Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 475
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 740
  • София
Подайте профила там, ако обичате. Grinning
Луна Йорданова (оfficial)  ФБ - ако това питаше, Смайл.

Да, мерси!

# 1 741
По никакъв начин не толерирам насилие под каквато и да е форма и упражнено върху каквото и да е живо същество, но ми е малко пресилено да се оправдава поведението на Дебора. Просто момичето прекали с чашките и се изложи. Не виждам общо между това и връзката, която е преживяла. Освен това мисля, че отдавна се е разделила с този мъж, за да има влияние все още над нея и това да е провокирало напиването точно в Брадъра. Според мен тя не е достатъчно обиграна, за да преценява ситуацията, компанията и мястото, на което се намира, глуповата е и това й помогна да стане лесна мишена на Луна. Но също така смятам, че по този начин Луна вместо да й извади очите, ще й изпише веждите, защото много хора ще я припознаят като жертва и нищо чудно Дебора да се задържи в предаването.

Луна я дръпна и й каза, че трябва да й се извини публично - когато момичето го направи, онази полудя и започна да я обижда... Сори, ама там явно няма мъже, да й кажат нещо... Всичко стоят и мълчат като путк*, гледат сеир и се подхилкват. А онова дъртото не спира да заплашва, че щяла да я бие, да я нарита, да я нашамари... Изненадвам се, как Дебора не я наби... Аз не бих изтърпял, след домашен тормоз, някой да ми говори как ше ме бие...

# 1 742
Че и й посегна дори. Как се сви Дебора като видя да замахва чучелото. 🤐😖 Пак казвам-за мен имаше контакт и трябваше оня мушмул ББ да се намеси. Ама нали разчитат на ЛуДа да им направи предаването,няма да я изхвърлят. 😡

# 1 743
Тя /Дебора/  не само , че не я наби , а и се разплака. Чак Фънки- коравия змей , започна да я утешава , не е малко.
Грешката и беше , че се поддаде . И най-първата и грешка , че се напи на първата вечеринка. Или и липсва контрол , или си е пиянде , което ще е много жалко. Много е млада и не носи нито на пиене , нито на провокации. Дано и е за урок.  Чак ми стана симпатична онова чудовище като и налетя и тя се чудеше как да се противопостави.

# 1 744
Скрит текст:
По никакъв начин не толерирам насилие под каквато и да е форма и упражнено върху каквото и да е живо същество, но ми е малко пресилено да се оправдава поведението на Дебора. Просто момичето прекали с чашките и се изложи. Не виждам общо между това и връзката, която е преживяла. Освен това мисля, че отдавна се е разделила с този мъж, за да има влияние все още над нея и това да е провокирало напиването точно в Брадъра. Според мен тя не е достатъчно обиграна, за да преценява ситуацията, компанията и мястото, на което се намира, глуповата е и това й помогна да стане лесна мишена на Луна. Но също така смятам, че по този начин Луна вместо да й извади очите, ще й изпише веждите, защото много хора ще я припознаят като жертва и нищо чудно Дебора да се задържи в предаването.

Луна я дръпна и й каза, че трябва да й се извини публично - когато момичето го направи, онази полудя и започна да я обижда... Сори, ама там явно няма мъже, да й кажат нещо... Всичко стоят и мълчат като путк*, гледат сеир и се подхилкват. А онова дъртото не спира да заплашва, че щяла да я бие, да я нарита, да я нашамари... Изненадвам се, как Дебора не я наби... Аз не бих изтърпял, след домашен тормоз, някой да ми говори как ше ме бие...
Точно! Луна полудя, защото видя, че Дебора не помни и ще й е лесно да я манипулира и съвсем тенденциозно направи цирка. А т.нар. мъже още не са се ориентирали изобщо на кой свят са, камо ли да направят адекватна реакция.

# 1 745
Освен че са я били Дебората, някой вчера написа тук, че и ТЯ се сбила в някаква кръчма в малък град. И заплахата "ще ти паднат очилата" дойде първо от нея...

Пък Луна се газира още като пуснаха сирените с индианската музика, извадиха я без грим и рокля и й съобщиха за мизерията, която я чака. При такъв старт на деня логично беше да намери някой да си излее гнева.

# 1 746
  • Оптимист по принуда
При такъв старт на деня логично беше да намери някой да си излее гнева.
Луна и логика в едно изречение не може.

# 1 747
Ето и зодиите

1. Мариела Нордел - рак
2. Зорница Линдарева - телец
3. Светлана Василева - стрелец
/образование - средно. Явно Хриси не е успял да реагира достатъчно бързо и да й осигури поне една магистратура, която да развее в национален ефир  Mr. Green/
4. Луна - овен
5. Людмила Захажаева - водолей
6. Константин - рак
7. Кирил Симеонов - близнаци
8. Дее - близнаци
9. Джино Бианкалана - стрелец
/ разведен  Shocked. Той пък кога се ожени, че се и разведе  newsm78/
10. Дебора - козирог
11. Динко Вълев - водолей
12. Фънки - зодия "гроздова"  hahaha

Как па една читава няма! Mr. Green

Начи събудих се по обед и ме налегна размисъл, четох ви до някъде... Мерси за фотото и без това съм на диета.
Ако един психиатър поеме тоя каст за лечение, ще има работа за два живота напред без право на пенсия. За мен там нормален няма, което е плашещо, щото статистиките говорят друго... Всеки четвърти имал отклонения, а тук 10 от 10! ooooh! Бих направила всичко, което е по силите ми (както направиха с Мегз) да покажа на Луна какво нищожество е, защото получава чак заплащане за това, че ни трови с простотията и наглостта си! Освен това, ще и осигуря адекватно лечение поне за малко, за да се види с нормално съзнание отстрани, после да прави каквото ще. Няма толкова откачен овен просто, то това същество си е проклето по природа.
Дебора - направи ми впечатление колко лесно я оправдахте снощи... Как щяла да излъска имиджа, как щяла да се научи, как така било, щото нямала средства! newsm78 Мче отворете и един DMS номер и и съберете средства, за да стане метаморфозата по-скоро. Тъкмо ще се превърне във второ Светле - очевидно такива като нея, вече излъскани, ви допадат! За мен това човече е изгубена кауза, едно нанадолнище, едно олицетворение на целите, начина на мислене и манталитета на младите хора от изоставените и от света малки схлупени и бедни селца от Северозападнала България, където поминък НЯМА и кората се превръщат в неандерталци от пиене, а единственото удоволствие им остава да се отдават на плътски страсти по някакъв животински начин... Скоро гледах във Фейса едно видео от "Съдебен спор", което предаване мразя от сърце и направо ми висна ченето как е възможно да има толкова дебили на едно място, е тоя каст в Брадъра счупи напълно представите ми за това. Ето, гледайте за какво говоря...
https://youtu.be/gQ5NX2PFZ68?t=404

Другите тепърва ще си проявят лудостта, макар и сега да има какво да кажа за тях, ма не искам.

# 1 748
Аз откровено съжалявам Дебора. Никоя жена не заслужава да живее с насилник. И наистина е адски трудно да избягаш от такъв. Да живееш в постоянен страх, че някой може да ти направи нещо е повече от ужасно. Луна доста грозно постъпи. Аз незнам как бих реагирала на мястото на Дебора. Луна си е за лечение. Аз и предния път се чудих и сега пак започвам да се питам, дали държанието и е просто театър или наистина е толкова чалната. Едва ли ще разбера истината някога де.

# 1 749
Може довечера да дадат ответната реакция на брадъра.....евентуално  Rolling Eyes

Сори, ама там явно няма мъже, да й кажат нещо... Всичко стоят и мълчат като путк*, гледат сеир и се подхилкват.

Както се казваше в профила на една друга потребителка: "Кат гледам рицарЯ, и ми иде да се омъжя за коня"....коньо ...

# 1 750
Моля, моля, баш бабаитът Джинко се осмели да каже нещо на побеснялата Луна, но тя му се озъби и дотам.

# 1 751
Държанието и на двете беше грозно и премина границите. Нашите, че то техните са доста широчки. Дебора за първи път я виждам, отказвам да приема за нормално някой да се натряска така, че и да се търсят оправдания за подобна глупост. Изглежда смешна и евтина. Обаче Луна определено изглежда опасна, агресивна и психически, и физически, изключително долно нападна и използва факта, че Дебора е била жертва на домашно насилие. А затова, че посегна, трябваше да има санцкии!

# 1 752
Държанието и на двете беше грозно и премина границите. Нашите, че то техните са доста широчки. Дебора за първи път я виждам, отказвам да приема за нормално някой да се натряска така, че и да се търсят оправдания за подобна глупост. Изглежда смешна и евтина. Обаче Луна определено изглежда опасна, агресивна и психически, и физически, изключително долно нападна и използва факта, че Дебора е била жертва на домашно насилие. А затова, че посегна, трябваше да има санцкии!

А защо изключваме, че всички са се натряскали, но ни показват само Дебора? Коце-Боце и Фънки от 8ч започнаха да пият...
Аз съм склонен да й вярвам, че е пила малко, но от вълнение и притеснение й е дошло повечко пиенето... Не всички могат да изпият литър, без да се напият. Познавам жени, които се напиват от 50мл...

# 1 753
Аз съм склонен да й вярвам, че е пила малко, но от вълнение и притеснение й е дошло повечко пиенето... Не всички могат да изпият литър, без да се напият. Познавам жени, които се напиват от 50мл...
Аз не познавам ни един човек, който се напива от 50 грама!
Пила малко, пък не всички могат да изпият литър, без да се напият. Та... в крайна сметка колко е изпила и какво е всъщност "малко" пиене?! Mr. Green

# 1 754
Аз не познавам ни един човек, който се напива от 50 грама!
Пила малко, пък не всички могат да изпият литър, без да се напият. Та... в крайна сметка колко е изпила и какво е всъщност "малко" пиене?! Mr. Green

А, туй не знам. Мен не ме питайте - и аз, благодарение на бутилки пичиета, правя любов...

Общи условия

Активация на акаунт