Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 475
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 755
  • София
Моля, моля, баш бабаитът Джинко се осмели да каже нещо на побеснялата Луна, но тя му се озъби и дотам.
ДЖинко по принцип явно е помирител.  Laughing  Във "Фермата" също се опитваше да сдобри двама с родова вражда доста успешно, но тук едва ли ще му се получат нещата. То с лудите не е същото.  Rolling Eyes

# 1 756
  • Варна
Държанието и на двете беше грозно и премина границите. Нашите, че то техните са доста широчки. Дебора за първи път я виждам, отказвам да приема за нормално някой да се натряска така, че и да се търсят оправдания за подобна глупост. Изглежда смешна и евтина. Обаче Луна определено изглежда опасна, агресивна и психически, и физически, изключително долно нападна и използва факта, че Дебора е била жертва на домашно насилие. А затова, че посегна, трябваше да има санцкии!

А защо изключваме, че всички са се натряскали, но ни показват само Дебора? Коце-Боце и Фънки от 8ч започнаха да пият...
Аз съм склонен да й вярвам, че е пила малко, но от вълнение и притеснение й е дошло повечко пиенето... Не всички могат да изпият литър, без да се напият. Познавам жени, които се напиват от 50мл...
Моята братовчедка от 50мл вермут се напива Grin
На мен Луна ми прилича на клоун от филм на ужазите....уж смешна, а всъщност САМОТО ЗЛО Imp

# 1 757
  • София
То може и да е имало някакви санкции, заради поведението на Луна, но днес да ни ги дадат. Нали Сърчаджиева каза, че невиждани санкции е имало от ББ.

# 1 758
Аз идвам публично да се извиня на всички, че в невръстна пубертетска възраст много... ами такова...аз....абе, харесвах Луна и творчеството й  Embarassed Embarassed Embarassed

# 1 759
  • София
Аз не познавам ни един човек, който се напива от 50 грама!
Пила малко, пък не всички могат да изпият литър, без да се напият. Та... в крайна сметка колко е изпила и какво е всъщност "малко" пиене?! Mr. Green
Аз се напивам от 50 мл., затова не пия. Или когато се налага, пийвам малко вино или шампанско, твърд алкохол - не повече от двайсетина грама.  Blush

# 1 760
Моля, моля, баш бабаитът Джинко се осмели да каже нещо на побеснялата Луна, но тя му се озъби и дотам.

Луна не само се озъби на Динко, а директно му нареди "да набие Дебора, защото и без това само с бияческите си умения бил известен". Динко замлъкна - загубил ума и дума... Laughing

...или аз не съм разбрала правилно newsm78

# 1 761
Скрит текст:
Държанието и на двете беше грозно и премина границите. Нашите, че то техните са доста широчки. Дебора за първи път я виждам, отказвам да приема за нормално някой да се натряска така, че и да се търсят оправдания за подобна глупост. Изглежда смешна и евтина. Обаче Луна определено изглежда опасна, агресивна и психически, и физически, изключително долно нападна и използва факта, че Дебора е била жертва на домашно насилие. А затова, че посегна, трябваше да има санцкии!
А защо изключваме, че всички са се натряскали, но ни показват само Дебора? Коце-Боце и Фънки от 8ч започнаха да пият...
Аз съм склонен да й вярвам, че е пила малко, но от вълнение и притеснение й е дошло повечко пиенето... Не всички могат да изпият литър, без да се напият. Познавам жени, които се напиват от 50мл...

Е аз коментирам това, което ни показаха. Няма как да знам другите колко са пили или колко са се изложили. Нищо не може да се изключи през този сезон Joy

Нали санкциите са заради това, че Луна отказа мисията?

# 1 762
Момичета, добър ден!  Hug Оказвам ви високата чест да се погрижите за обяда ми. Разберете се помежду си коя ще го приготви, коя ще го сервира... Целувайте ръка и не ми благодарете.  bowuu Joy
 Божеее, Линдарева била моята зодия, сраааам.  Blush

П.П.: А, Кришка, добре че не съм сама.

Като видях Линдаревата коя зодия е и викам шА си мълча, че то не е за хвалене. Ма щом се обадихте - много сме, силни сме. Joy

Снощи изпуснах купона и не можах да гледам предаването. Дано стигна довечера да го изгледам, но се съмнявам.

# 1 763
То може и да е имало някакви санкции, заради поведението на Луна, но днес да ни ги дадат. Нали Сърчаджиева каза, че невиждани санкции е имало от ББ.

Да, и аз това имах предвид по-горе... Peace

# 1 764
  • Gotham City
Аз тази девойка, Дебора, снощи за първи път я чух и видях, но поведение като на Лунатичката, за мен лично е в пъти по-жалко от това някой да се напие. Напиваш се, спиш, изтрезняваш, само че за злобата и слабоумието на онова изчадие лек няма.
Биг Брадър си определя правилата както му е удобно за рейтинг, много се промени това предаване. Гроши и Найден от първи сезон бяха изгонени, защото се напиха и се изпикаха в саксия, в последните два сезона и до кръвопролитие се стигна, ама на Брадърчо не му е удобно да гони психопатите, че ще падне така мечтания рейтинг.

# 1 765
  • София

Луна не само се озъби на Динко, а директно му нареди "да набие Дебора, защото и без това само с бияческите си умения бил известен". Динко замлъкна - загубил ума и дума... Laughing

...или аз не съм разбрала правилно newsm78

баш така си беше #Crazy

# 1 766
  • София
Динко уж много отворен, но бързо сви опашка като ББ му каза, че имал правило да се обръща към участниците с целите им имена. Защо не попита за Цунко, Тото, Мегз и т.н. към тях как се обръщаше ББ?

# 1 767
Аз не познавам ни един човек, който се напива от 50 грама!
Пила малко, пък не всички могат да изпият литър, без да се напият. Та... в крайна сметка колко е изпила и какво е всъщност "малко" пиене?! Mr. Green
Аз се напивам от 50 мл., затова не пия. Или когато се налага, пийвам малко вино или шампанско, твърд алкохол - не повече от двайсетина грама.  Blush

То сега ще се превърне в отчетна темата, но и аз така. По принцип не пия, не ми допада парещия вкус на алкохола. Но два сайдера и съм съща Дебора  Blush Embarassed Визирам поведението й в изповедалнята, докато говореше с ББ  Embarassed

# 1 768
Аз идвам публично да се извиня на всички, че в невръстна пубертетска възраст много... ами такова...аз....абе, харесвах Луна и творчеството й  Embarassed Embarassed Embarassed
Чики-чики! Ти сериозно ли?! Shocked
Това куку явно си пада по министър председатели... Боже, непоносимо много е ненормална! ooooh!
И ако не знаете, тази жена по лична карта е на 46 години...

# 1 769
  • София
Като видях Линдаревата коя зодия е и викам шА си мълча, че то не е за хвалене. Ма щом се обадихте - много сме, силни сме. Joy
Даре, сестро, аз ако бях премислила, нямаше да си призная, но преживях културен шок и просто ми се изплъзна изпод пръстите.  Blush  Hug

Общи условия

Активация на акаунт