Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 489
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 695
  • У дома
Сега погледнах това с зодиите, моята са Кирил и Дии. Дии нищо не е показал, Кирил ми е шушумига и скоро ще го започнат с подигравките. Мноого преиграва и се прави на важен, а е обикновенно комплексарче😩

# 1 696
  • sofia
Чудех се за какво ни е Дебора, а тя се е баш в сезона! В изповедалнята беше досущ, като герой на Бай Брадър.
Луна показа тъмната се страна. Че е шантава ясно, симпатично дори, но тя го играе и зла.
Гущерица, защо се беше закачила със смок на темето? Поне гущер да беше, да се знае!
Мадам Захажаева ще ги оправи всичките!
В нея и Нордел ми е надеждата!

# 1 697
Според мен Луна още от самото си влизане искаше да направи един хубав скандал, един вид, "за да им вземе страха" на останалите. Нещо, като представяне. Пробва със Захажаева, но не й се получи, затова се насочи към доста по-слаб съквартирант. И си постигна това, което целеше  Peace

Ето и зодиите

10. Дебора - козирог
12. Фънки - зодия "гроздова"  hahaha

А, точно! Което е жалко, защото определено е наясно с кого е Светлето и с нея никой няма да се гаври, включително Брадъра.

Козирог съм, затова не пиша в ефир. Smile

# 1 698
Дебора няма самочувствието на Марчето, затова ЛуДа си позволява да и говори така😉
Марчето е силна и вилна, когато има някой зад гърба си. Като се беше разделила с Гущеров, я бяха поканили в едно предаване и беше по-ниска и от тревата, че не се знаеше кога ще върже новия спонсор.

# 1 699
На Джино тази фамилия му е баш от бившата му жена. Той иначе си се казва Гино Ташев.

# 1 700
  • sofia
Да добавя, че овните-жени са прями, свестни и бойни мадами! Имам три близки приятелки от тази зодия.
Обичам рогатите, тъй като и аз съм такова животно!
От зодията на Лозарева съм и да, обичам да прекалявам!:joy:

# 1 701
  • София
Момичета, добър ден!  Hug Оказвам ви високата чест да се погрижите за обяда ми. Разберете се помежду си коя ще го приготви, коя ще го сервира... Целувайте ръка и не ми благодарете.  bowuu Joy
 Божеее, Линдарева била моята зодия, сраааам.  Blush

П.П.: А, Кришка, добре че не съм сама.

# 1 702
  • София
На Джино тази фамилия му е баш от бившата му жена. Той иначе си се казва Гино Ташев.
Ха-ха, нерде Ямбол, нерде Стамбул.

# 1 703
И нито един лъв, срамота, но може би по-добре, да не ни излагат зодията, все пак е най-хубавата.

Ееееее, най-накрая. Вече си мислех, че съм сама тук  Hug bouquet

Аааа не! Много сме! Но още мием срама от Ирини и Софкин миналата година за това си трайкаме и коментираме овните и козирозите. Blush

# 1 704
  • София
На Джино италианката не беше ли млада, че ви чета, че се оженил за дърта някаква.

# 1 705
Гледам, че Джино и Светлана са стрелци. Кога са им рождените дни, да знаем ще има ли парти в Нови хан или не.

И сега по същество!!!
Моля, ако обичате, някой по желание /да не посочвам/, да ми направи фреш от прясно изцедени портокали и да налее /но без да окапва стените/ в чаша на столче. Благодаря!

П.П. ако до 5 минути не си получа чашата .... ще стоите гладни...

# 1 706
  • Сф
Ето, според уикито,  Фънкаря е Козирог

# 1 707
На Джино италианката не беше ли млада, че ви чета, че се оженил за дърта някаква.
И аз съм останала с впечатление, че е била млада.

# 1 708
  • в резерват
И нито един лъв, срамота, но може би по-добре, да не ни излагат зодията, все пак е най-хубавата.

Ееееее, най-накрая. Вече си мислех, че съм сама тук  Hug bouquet

Аааа не! Много сме! Но още мием срама от Ирини и Софкин миналата година за това си трайкаме и коментираме овните и козирозите. Blush

Я, събрахме се 🦁

# 1 709
  • У дома
Да, всъщност не е толкова стара:
http://kliuki.ws/deina-biankalana-vse-oste-sapruga-na-djino-novi-razkritiya/

Общи условия

Активация на акаунт