Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 539
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 2 040
Честно ви казвам и в най-смелите си мечти не съм си представяла, че ще стоя, ще гледам и сълзи ще ми текат от смях. Тези си заслужават всеки лев от хонорара според мен

Joy Joy Joy Joy
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 2 041
  • Оптимист по принуда
Коцето го скриха.

# 2 042
Ако на всички вътре им стиска могат да поискат да излязат веднага, да видим тогава колко толерирана ще е Луда, ама едва ли ще имат кураж.

# 2 043
  • София
Никога не съм се смяла така в ББ. И сега се хиля, нищо че текат рекламите. А Василена в темата за секстормоза ще ми обяснява, че трябвало ББ да се забрани, щото... било падение или нещо такова.

# 2 044
Не съм чела назад, не мога да смогна да гледам, да се кискам и да ви чета.
Само искам да кажа, че Луна ще оправи държавата ! Няма друга ! Нека да е президент ! Laughing

# 2 045
  • София
Щом Фънки мига невярващо положението е бедствено.Захажаева и тя се пули.

# 2 046
Ако на всички вътре им стиска могат да поискат да излязат веднага, да видим тогава колко толерирана ще е Луда, ама едва ли ще имат кураж.
И аз това мисля.Кучето скача според тоягата.Хвана ги за мезе и не се усещат.

# 2 047
  • София
Не мога да си представя кой би могъл да живее с това чудо в реалния живот. Нетърпима жена! Захажаева ми се вижда цвете!  Laughing

# 2 048
  • София
Луна, ги направи на луди калинки всичките. Всичките гледат като гръмнати,и се чудят какво става.Щом Захажаева млъкна..... rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 2 049
Бе тя отстрани е смешна, ама на живо такъв човек ти изпива животеца и нервите на макс

# 2 050
  • Брюксел / София
Велик каст! След випа мислих, че това шоу няма накъде повече да ме изненада, но си връщам думите назад. Страшен купон!

# 2 051
Лудата иска да пасе кози,овце.Що не отиде във фермата?

# 2 052
  • София
Тая ще вкара в затвора някого с лудостта си... за убийство.

# 2 053
  • София
 Joy Joy Joy Фънки, кефиш ме

# 2 054
Хайде да я обесим!
Най-доброто предложение до сега.

Общи условия

Активация на акаунт