Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 525
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 770
Аз, като Нордел, направих проучване. Напъвам се да я съжаля, но няма да стане.

По диагонала в нета Дебора е ето това:
***голи снимки - в колата, върху тоалетната, по плажовете
***снимки по прашки на 16 години
*** "отказах секс на Хр. Сираков"
*** "не може да пее, само свири"- Простуела за Дебора
*** "падна силикона на Дебора"
*** "лъснаха гащичките на Дебора"
*** "Дебора в Гърция с дърт богаташ"
*** "Дебора се разгони, пусна дибидюс снимки" за горните

Плюс: чалгарка.
Моето мнение е съставено.

В Динко-ланда на леките жени и биячите, какво друго може да й се случи освен да я бият?

Не е в земята на художниците и борците за опазване на морските костенурки, нали?

# 1 771
  • София
Кака Зорчи ще се окаже най-нормалната.

# 1 772
Кака Зорчи ще се окаже най-нормалната.
Да бе, надявай се...

# 1 773
  • Оптимист по принуда

Не е в земята на художниците и борците за опазване на морските костенурки, нали?
Там ли са свестните само? Да тръгвам.

Пък Джънко тъй да ми беше на сърце.

# 1 774
Лили, чак чики-чики не. По-скоро баладите й  Embarassed

# 1 775

Там ли са свестните само? Да тръгвам.

Пък Джънко тъй да ми беше на сърце.

JoyJoy

Скрит текст:
Въх, ти и сърце ли имаш...съвест разбрах, че нЕмаш, ама за сърцето се чудех ... Rolling Eyes

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 776
Всъщност Дебора нямаше да направи впечатление, че се е напила, ако не беше Луна да я провокира. Пиеше си момичето, фъфлеше си с останалите, забавляваше се, а ЛуДна само се чудеше как да я яде. А на следващия ден тя се оказа най-обидена от какво ... от това, че някой друг се е напил. Другите дори не го отразиха особено, че някой се е понапил, щото по-голяма част от тях бяха "на черешата".

# 1 777
Деми, там- да. И голям избор също при музейните работници, но най-добре е от Анимус някой чиновник -таман за нейния случай 🐻

Моля, моля, баш бабаитът Джинко се осмели да каже нещо на побеснялата Луна, но тя му се озъби и дотам.

Ооо, дайте шанс и тоз сокол от Странджа-Сакар ще разпери криле! Търпявайте малку, той ще дойде с танка, ще видите! 😆

# 1 778
  • тук, на мястото си
Като ги гледах снощи мъжете как се ошашавиха като се разфуча Луна,  не очаквах от Фънки и от Динко че ще се чудят какво да направят. По едно време си помислих, че Дичиту ще  я овършее  набързо, но той хитър излезе, не и се хвана.
Захажаева нещо много мълчалива ми се видя снощи, дали щото си смени рокличката?

Луна започна да провокира Дебора след като БигБрадър  я извика в  изповедалнята.

# 1 779
  • в резерват
Аз като гледах днес повторението на разправията им в предаването на Гала ми се стори , че просто си подаваха реплики. "За коя се мислиш", " ще видиш ти", " Не ми говори" , "Ти коя си", "Ще ти забия 2 шамара, ритника " .... Колкото и да са изплякали, никой не говори така. А останалите статисти си мълчаха. В друга сцена пък тия ще си траят, а другите ще запалят и пак ще чуем " ти кой си" , "ще видиш навън като излезем", "найш ли какво ще стане, ако те фрасна".

# 1 780
Като ги гледах снощи мъжете как се ошашавиха като се разфуча Луна,  не очаквах от Фънки и от Динко че ще се чудят какво да направят. По едно време си помислих, че Дичиту ще  я овършее  набързо, но той хитър излезе, не и се хвана.
Захажаева нещо много мълчалива ми се видя снощи, дали щото си смени рокличката?

Луна започна да провокира Дебора след като БигБрадър  я извика в  изповедалнята.

Джино й беше благодарен в началото обаче - спаси го от Захажайка. Каза й "Лунче, да си жива и здрава".

А Захажайка яко се спече като се усети, че Луна нарочно я кара да се наведе с тази къса поличка. Захажайка, милата, без Албенка няма да се справи... Някак самотна ми изглеждаше сутринта, тъжничка...

# 1 781
  • София
Промо няма ли?

# 1 782
Аз като гледах днес повторението на разправията им в предаването на Гала ми се стори , че просто си подаваха реплики. "За коя се мислиш", " ще видиш ти", " Не ми говори" , "Ти коя си", "Ще ти забия 2 шамара, ритника " .... Колкото и да са изплякали, никой не говори така. А останалите статисти си мълчаха. В друга сцена пък тия ще си траят, а другите ще запалят и пак ще чуем " ти кой си" , "ще видиш навън като излезем", "найш ли какво ще стане, ако те фрасна".

Глупости. И двете никой не ги знае, нямат фен база, и могат да се излагат колкото си искат - единствено могат да спечелят, поради факта, че няма какво да губят... Пък и по-голям шанс за изяви след ББ има Дебора - може да е проста и да не може да пее, но ще предпочетат тя да им свири, вместо Луна...

# 1 783

Чакай, чакай... То толкова скандали са станали до сега - трудно е да решат кои да ни покажат... Satisfied

# 1 784

Общи условия

Активация на акаунт