Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 497
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 665
На мен Динко ми е интересен, най-ненужни са ми всички от сезон 2015, прекалено пресни са и едва ли ще покажат нещо различно...

Не знам дали се коментира жизненоважния факт, че Джулката е магистър по управление на Европроекти

# 1 666
Константин и на мен ми се издигнА в очите като не пожела "да си легне до пияното момиче". Дано рЕзко не падне в следващите епизоди. Joy

Луна прекали с нападките към Дебора, а ДебитУ достаааа се поуля с чашките. Подозирам, че няма да е за последно.

# 1 667
Добро утро , останах си без чаша със столче .
Никаква милост нямате значи , снощи се хилих до последно , тази сутрин осъмвам и нова порция кадри и уточнения , от които отново съм нахилена. Joy
А сме гледали има- няма 45 минути снощи.
Голям купон , големи гадове , голям сезон.
А в темата простооо- нямате равни. Heart
Ай със здраве Flowers Rose
ПП -сега видях , че пишете за Коцето , той обара много брутално една снощи , но коя от знойните беше, не помня Rolling Eyes

# 1 668
  • тук, на мястото си
След двете вечери  в които гледам Луна си задавам въпроса тая жена вън в обикновения живот пак такава  ли е?
На мене страшно много ми прилича по физиономия  на Юлиан Вучков,  не говоря за акъла.
Дебора е едно голямо леке, според мене. Това, че си имала проблеми и си търпяла унижения, не значи че трябва да се напиеш като казак и да не знаеш какво правиш.
Колкото до Динко, простовато  селско момче  на което му е втълпено от медиите, че е голяма работа. Сега до него трябваше да е Антон Хекимян, защото той го откри,  лансира и при всички случаи му плати бая пари. А "свинските опашки" за първи път бяха споменати от един друг простак.
Снощи като гледах и си мислих, че първия човек на когото може Динко да скочи може да е Луна и бих искала това да го гледам.

# 1 669
Привет.Да си кажа за последно и приключвам по темата.Има лудост в нас овните(то във всички има,но при нас е маалко повечко:)),но Naughtyопределено зависи от умственият багаж,дали тази лудост ще я преобразуваш в нещо положително или ще му изпуснеш края и ще стане ..патология.
Към момента са ми по-нормални Дий,Джино и Коцето(ако не се напива постоянно Laughing)
Този Динко,ама такъв селски бек,трудно ми е да му гледам физиономията  Sickи Цуни беше бек,ама някак поне по-симпатичен,по-лесно се понасяше.
Луна колкото е луда,толкова е злобна и манипулативна.За съжаление има някакъв умствен капацитет и го използва изключително за манипулации..отврат!

# 1 670
Аааа, Джинко е плашлив, страхлив...не го виждам да скочи ни на Луна, ни на друг. Снощи в изповедалнята веднага клекна - само като му каза брадър, че неЙ хубаво да послъгва, и веднагически изпълни повелята и оправи нещата.
Не ми се вижда боен тип...ама хич.

# 1 671
Аааа, Джинко е плашлив, страхлив...не го виждам да скочи ни на Луна, ни на друг. Снощи в изповедалнята веднага клекна - само като му каза брадър, че неЙ хубаво да послъгва, и веднагически изпълни повелята и оправи нещата.
Не ми се вижда боен тип...ама хич.
И той чисти имидж... да видим докога.

# 1 672
  • Сф
За съжаление и на мен Дебора ми мяза на псих.нестабилна жена .Чашките само я показват каква е в главата.Не че е лошо момичето, но с това поведение ще привлича само идиоти и насилници.Дано навреме потърси помощ, млада е.Малко са късметлийките като Новева да овъртят богат старчок.А и не се знае как е в момента и дали може да живее нормално без ексцесии.
Но МНОГО по- неприятна ми е Луна- това е гаден по душа човек.Както се вижда и тя е самотна, изгоря с пари в КТБ.Тъй че и многото алчност не е на добре, егоизма и ламтежа да е най!Всъщност си е обикновена селянка с претенции без покритие и държание.
Не харесвам, че ББ толерира агресия и то във времена , когато тя е навсякъде .Това ли е правилната позиция? А и Луна не беше пияна когато налетя словестно и дори физически, с ясни намерения.Без да е предизвикана! Дори и се извиниха.Въпреки че Дебора дължи извинение на всички, не на Лунчето персонално, защото Луна беше грубата.
Да и вземат от хонорарчето на Лухчето, че да се научи да се държи възпитано.

# 1 673
  • Някъде в Матрицата
Който гледа Гала, може ли да преразкаже какво се случва? Мтел телевизията от сутринта прекъсва и дава грешки...😩 Нищо не може да се гледа.

# 1 674
  • Оптимист по принуда
Ей тоя Тоньо голям смелчага.

# 1 675
Който гледа Гала, може ли да преразкаже какво се случва? Мтел телевизията от сутринта прекъсва и дава грешки...😩 Нищо не може да се гледа.
Нищо интересно. Повтарят кадри от снощи.

Антон е много зле. Като обясняваше за Динко, казва: "Той ПРЕДИ ГОДИНИ като участваше там в един друг формат..." Какви години... направо преди столетие.

# 1 676
  • в резерват
Пак гледам скандала на Дебора и Луна , чудя се дали е по сценарий.

# 1 677
Тоньо се изказа генерално,Луна била паднала ниско ,за мен тя си се въргаля там от годинии

# 1 678
Като говорим за зодии  Mr. Green Дебора и Марчето са Козирози. Така, като ги гледам нямат много общо. Марчето щеше да реагира доста по-агресивно и адекватно при този скандал с Луна

До тук - Коцето си го харесвам от ден първи и до момента продължавам да си го харесвам. Фънки също. За Динко и Дии нямам никакво мнение за момента. Не ме дразнят, не ги харесвам - нищо. Ще видим с времето как ще е. За Джино нямам някакви преки наблюдения, но за момента ми е симпатичен. Изглежда ми доста културен, обран, възпитан и умерен, което ми харесва. Светлана от ден първи не я понасям, никога не съм я харесвала, от както е с Гущеров тотално не я понасям заради предателство към близка приятелка и каквото и да направи в къщата няма да я харесам. Захажаева ми е интересна - мисля, че тепърва ще си разгърне потенциала  Laughing. За готвачката също нямам мнение, но ми е по-скоро неприятна. Линдарева ми е пълен отврат - не понасям ОЧЕИЗВАДНО грозни жени, които имат самочувствие и се самообявяват за красавици. И тя ми е, като Светлето. Този Киро пък ми е пълен фантоН за момента - изобщо не мога да запомня, че е в къщата

# 1 679
Този Динко,ама такъв селски бек,трудно ми е да му гледам физиономията  Sickи Цуни беше бек,ама някак поне по-симпатичен,по-лесно се понасяше.

E, какво говориш, Цуни откога е в хайлайфа и е ошлайфан вече.

Общи условия

Активация на акаунт