Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 497
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 710
Аз на Дебора пиянството й го прощавам - години наред гаджето й я пребивало, малтретирало... Тук ни е смешно и останалите участници много се забавляват, но... Въобще не е смешно това, което е преживяла и я е подтикнали към пиенето...

Чудя се, тази Луна, кога е била известна И кой въобще я е*е, че да й се вдигне стандарта?!

# 1 711
Аз също се чудя с какво се занимава Луна и кой я издържа. Преди разказваше и тя някакви приказки от 1001 нощ като Нордел, пък турски милионери, пък не знам какво, то кой ли би я изтърпял и един ден, не знам.

# 1 712
Откъде се знае, че Добра е била жертва на домашно насилие?
Източник не мога да посоча,но има хора,които следят и се интересуват,не е някаква тайна,че е ходила посинена неведнъж. А и тя самата като й го каза ЛуДа това й каза нещо от сорта да не й говори така,че тая тема й е болна.

Ето, самата тя си разказва личната история.

https://www.btv.bg/video/shows/karbovski-vtori-plan/video/proekt … lnik-1-chast.html

P.S. Извинявайте, вие вече сте открили видеото. Живи и здрави!

# 1 713
Учудена съм от раците, и аз съм рак, не понасям подобни изяви и не бих искала да се излагам в ефир за нищо на света Simple Smile От друга страна точно такъв неадекватен образ съм, когато съм център на внимание, като Коцето и Нордел...

И МегЗ ,И Тото бяха раци....аз като рак на моменти се припознавах ,но Скорпионският ми асцендент е с голямо влияние ..... smile3508

# 1 714
Аз се чудя на прическата на Луна и по-точно на това как издържа с толкова изпъната коса ?
Аз като постоя няколко часа вързана (хем съм доста далече от такова стягане) и започва да ме боли скалпа, пък това нейното си е живо самоизнасилване.

И аз съм в лъвчетата.

# 1 715
  • Сф

Чудя се, тази Луна, кога е била известна И кой въобще я е*е, че да й се вдигне стандарта?!
Чужденци вероятно, езиковата бариера пречи да се види ЛуДната и същност.
Ето:      https://m.vbox7.com/play:1270fc1403 

# 1 716
  • София
Аз се чудя на прическата на Луна и по-точно на това как издържа с толкова изпъната коса ?
Аз като постоя няколко часа вързана (хем съм доста далече от такова стягане) и започва да ме боли скалпа, пък това нейното си е живо самоизнасилване.
Сигурно я ползва, за да й държи лицето по-изпънато. И търпи в името на красотата.  Mr. Green

# 1 717

Чужденци вероятно, езиковата бариера пречи да се види ЛуДната и същност.
Ето:      https://m.vbox7.com/play:1270fc1403 

Лудостта й не е проблем за единия тек... Външния й вид е. Прилича на някоя дърта врачка... От махалата...

# 1 718
Сега погледнах това с зодиите, моята са Кирил и Дии. Дии нищо не е показал, Кирил ми е шушумига и скоро ще го започнат с подигравките. Мноого преиграва и се прави на важен, а е обикновенно комплексарче😩

Оооо,аз Кирил си го спомням от неговия сезон.Много е избухлив,снощи на моменти го усещах,че едва се сдържаше.Ако ги започне ,и той няма да има спирка  Laughing

# 1 719
Сигурно я ползва, за да й държи лицето по-изпънато. И търпи в името на красотата.  Mr. Green
Еб*м ти и красотата, братче Joy
Hug

# 1 720
Разходих се в профила на Лунка. Брей, тя дала бая нишани, че ще влиза. Гледам през октомври - в Австралия, кенгура, менгура. Преди това на плаж на брега на Индийския океан. Много плажуване из България. И все за любов, добрина и Бог говори... Освен да е взела авансово хонорар?
Освен това и тя като ГниЛо и другите простакели рекламира със снимки - гледам някаква кутия с бельо. Бори се и тя като Сашка за участия, и като на Сашка - публиката е основно гей младежи.

# 1 721
Сигурно я ползва, за да й държи лицето по-изпънато. И търпи в името на красотата.  Mr. Green

Виж Рейнето как ги разбира нещата...тц...тцццц.

Зъбите на Коцко криви ли ми се виждат или? Сякаш на една страна са някак си...скоро дали няма да се подреди и той с бяла усмиФка

# 1 722
Сега Киро да признава бързо как лети до БГ да си прави зъбИте.
Киро не епомирисвал САЩ... Във Варна си живее... редовно го засичам по Студентска с едно BMW-нце... нито много лъскаво, нито от последните модели... Grinning

# 1 723
  • Оптимист по принуда
Тончо днес при Гала с такава мазна муцуна обясняваше за Дебора как приятелят и' я пребивал. Направо ми се искаше да му разредя оградата.

# 1 724
Сега Киро да признава бързо как лети до БГ да си прави зъбИте.
Киро не епомирисвал САЩ... Във Варна си живее... редовно го засичам по Студентска с едно BMW-нце... нито много лъскаво, нито от последните модели... Grinning

Защо си мисля, че във визитката му, в сайта, пише, че е роден в София? А имам спомен, че е от Варна...

Общи условия

Активация на акаунт