Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 484
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 725
Зъбите на Коцко криви ли ми се виждат или? Сякаш на една страна са някак си...скоро дали няма да се подреди и той с бяла усмиФка
Коцето носи брекети.

# 1 726
  • София
Подайте профила там, ако обичате. Grinning

# 1 727
Аз се чудя на прическата на Луна и по-точно на това как издържа с толкова изпъната коса ?
Аз като постоя няколко часа вързана (хем съм доста далече от такова стягане) и започва да ме боли скалпа, пък това нейното си е живо самоизнасилване.
Сигурно я ползва, за да й държи лицето по-изпънато. И търпи в името на красотата.  Mr. Green

Точно това се чудех и аз. Мен лично след няколко часа с вързана коса /не много стегнато/ започва да ме боли главата, а ако я стегна толкова направо не знам Rolling Eyes

Аз на Дебора пиянството й го прощавам - години наред гаджето й я пребивало, малтретирало... Тук ни е смешно и останалите участници много се забавляват, но... Въобще не е смешно това, което е преживяла и я е подтикнали към пиенето...

И кой й е виновен, че е стояла и е търпяла? На какво се е надявала - че ще се промени? Или си е мислила, че я обича щом я бие? Изобщо не ми е жал за такива жени. Жал ми е само първия път. Но, ако продължават да стоят и да търпят грам не ми е жал за тях. Нито е била женена, нито са имали деца - нищо, което да я спира да си тръгне.

# 1 728
Аз се чудя на прическата на Луна и по-точно на това как издържа с толкова изпъната коса ?
Аз като постоя няколко часа вързана (хем съм доста далече от такова стягане) и започва да ме боли скалпа, пък това нейното си е живо самоизнасилване.
Сигурно я ползва, за да й държи лицето по-изпънато. И търпи в името на красотата.  Mr. Green

Точно това се чудех и аз. Мен лично след няколко часа с вързана коса /не много стегнато/ започва да ме боли главата, а ако я стегна толкова направо не знам Rolling Eyes

Аз на Дебора пиянството й го прощавам - години наред гаджето й я пребивало, малтретирало... Тук ни е смешно и останалите участници много се забавляват, но... Въобще не е смешно това, което е преживяла и я е подтикнали към пиенето...

И кой й е виновен, че е стояла и е търпяла? На какво се е надявала - че ще се промени? Или си е мислила, че я обича щом я бие? Изобщо не ми е жал за такива жени. Жал ми е само първия път. Но, ако продължават да стоят и да търпят грам не ми е жал за тях. Нито е била женена, нито са имали деца - нищо, което да я спира да си тръгне.

Надали е била жена... Била е още дете. НЕ че сега не е... Пък защо е стояла и търпяла - никой друг, освен тя самата, не знае... А и не е наша работа. Нито на Луна!

# 1 729
  • Оптимист по принуда
Не е лесно да си тръгнеш от насилник. Явно все пак се отървала по някакъв начин. Не ми харесва агресивното и без грам емпатия отношение към такива жени. 

# 1 730
  • София
Виж Рейнето как ги разбира нещата...тц...тцццц.
Тете, не че ги разбирам, но по метода на изключването не се сещам за друга причина. А и каквото и да си говорим, опашката е без пари, а лифтингът е скъп.  Laughing

Жани, ами колкото - толкова.  Mr. Green

# 1 731
Тоньо се изказа генерално,Луна била паднала ниско ,за мен тя си се въргаля там от годинии

Тий знае по-добре:)Все пак нали и той обитава същите низини;)

# 1 732
Не е пребивана години, както някой писа по-горе, а три месеца. Което не прави побоя по-малък. Става въпрос за шестмесечна връзка, като първите три месеца са били цветя и рози, а след това я е почнал, като си пийнел.

# 1 733
Не е пребивана години, както някой писа по-горе, а три месеца. Което не прави побоя по-малък. Става въпрос за шестмесечна връзка, като първите три месеца са били цветя и рози, а след това я е почнал, като си пийнел.

Айде ся... А оня дъртия, дето я спонсорираше на времето, не я ли биеше?! Ше замоля да не поставяте редовно думите ми под съмнение... Явно не е бой, щом има кеш...

# 1 734
  • София
Отстрани сигурно изглежда лесно, но не е - трудно е да си тръгнеш от насилник. Той обикновено е и изкусен манипулатор, който успява да убеди жертвата, че вината е изцяло и само нейна и да й срине самооценката из основи.

# 1 735
Дори не знам за какъв дърт иде реч, че да го коментирам...

# 1 736
Подайте профила там, ако обичате. Grinning
Луна Йорданова (оfficial)  ФБ - ако това питаше, Смайл.

Сега Киро да признава бързо как лети до БГ да си прави зъбИте.
Киро не епомирисвал САЩ... Във Варна си живее... редовно го засичам по Студентска с едно BMW-нце... нито много лъскаво, нито от последните модели... Grinning

О, аз какво съм слушала - нещо в САЩ живеел и работел? Даже си го нагласих, че с Джино ще се харесат? Уф, да не беше Дий-янчо с това инфо? Аз готвя и гледам с половин око всяка вечер. По-важно ми е да не загоря манджата определено! 😆

# 1 737
  • ВАРНА
Предполагам глава боли,когато има,какво да боли т.е.ако не е вакуум.А при Лухчето.....

# 1 738
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз харесвам Коцето, да видим дали ще се омаже и той .
Направо се притесних като го оставиха да спи при Луна, милия от носене на кашони накрая няма легло за него 😄
Вика аз при пияното момиче , не 😄
И накрая на дивана .
Абе бая ми е забавно на мен, Дебора като се ядоса на огледалото, че не се отваряла тая врата, прихнах 😂
А Кирчо се сопна на Дебора като носеха куфара на Коцето, не е от най-кротките той.
И аз го помня от неговия сезон как избухваше ..

# 1 739
По никакъв начин не толерирам насилие под каквато и да е форма и упражнено върху каквото и да е живо същество, но ми е малко пресилено да се оправдава поведението на Дебора. Просто момичето прекали с чашките и се изложи. Не виждам общо между това и връзката, която е преживяла. Освен това мисля, че отдавна се е разделила с този мъж, за да има влияние все още над нея и това да е провокирало напиването точно в Брадъра. Според мен тя не е достатъчно обиграна, за да преценява ситуацията, компанията и мястото, на което се намира, глуповата е и това й помогна да стане лесна мишена на Луна. Но също така смятам, че по този начин Луна вместо да й извади очите, ще й изпише веждите, защото много хора ще я припознаят като жертва и нищо чудно Дебора да се задържи в предаването.

Общи условия

Активация на акаунт