Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 504
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 680
Я напишете на всички зодиите
Козирозите уви са кофти, като пийнат, а обичат чашката. Иначе толкова усилено мога да работят за да постигнат целта си, ето Марчето все пак май доста работи, но пийването...и тя като пийна, ги изръси едни Simple Smile

# 1 681
Този Динко,ама такъв селски бек,трудно ми е да му гледам физиономията  Sickи Цуни беше бек,ама някак поне по-симпатичен,по-лесно се понасяше.

E, какво говориш, Цуни откога е в хайлайфа и е ошлайфан вече.
newsm10 Grinning
Говорех за визия по точно,този що така ми направо ми е Sick

# 1 682
  • Сф
То аз не знам на някоя зодия да и отива като пийне.Камо ли на жена.
Ма ся кат се замисля, Женито май най- много носи н пиенье! Hug

# 1 683
Не са показали колко е изпила Дебиту, при нея емоцията, превъзбудата, вероятно и умората си казаха течната дума. Реално нищо лошо не е направила, даже се забавляваше, докато не влезе във фокуса на Луна, която определено си търсеше жертва.  Посредствено обикновена към тъповата е момата, тъй че ѝ прощавам. За съжаление не виждам капацитет за Велики дела и промяна в нея.Simple Smile

# 1 684
Я напишете на всички зодиите
Козирозите уви са кофти, като пийнат, а обичат чашката. Иначе толкова усилено мога да работят за да постигнат целта си, ето Марчето все пак май доста работи, но пийването...и тя като пийна, ги изръси едни Simple Smile
Е и фънки е козирог, той мрази алкохола и за това го унищожава.

# 1 685
Да, очевидно не един беше пиян, и някак си се опитваха да пазят поведение и да не се излагат както и да позамазват дори чуждите гафове. На фона на това, поведението на Луна е грозно. Не беше пияна нито вечерта, нито на сутринта, но умишлено подчертаваше някои неща и търсеше скандал и конфликт.
Но явно това й е стратегията
И на мен не ми харесва, че отново се показва, набляга, толерира агресията, която ни залива навсякъде....и се лансира и за ВИП...

# 1 686
Не са показали колко е изпила Дебиту, при нея емоцията, превъзбудата, вероятно и умората си казаха течната дума. Реално нищо лошо не е направила, даже се забавляваше, докато не влезе във фокуса на Луна, която определено си търсеше жертва.  Посредствено обикновена към тъповата е момата, тъй че ѝ прощавам. За съжаление не виждам капацитет за Велики дела и промяна в нея.Simple Smile

Според мен Луна още от самото си влизане искаше да направи един хубав скандал, един вид, "за да им вземе страха" на останалите. Нещо, като представяне. Пробва със Захажаева, но не й се получи, затова се насочи към доста по-слаб съквартирант. И си постигна това, което целеше  Peace

Ето и зодиите

1. Мариела Нордел - рак
2. Зорница Линдарева - телец
3. Светлана Василева - стрелец
/образование - средно. Явно Хриси не е успял да реагира достатъчно бързо и да й осигури поне една магистратура, която да развее в национален ефир  Mr. Green/
4. Луна - овен
5. Людмила Захажаева - водолей
6. Константин - рак
7. Кирил Симеонов - близнаци
8. Дее - близнаци
9. Джино Бианкалана - стрелец
/ разведен  Shocked. Той пък кога се ожени, че се и разведе  newsm78/
10. Дебора - козирог
11. Динко Вълев - водолей
12. Фънки - зодия "гроздова"  hahaha

# 1 687
  • ВАРНА
Лухче-то туркиня ли е или циганка?На второто ми мяза.

# 1 688
  • У дома
Дебора няма самочувствието на Марчето, затова ЛуДа си позволява да и говори така😉
Това за зодиите не го разбрах...от всяка зодия може да има хахавели..
Джино е бил женен за някаква леля "пачка", та да не знае сега мноога за кифлите, че и той е такава, даже и е взел фамилията😂

# 1 689
  • София
И нито един лъв, срамота, но може би по-добре, да не ни излагат зодията, все пак е най-хубавата.

# 1 690
Учудена съм от раците, и аз съм рак, не понасям подобни изяви и не бих искала да се излагам в ефир за нищо на света Simple Smile От друга страна точно такъв неадекватен образ съм, когато съм център на внимание, като Коцето и Нордел...

# 1 691
Луна много слаба мишена си избра за старт на сценария си. Дори, както казаха при Гала, да е проучила слабите места на останалите и умишлено да нападна Дебора със заплахи за физическа саморазправа, не й отива на претенциите и я показва в още по-грозна светлина. Да беше зачекнала Нордел или Фънки да я видим колко е силна и какъв й е капацитета. Лесно е да видиш, че някой е уязвим и да се перчиш. Дебора, че много се изложи - няма две мнения. Ненавиждам пияни хора, още повече млади момичета, които не осъзнават каква излагация са, а претендират да са ВИП, но още по-жалко ми е жена на възраст с претенции за кариера, възможности и натрупан житейски опит да се възползва от това. За пореден път съжалявам, че от национален ефир ставаме свидетели на подобни сцени. А във фейсбук за още по-голямо съжаление е пълно със защитници и на едната, и на другата.

# 1 692
И нито един лъв, срамота, но може би по-добре, да не ни излагат зодията, все пак е най-хубавата.

Ееееее, най-накрая. Вече си мислех, че съм сама тук  Hug bouquet

Учудена съм от раците, и аз съм рак, не понасям подобни изяви и не бих искала да се излагам в ефир за нищо на света Simple Smile От друга страна точно такъв неадекватен образ съм, когато съм център на внимание, като Коцето и Нордел...

Щом си, като тях си си екстра. Радвай се, че не си, като Миглена   Peace

# 1 693
Моята PR агенция от днес поема и защитата на Захажаева.

Ну, молодець, Захажайка!!! Как готино каза на Джинко - оуу, в САЩ ти е скъпичко за рехабилитации, че си дошъл тук!

Сега Киро да признава бързо как лети до БГ да си прави зъбИте.

# 1 694
  • Сф
Много сме, споко Animal Lion , да не ни закачат просто..

Общи условия

Активация на акаунт