Big Brother - Most Wanted - 2017

• 209 141
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 830
  • София
Ами давайте по-смело де, да се види, че не всички от тази зодия сме като кака Зорчи .  Grinning

# 1 831
# 1 832
  • sofia
Че какво и е на кака Зорче? Я каква засмяна и позитивна влезе! Ако никой не я настъпи, нагруби, критикува, вземе и пиенето, или нидайбоже я подяжда, подозирам, че ще си излезе все така доволна!

# 1 833
Добре  : Че довечера ще е два часа.
Зле : че няма да имате изчитане , и сега за 40 снощни  минути едвам смогвам Joy

Чудно ми е кога групата ще ошамари Луна.
Тя ще изгони всичките и ще си прави брадъра сама , предостатъчна е за ефир Nature Last Quarter Moon With Face

# 1 834
  • София
Че какво и е на кака Зорче? Я каква засмяна и позитивна влезе! Ако никой не я настъпи, нагруби, критикува, вземе и пиенето, или нидайбоже я подяжда, подозирам, че ще си излезе все така доволна!
Тя влезе засмяна, защото си беше сложила дървените очила. Ще я видим как ще е като изтрезнее. Но си права, че ако има неограничено пиене и регулярно я уверяват колко неземно красива е, ще си остане позитивна докрая.  Laughing

# 1 835
  • У дома
А аз мислех, че отскоро е изкукала 😩😩
Дано е изкарат..наистина ще е жалко да съсипят сезона с тая откачалка😑
На мен ми изглежда по-възрастна, язък и за парите и операциите...

# 1 836
  • София
Сега чета, че Антония Петрова - Тоца била забила наш Роналдо. Mr. Green Едва ли е вярно, но си ги представих като двойка.

# 1 837
Абе, само да ви запитам - коя мама днес ще ми сервира виното?! Искам и нещо - да боцкам, с него... Мерсаж!
Ей ти виното

ей ти и леща, за боцкане нЕма, изядох го

Скрит текст:

Мерсажж! Много звезди У бг-мама, но ти си Луна!!

# 1 838
  • линията между противоположните крайности
А, да бе, на 46.  Crazy Тя ако е на толкова, просто трябва да се застреля, много зле изглежда.

Тете, аз за постно нивгаш не съм врещяла, напротив - чакам пържола и зелена салата за вечеря.  Laughing

брях Simple Smile   мъ нали тя беше Лухче ?  явно по възродителния процес се е окичила с  името на онова звездно тяло, дет ни е спътник :  )    ЛУНА ЙОРДАНОВА ЙОРДАНОВА,  ЕГН:   710402.... когато е регнала фирмата си Еселер ЕООД е живяла в  ж.к.ОБЕЛЯ 2 бл. 229 вх.А ет.3 ап.7   .   генератора на ЕГН показва, че е родена в Шумен Simple Smile мдаааааааааааааа...една е луна, въпреки, че преди нея в този ден и регион са се родили 5 момичета

# 1 839
брях Simple Smile   мъ нали тя беше Лухче ?  явно по възродителния процес се е окичила с  името на онова звездно тяло, дет ни е спътник :  )  
Ти дали си наясно, че е подсъдно да изнасяш лични данни в публичното пространство за когото и да било?

# 1 840
Ох, изчетох ви.
Довечера два часа - браво, браво, като им остане още неизползван матрЯл ще пуснат 24 часовия канал hahaha

Нещо щях да казвам, ама забрАвих.

*няма скорпиончета между тях, ами нормално, ние сме хора твърдо стъпили на земята Joy

# 1 841
Понеже получих няколко запитвания за кафе машината, която управлявам от айпада - Saeco GranBaristo Avanti...

Мами, много ви се кефя на коментарите. Не съм си мислил, че който и да е форум може да ми е така забавен и приятен, че да го посещавам всекидневно и с кеф да чета и коментирам. По едно букетче на всяка мама, а понеже има и няколко татковци и батковци в тази тема - по една бутилка водка (от любовната водка на Мичка).

# 1 842
  • у дома...
брях Simple Smile   мъ нали тя беше Лухче ?  явно по възродителния процес се е окичила с  името на онова звездно тяло, дет ни е спътник :  )  
Ти дали си наясно, че е подсъдно да изнасяш лични данни в публичното пространство за когото и да било?
Това е общодостъпна информация в търговския регистър. Не е тайна.

# 1 843
Тук всички пазят тайни.
Нали затова се събираме, за да си мълчим и да не издаваме тайни.
Иначе от Звездни компромати всичките да са в ареста.
Подсъдно било😂
Ами тогава повечето трябва да сме с доживотни присъди.

# 1 844
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Миналия сезон Лухче беше наела пр компания, която да й изгради стратегията. Няма да се учудя и сега да е така.

Но, истината е, че тя е една самотна, забравена и изкукуригала стара женица.
Пак казвам - по лична карта тя е Луна и е '71-ви набор, т.е. на 46... Rolling Eyes
Което не значи, че и преди възродителния процес се е казвала Луна. А личната карта която развява така гордо е фалшива. Поне да се беше сетила да си напише името според официалните правила за транслитерация, а не както тя си го е написала - Louna.

Общи условия

Активация на акаунт