Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 479
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 3 255
  • София
Да си дойдем на темата. Надявам се Луна барабар с кашоните с кУросаните утре да си ходи. Да видим и другите какво представляват.

# 3 256
Мисла, че ше я спасат Лунътъ
вероятно Кире ще отпраши

# 3 257
Луна има още какво да покаже. Вижда се, че сменя тактиката, за да запази интереса към нея - ту е агресивна и обижда като каруцарка, ту е безпомощна и трябва да й носят куфарите и да й правят за ядене.
Кирето ще си ходи и според мен.

# 3 258
  • София
 На второ място остана Кирил.

# 3 259
  • sofia
На второ място остана Кирил.
То в онзи сезон...и маймунките от гифтчетата биха били втори!
Кирил не ми е интересен. Да си ходи!

# 3 260
Кирето беше втори, да, ма то с ония матриал тва не е повод за гордост, а и сега къде къде по интересни персонажи има...

С Никита какво стана, щеше да прави благотворителност? да не е инвестирала в нови татуировки и силикон?

# 3 261
  • На морето!
Изобщо не си спомням нито Кирето, нито сезона му.
Всъщност едно от най-хубавите качесества на ББ е, че човек забравя всичката простия още докато текат финалните надписи.

# 3 262
 особено сега с поредните сезони, много се забравя, да....

# 3 263
На Луна са и толкова прозрачни и некадърно изпълнени тактиките,че ще ми е кеф да и бият шута първа-да се види колко струва-нито е интересна,нито има с какво да привлече някой-абсолютен паразит,досаден при това.Определено другите ще ,,избухнат'',ако я няма

# 3 264
А Луна какво работи? Знам, че е певица, но изобщо има ли участия? Аз поне не съм я срещала като присъствие по нашите медии.

# 3 265
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Заповядайте..

Коя от коя по-голяма коза! Бляк!  Mr. Green

# 3 266
За Дебора:
Наистина поведението й не търпи коментар.Но допускам,че това момиче просто не е щастливо.Много ми напомня Бергендорф.....
Една от съфорумките беше попитала,дали на някого му е жал за Дебора.
Да,тя наистина буди съжаление.Агресивна е,неуравновесена е,избухлива е.....всичко това прилича на защитна реакция. Но ако забелязахте,когато кошмарната Луна започна да реве,само и само да откаже мисията,всички ,вкл. и Дебора я подкрепиха.
Изводът: Дебора вероятно не е лоша душа.Напротив-лесно ранима е и може да съчувства. Но е допуснала животът да я смаже.А е твърде млада....
Дано форматът й се отрази в позитивна насока.

# 3 267
  • София
Никога не съжалявам хора като Дебора! За мен тя е някакво ....плазмодно същество.

# 3 268
  • Варна
С точен човек до себе си, един ден ще се смее на сътворените глупости на 26. Аз бих и дала шанс.
26 години съвсем не са невръстна възраст. Не очаквам рязко да поумнее.
Предлагам да роди едно дете на Джино, той и без това търси кандидатка, а тя да поспре алкохола.

# 3 269
И на Джугани и личеше, че е тъпа, но на, с три висши излезе.Доста повърхностно ми се вижда да съдимза човек какво му личи, и какво не. Да наричаш "плазмодно същество" непознат, не ми се вижда уместно, до доказване на противното.

Общи условия

Активация на акаунт