Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 796
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 620
Да се заяжда и провокира ли? За да се прави на интересна, за да се изтъкне на фона на чуждите недостатъци, за да респектира останалите, за да подхранва манията си за величие, от лошотия... знам ли.

# 1 621

Да се задържи максимално дълго и вземе максимален хонорар? Според мен Луна е адски надъхана, някой й е казал да е на макс агресивна и префърцунена. Личи й, че сменя маски (с Коцьо е по-нормална, но яко пална Диньо, а Дебората направо я смаза, хвърля се като питбул и на Захажаева). Не знам, струва ми се, че е взета с изричната уговорка на макс да коли и беси. Отделно си е ненормалница...

# 1 622
  • Враца
В 46-тата минута:
Фънки:
- Може ли, да си грабнем ку*ва от индианците? Така е било в прериите!
Линдарева:
- Моля ви се, вземете ме мен!!!

ooooh! ooooh!  Crazy  Joy Joy Joy

# 1 623
ЛуДа видя от предния сезон, че ако иска да остане до финалистите, трябва да саботира и да влиза в скандал със всички/като шефа и МеКгз, ББ ще я държи и пази от изгонване защото ще  му прави шООто!
Затова и така злобно нападна "Кривата джука"

# 1 624
2 въпроса:

1. Гущеров дали се почеса по корема като видя как му нарамиха любовницата?

2. Какво бяхме разузнали за Захажаева? Какво беше работила в Бг? Къде живееха? Мъжът беше избягал и комшиите я мразеха...

Мъдро нощно заключение: Има пиянство и пиянство. И Коцю беше пиян, ма не си легна с Деба.

Задачи за утре: Да си припомня муцуната на Луна, разказваща как пише стихове при милионера-американец.

Мистерия на сезона: Луна да не е била с бащата на Джино?? Вече нищо не може да ме учуди.

# 1 625
Интересно ще е Луна да направи диалог със Захажаева и Нордел.

# 1 626
  • София
Особено с Нордел ! Scream

# 1 627
Добро утро, алкохолички и алкохолициииии Stuck Out Tongue Winking Eye
Чакам си закуската....Joy

# 1 628
Една мисъл не ми дава спокойствие - Динко като е в къщата, кой ще лови бежанци? Границата на родината няма кой да пази, хора. Как спите спокойно?😄😄😄

# 1 629
Луна: Заради тебе нашият бранш...
Дебора: Ти къде си?Joy

Joy Joy Joy Това съм го пропуснала. Яко!!!

# 1 630
# 1 631
И аз нямам думи Joy
Сервираха ми кафето вече Joy Присъединявам се към бандата на овните Joy

# 1 632
Овните са си интриганти и скандалджия, но не са луди,така че не е от зодията със сигурност, макар и да не понасям овни Simple Smile Предварително се извинявам за което на всички огнени потребителки, но то виртуално не се брои.
Имам близка с поведението на Луда, и е друга зодия. То не е от зодията, не всеки може да изиграе подобна роля, да не говорим когато не е роля, а характер. Подобен човек би могъл да е ловък манипулатор и да стигне далеч, ако съчетаваше този характер с по малко простотия и повече акъл. Но уви, както и при моята близка, е просто агресивно луда и проста жена. Грозна работа. Пияната жена също беше грозна гледка, но поне изтрезня...до следващия път....но от лудата спасение няма.

# 1 633
  • София
Луна  перуката се чудех на кого ми прилича - вярно е като Патрашкова!

# 1 634
  • София
Така ми се искаше Дебора да и дръпне опашката на Луна като се сбутаха на двора, но явно не смее. ББ що не накара и Луна да си махне екстеншъните като Ганка. Ще е чудесна мисия.
А Захажаева защо спи с тези изкуствени мигли, та едната беше паднала. Те не се ли махат? Тази жена ме убива само като я видя.

Общи условия

Активация на акаунт