съм си темерут по принцип. Mr. Green

То все едно да ръчкаш л@йно с пръчка....дет вика Дема..лъхна ме нящу..няма смисъл просто да се говори с нея.

# 1 796
  • София
И аз съм от тия, които се напиват от едно малко и на другият ден такъв махмурлук ги гони. Затова предпочитам да не пия изобщо. И сега съм срам за зодията си - Риби. 😂😂😂😂 В зодиака сме представени като алкохолни петна. 😂😂😂😂 Жени Калканджиева показа как се пие, нали? 😉
Довечера Лунчето ще обере каймака на номинациите. Ще видим дали ще си тръгне обаче. Днес, докато чаках автобуса, едни тийнейджърки си подпяваха "Луна президент". Има си фенове.

А, има си фенове... по-скоро са ѝ се подигравали.

# 1 797
  • София
Ако бях там, щях да се държа с Луна по същия начин, по който тя се държи и гледа на другите. Просто трябва да ѝ отвърнат със същото - нека не ѝ мият, носят храна, отварят вода, разнасят неща и пр. и да видим как ще оцелее.

# 1 798
Няма вече за кога да й се репчат... Трябваше в момента, в който прекрачи, да й се каже ВИЖ КВО БАБЕ, СТОЙ СИ ТИХО И НЕ СИ МИСЛИ, ЧЕ НОМЕРАТА ОТ ПРЕДНИЯ СЕЗОН ЩЕ МИНАВАТ ТУКА... А те й целуваха ръце, носеха й водиШка, отваряха й бутилки...

# 1 799
Момичета, добър ден!  Hug Оказвам ви високата чест да се погрижите за обяда ми. Разберете се помежду си коя ще го приготви, коя ще го сервира... Целувайте ръка и не ми благодарете.  bowuu Joy
 Божеее, Линдарева била моята зодия, сраааам.  Blush

П.П.: А, Кришка, добре че не съм сама.

Като видях Линдаревата коя зодия е и викам шА си мълча, че то не е за хвалене. Ма щом се обадихте - много сме, силни сме. Joy

Снощи изпуснах купона и не можах да гледам предаването. Дано стигна довечера да го изгледам, но се съмнявам.

+1 Телец.

Общи условия

Активация на акаунт