Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 505
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 590
Закуска не искам аз,само кафенце и някоя бисквитка да “подложа” . 👸🏻 И може да ме наричате Госпожо Президент.

# 1 591
А Луна пари за куфари ли няма, та с кашончета влезе?
За да и отиват на коня Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 592
Кашони и торбички на Барби...Heart Eyes

# 1 593
Дебора направи шоу. А 🌒  я използваше безогледно.
Провокира простодушното момиче и всички му гледат сеир.

# 1 594
  • София

Сутринта винаги крие изненади  hahaha hahaha hahaha
Година по-млада е от Марга, а изглежда като нейна майка.
Ако Марга качи още 20 кила, може да мине за по-млада и от Джулката... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 595
  • тук, на мястото си
Закуска не искам аз,само кафенце и някоя бисквитка да “подложа” . 👸🏻 И може да ме наричате Госпожо Президент.

ГоспожиЦА Президент

# 1 596
Ясновидката Николета ми липсва в таз компания.

И аз съм овен  Grinning вече 3-та година мрънкам че единствения овен в брадърите, за които съм проверявала зодии е Луна Simple Smile

Ще има материал за гиф-чета май  Crazy

# 1 597
Брат ми е Овен,имам колеги Овни,бивш приятел Овен-всички са еднакви Simple Smile В зодиите има много истина,всеки ден се убеждавам Simple Smile
Много моля,това са твоите впечатления на база 3-4 души и ти ги оценяш според собствените си възприятия и характер!Мнението ти не е меродавно,впрочем аз съм овен Grinning
Scream

# 1 598
  • София
Скрит текст:
Луна е Овен,тея нямат спирачки,агресия до безкрайност.
Моля без такива обиди. Нищо общо няма това описание с мен лично Smiley

С теб може да няма общо, но повечето наистина са така. Особено жените Simple Smile
Явно не си попадала на мъже Овни... Wink
Що, кво им е?! Thinking Имам си разкошен Овен вкъщи! И изобщо харесвам повечето мъже овни. Жени - не.
Това по-скоро означава, че ти понасяш Овни, а не че те са поносими,...  Wink Peace

# 1 599
Някъде пишеше, че някакъв перничанин много биел Дебора.

# 1 600
Дебора направи шоу. А 🌒  я използваше безогледно.
Провокира простодушното момиче и всички му гледат сеир.
За мен Луна много повече се изложи на сутринта, пиянството на Дебора направо бледнееше, даже Фънки взе да я прегръща и утешава.

# 1 601
# 1 602
За Дебора и домашното насилие. Наистина много ниЗко от страна на Луна да я закача на тая тема.  #2gunfire
http://www.bgdnes.bg/Article/6306291

# 1 603
  • Испания
За Дебора и домашното насилие. Наистина много ниЗко от страна на Луна да я закача на тая тема.  #2gunfire
http://www.bgdnes.bg/Article/6306291

Карбовски "Втори План": Проект: Любовта боли - Когато любимият се превърне в насилник (част 1)

# 1 604
Дебора от една миловидна тинейджърка, драпаща да изпълзи от малкия град, се пусна по пързалката на измисления ни шоубизнес и... си разби главата. Жал ми е като я гледам. Личната ѝ простотия я смля на кайма и на 25-26 години прилича на 45+ годишна алкохоличка, подпухнала от пиячката и редовно пребивана от госпоДинковци.

Мили тинейджърки с мечти на Пепеляшки, простотията може да ви докара живот на Дама ала Мара Отварачката - да плачеш, че от Бентли си паднал на Мерцедес, но... може да станете и най-обикновени Дебори...

Общи условия

Активация на акаунт