Big Brother - Most Wanted - 2017

• 208 861
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 2 145
  • У дома
Дреме ѝ на Луна за групата.
Абсолютно...много е толерират.
Първо нея трябва да изкарат..незнам защо я търпят, е тая наистина е Луда Tired ББ се мъчи да  манипулира участниците да са като роби на тая хахавелница, а той да я държи вътре, май си въобразяват че е мнооого интересна, или е дала няколко хилядарки да стои до финала. Ако не я изкарат ще спра да го гледам, въобще не ми е интересно, а само се паля. Тези вътре незнам какъв праг на търпимост имат..то игнор, игнор, но това чучело малоумно Crazy Ама вярно ли има мъж до нея тая кукувица..кой ли я търпи, мноого ми е интересно какъв е човекът до нея newsm78

# 2 146
Брадър никаква не я свърши . И той е в шок с таА , сигурно в договора има нещо , което пречи да я хване за пилешкия врат и да я изметка навън.

# 2 147
  • Ню Йорк
Всичко съм очаквала, ама чак такава гавра с хората не. Може ли продуцентите да оставят тази ненормалница безнаказано да си прави каквото си иска, да унижава другите, да ги тормози, да я поощряват да се изживява за нещо повече от всички останали. ББ удари не дъното, ами чак дупка изкопа тоя път.  Sick

# 2 148
Тя с какво се занимава извън брадъра?

Лекува се в психиатрична клиника. Сега са я пуснали само за предаването и после пак там Laughing

# 2 149
  • София
Ей това ни е държавата. Един осира пейзажа, а тоя дето трябва да следи за спазване на правилата си затваря очите. Не само гали посеркото с перце, ами наказва останалите заради него.
Сега вече съм съгласна, че ББ е отражение на живота у нас.

# 2 150
  • I want it all and I want it now.
Предаването става все по тъпо. Някаква луда ги разиграва, а те наказват групата. Тя си остава с всички привилегии😈

# 2 151
Божеее, че те Шефът и Мегз като безобидни котенца в сравнение с това психо.
Луна е бабата на Миглена. Миглена, ако не слуша, като Луна ще стане.

# 2 152
Тя с какво се занимава извън брадъра?
Работи риалити герой.

# 2 153
  • София
Никоя известна жена не си казва истинската възраст.

# 2 154
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Всичко съм очаквала, ама чак такава гавра с хората не. Може ли продуцентите да оставят тази ненормалница безнаказано да си прави каквото си иска, да унижава другите, да ги тормози, да я поощряват да се изживява за нещо повече от всички останали. ББ удари не дъното, ами чак дупка изкопа тоя път.  Sick
Като изчетат темата утре, ще сменят тактиката.
Я, вижте как днес са забелязали физически контакт между Луна и Дебора.

# 2 155
  • Атина
Луна е единствената, влязла с привилегии в това издание на Брадър-а. И ако Фънки ''клекна'', тя не замълча толкова бързо./Това по неофициални източници./

# 2 156
  • София
Тъй се напрегнах, че не зная накъде да поема в паузата...Жинкоооооо ... отърви ни от тая кукавела бе, моля тееее. Аз ще ти пратя Милде...да си имаш под ръка там на теферич....

И мен много ме натовари, май няма да продължа да гледам докато тая не излезе  Sad

# 2 157
  • София
Наистина започва да става тегаво. Мисията също изобщо не можа да се получи, насила някак.

# 2 158
Няма ли кой да се спъне без да иска и да падне отгоре и #2gunfire, да я метне кат прани гащи на оградата #2gunfire

# 2 159
  • София
Брадър никаква не я свърши . И той е в шок с таА , сигурно в договора има нещо , което пречи да я хване за пилешкия врат и да я изметка навън.
По-скоро и е дал задача да ги изкара извън нерви, след като поведението и се е променило рязко след влизането и в изповедалнята...

Общи условия

Активация на акаунт