Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 757
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 605
Аз се зачудих, дали цялата тази шумотевица ще помогне на милото простодушно момиче да се поиздигне, да има повече участия.. или хората ще я заклеймят и низвергнат?
 Щото ако се издигне ше си шлифова маниера и мое да надмине  и Мари и Преслава.  Thinking ( що го няма човечето дето се чеше по главата 'начии)
 Ми то милото дава всичко от себе си в тази игра, не се скъпи, раздава се.

# 1 606
Аз няма да се откажа да я подкрепям,нищо,че не я познавам Simple Smile Според мен на това момиче ѝ предстои промяна в живота,в положителна насока,има нужда определено!Искрено ѝ го пожелавам!

# 1 607
  • Gotham City
В момента гледаме епизода...Луна наистина трябва да се лекува.
Взела се е за нещо, а е абсолютна нула. Не защитавам Дебора, но ако бях вътре или на нейно място сигурно нямаше да се сдържа и щях да и разбия маймунския фейс. Първо "Извини ми се публично" после "А бе еееей не ти приемам извинението" и що изказване беше това "Тя поне носи на бой" е това нормално ли е???

Моля, ако някой близък до това изчадие чете тук - лекувайте я, съвсем сериозно, не е добре!

# 1 608
Дори и чалга жанрът се поизчисти от плявата. Най-много участия имат тези, които работят най-усилено (независимо от умствения им капацитет) - Галена, Преслава, Емилия, Алисия... Такива като Дебора се радват и ще се радват на 1 участие месечно в дискотеката в село Капитановци, Видинско.

# 1 609
И мен ми е интересно в каква насока ше поеме метаморфозата на милото простодушно момиче.
 Не мисля, че Деби е плява - трябва му шлифовка на момичето и повече хонорари.

# 1 610
Закуска не искам аз,само кафенце и някоя бисквитка да “подложа” . 👸🏻 И може да ме наричате Госпожо Президент.

ГоспожиЦА Президент
На някой каза първо Госпожа,после Госпожица. При мен нека е първото!
За Овнетата (май доста се с’брахме 😊) -важно е и другата зодия каква е. Аз за себе си мога да кажа,че съм мега търпелива,но избухна ли... 😡👿😃

# 1 611
  • Някъде в Матрицата
Ами пийна момичето и какво? Нищо невиждано и нечувано. А и какво толкова направи, че Луна взе да я заклеймява?
Може би Луна в началото реши, че Дебора ще е новият Джорджано, но не се получи. И тогава започнаха заяжданията и подмятанията. Е, разбира се, кофти е зрителите да разберат що за пиянство имаш, но пък не е прецедент. Особено в това предаване. Луна се държа много по-грозно. Макар и не пила.
Още вчера, при разпределението на ролите и поставянето на Луна в отбора на индианците беше ясно, че мисията е провалена. Докато тя е в къщата, успешните мисии ще са мираж.

# 1 612
Мдаа ,тя си каза,че ще седят гладни ако я ядосват. 😂
Според мен тя бутна Дебора и трябваше ББ да се намеси,ноо пак нищо. Явно не за всички важат правилата. 🙄

# 1 613
Перде е Луна, не е луда. Лудите само кротко си вярват във величието, а тази като язовец кове и разчиства терена. Изобщо не й пука какво мислят другите за нея, важното е да е нейната. Егоизъм, съчетан с наглост и дебелоочие, никаква лудост не е.
Честно казано, раздвоена съм да й се дразня, или да й се кефя, особено как накара Захажаева да увехне. Smile Взе им страха набързо, даже Фънки на шерп обърна, ха ха. Сега и манджата и водата като им вземе, съвсем ще кротнат.
За Дебора ми дожаля, кацна на мушката и няма отърване. Голяма работа, че се напила веднъж - емоции, умора, случва се, пък и нищо не е направила, та да отнесе такъв хейт. По-скоро се изложиха големите мъжаги, дето се подведоха по внушенията на Луна. Сакън, да не вземе Дебора да им посегне и да ги изложи! Joy Мишки.
Изпокриха се всички в ъглите на дребните си душици, да не попаднат под обстрела на лунната. Направо им сви и пищовите, и томахавките, сал едни каубойски шапки и индиански плитки им останаха.

# 1 614
Забавно е пиянството на Деби.
Някой знае ли, дали пее добре момичето, щото войната между двете певачки може да е заради това?

# 1 615
Луна: Заради тебе нашият бранш...
Дебора: Ти къде си?Joy

# 1 616
Ами пийна момичето и какво? Нищо невиждано и нечувано. А и какво толкова направи, че Луна взе да я заклеймява?
Може би Луна в началото реши, че Дебора ще е новият Джорджано, но не се получи. И тогава започнаха заяжданията и подмятанията. Е, разбира се, кофти е зрителите да разберат що за пиянство имаш, но пък не е прецедент. Особено в това предаване. Луна се държа много по-грозно. Макар и не пила.
Още вчера, при разпределението на ролите и поставянето на Луна в отбора на индианците беше ясно, че мисията е провалена. Докато тя е в къщата, успешните мисии ще са мираж.

Може да е имало нещо повече. Ние няма как да знаем при положение, че не гледаме на живо. На нас ни показват само избрани моменти.

За Дебора и домашното насилие. Наистина много ниЗко от страна на Луна да я закача на тая тема.  #2gunfire
http://www.bgdnes.bg/Article/6306291
А още по низко е това, че продуцентите са поканили човек който също е посягал на не една жена в лицето на Динко. Дори иронично не мога да се радвам, че на такъв боклук му се дават пари и ефирно време.

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 00:07 от Не се сърди, човече

# 1 617
За Дебора и домашното насилие. Наистина много ниЗко от страна на Луна да я закача на тая тема.  #2gunfire
http://www.bgdnes.bg/Article/6306291

Карбовски "Втори План": Проект: Любовта боли - Когато любимият се превърне в насилник (част 1)

Отвратително. И пак се потвърждава предположението, че голяма част от проблемите на възрастните се коренят в детството. Момиче, расло в нормално семейство, изобщо няма да го отрази този, не ли пък да се влюби и търпи насилие.
Проучила е Луна историята й и дълбае точно там. Не е луда, обикновена гад си е.

# 1 618
Каква и е ползата?

# 1 619
Луна е Овен,тея нямат спирачки,агресия до безкрайност.
Моля без такива обиди. Нищо общо няма това описание с мен лично Smiley

С теб може да няма общо, но повечето наистина са така. Особено жените Simple Smile

Не познавам нито една жена овен с държание като на тази луда в Къщата. Последното, което са е да са интригантки. Но, че никога не си оставят магарето в калта и искат да печелят винаги и да се борят докрай е неоспорим факт. Точно за това ги харесвам. Луна е изключение.

Според мен тя видя, че това й държание й донесе дивиденти предния път и за това веднага влезе в образ. Хич не е глупава.

Общи условия

Активация на акаунт