Да, мерси!

/
Бих направила всичко, което е по силите ми (както направиха с Мегз) да покажа на Луна какво нищожество е, защото получава чак заплащане за това, че ни трови с простотията и наглостта си! Освен това, ще и осигуря адекватно лечение поне за малко, за да се види с нормално съзнание отстрани, после да прави каквото ще. Няма толкова откачен овен просто, то това същество си е проклето по природа.
Мче отворете и един DMS номер и и съберете средства, за да стане метаморфозата по-скоро. Тъкмо ще се превърне във второ Светле - очевидно такива като нея, вече излъскани, ви допадат! За мен това човече е изгубена кауза, едно нанадолнище, едно олицетворение на целите, начина на мислене и манталитета на младите хора от изоставените и от света малки схлупени и бедни селца от Северозападнала България, където поминък НЯМА и кората се превръщат в неандерталци от пиене, а единственото удоволствие им остава да се отдават на плътски страсти по някакъв животински начин... Скоро гледах във Фейса едно видео от "Съдебен спор", което предаване мразя от сърце и направо ми висна ченето как е възможно да има толкова дебили на едно място, е тоя каст в Брадъра счупи напълно представите ми за това. Ето, гледайте за какво говоря...Препоръчани теми