Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 494
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София
Не ми хареса поведението на Дебора, да не говоря,че за пръв път я виждам. Ама на всички останали на сутринта също. От къде накъде Луна ще иска извинения при положение, че и двете се държаха безобразно. Ама всички мълчат, гледат сеир, пазят себе си. Фънки само се опита да направи нещо, ама след "дъжд качулка".

# 1 576
Само не разбрахме ГоспоДинко наистина ли спи гол, или и за това излъга като за одаята  newsm78
Накрая да не се окаже, че бежанците са го ловили него, а не той тях  Mr. Green
На мен ми стана много смешно , когато се ослушваше сутринта на индианските звуци. Какъвто е шумкар , веднага  заподозря диверсия Wear Womans Hat

# 1 577
  • София
На Луна са ѝ сменили хапчетата, ама и тези не ѝ действат добре.
😂😂😂 Абсолютно и тотално куку е тази!

# 1 578
Само не разбрахме ГоспоДинко наистина ли спи гол, или и за това излъга като за одаята  newsm78
Бе щом една Дебора го уплаши, смятай, и ние разчитаме на него да варди границата...

# 1 579
  • Испания
На мен ми стана много смешно , когато се ослушваше сутринта на индианските звуци. Какъвто е шумкар , веднага  заподозря диверсия Wear Womans Hat

Ама се прекръсти.

# 1 580
  • София
На Динко при влизане неговите приятели му дадоха свински опашки...Grinning

Ох, олекна ми!  Успокоих се! Бях се притеснила по едно време....  Crazy

# 1 581
Да върже Луна за кашончето "Барби"  Joy

# 1 582
Бе щом една Дебора го уплаши, смятай, и ние разчитаме на него да варди границата...
щото е без АТВ-то там... Laughing

# 1 583
Не ми хареса поведението на Дебора, да не говоря,че за пръв път я виждам. Ама на всички останали на сутринта също. От къде накъде Луна ще иска извинения при положение, че и двете се държаха безобразно. Ама всички мълчат, гледат сеир, пазят себе си. Фънки само се опита да направи нещо, ама след "дъжд качулка".
И Динко нещо се опита да й каже да не се карат,но не чух.
Много грозно намекваше Луна,че Дебора носи на бой. Бива ли така да се изказва,като се знае,че Дебора е била жертва на домашно насилие и то яки побоища. Направо се ядосах на тая изкукуригала ЛуДа,ако бях на другата на мястото не знам дали щях да реагирам така спокойно.
За протокола-и аз съм ОВЕН! 😊

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 22:53 от Anyyyone

# 1 584
Откъде се знае, че Добра е била жертва на домашно насилие?

# 1 585
Брат ми е Овен,имам колеги Овни,бивш приятел Овен-всички са еднакви Simple Smile В зодиите има много истина,всеки ден се убеждавам Simple Smile
Много моля,това са твоите впечатления на база 3-4 души и ти ги оценяш според собствените си възприятия и характер!Мнението ти не е меродавно,впрочем аз съм овен Grinning

# 1 586
  • София
                     Most Wanted LINK - ЕПИЗОД 2  14.11.2017

ЛУНА с черната перука и очилата, много прилича на Патрашкова Simple Smile

Да добавя само, че и аз съм ОВЕН Simple Smile

# 1 587
Откъде се знае, че Добра е била жертва на домашно насилие?
Източник не мога да посоча,но има хора,които следят и се интересуват,не е някаква тайна,че е ходила посинена неведнъж. А и тя самата като й го каза ЛуДа това й каза нещо от сорта да не й говори така,че тая тема й е болна.

# 1 588
И аз съм овен.  Хубави хора сме и толкоз . Утре да ми носите закуската в леглото , без "Моля и Как е хавата" Joy
Като на дамска дама Bowtie

# 1 589
  • София
А Луна пари за куфари ли няма, та с кашончета влезе?

Общи условия

Активация на акаунт