Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 57

• 117 851
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Много странно, аз явно съм попадала на някаква орязана версия, защото дори прозорец нямаше нормален. Час два, ако трябват са нищо. Ще я погледна пак.
Това е на версия за изтегляне, нали? Не онлайн

Питахме един бивш колега на майка ми и каза Architect.
Тя, от своя страна каза, че и на АutoCad може, но там трябва бал да проектираш вдяко ъгълче и ръбче.

# 436
  • София
АutoCad си иска определни да не кажа по-сериозни знания и те не се добиват за час - два, иначе ако имаш познат, който да работи с нея е друго. Може да погледнеш и ALNO Kitchen или питай в темата за кухните, там и на първа страница има такива сайтове /само дето аз нещо не се справям с тях/.

# 437
  • София
Знам, за AutoCad, да.
Майка ми я владее, аз знаех основни положения, но не ми е трябвала и не съм ги задълбочила съответно, та не ми е вариант. Просто споменах, защото може някой да чете темата след време и да му е от помощ.
Благодаря за препоръките. Simple Smile
Със сайтовете и аз не се справям, според мен са много груби и нямат опции за много модификации, а аз дори не искам да правя нещо особено като мебели и стил. Но като сложа една тъпа врата от сайта и всичко заминава.

# 438
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър майстор за мебели по поръчка за София? Имам да правя мебели в коридор, гардероб и може би кухня, като нея да речем отделно мога да я поръчам евентуално. Има ли доволни и от кого?

# 439
Здравейте, бихте ли ми препоръчали програма за интериорен дизайн, ако сте се занимавали лаишки? Има толкова много и не мога да се ориентирам. Чета, че sketchup била добра.

Скрит текст:
А искам да видя как да набутам много неща (спалня, два скрина, трикрилен пакс гардероб, тоалетка и бюро) в стая с размери 4.4x3m Laughing

Това дали ще свърши работа. И аз още разу4авам.
https://deavita.com/innendesign/top-10-kostenlose-3d-raumplaner-online.html

# 440
Здравейте, къде е най - добре да отида за римски щори в София, да има разнообразие и да са на нормални цени?

# 441
Щом питаш конкретно за римски щори, препоръчвам Дом Хармония - имат стотици платове и от почти всеки могат да изработят щори. Механизмът струваше 60 лв преди две години, отделно плащаш стойността на плата (който, предвид, че е доста по-малко, отколкото за перде с набор, излиза евтино). От тях имам римска щора от прозрачен, имитиращ фин лен плат, както и от 100% блекаут плат, две години по-късно съм все още толкова доволна. Платът може да го даваш на химическо или да го переш в пералнята, аз давам на химическо, понеже ме мързи да гладя.

Много красиви платове и римски щори има и в Гершман, но цените им бяха (за нашия силно изтънял от целия ремонт бюджет) невъзможно и необосновано високи.

# 442
  • при моите любими
Като споменахте римските щори и аз да попитам. Аз имам такива на много прозорци, но са на 11 години, вече на сгъвките са поизбеляли, а и искам да пребоядисвам и да сменя изцяло цветовата дама. Та въпросът ми е  тези Дом Хармония могат ли да ми ушият само платове, по моите механизми, с които нямам проблеми?

# 443
Попитай ги.  Peace

Аз миналата година се свързах с тях да ми ушият римски щори с мой плат, цената им излизаше като да съм купила плата от тях, защото взимат повече с материал на клиента, така че се отказах. Но не пречи да вземеш оферта.

# 444
Здравейте момичета,нахлувам в темата за съвет,идеи и помощ-предстои ми ремонт на коридор в панелен апартамент.Ще бъде налепен картон и веднага от входната врата ще има вграден гардероб,на които все още не съм избрала визията,нямам все още идея и за подовата настилка,но вратите на стаите са сменени с пвц врати бели,а самата входна врата е в цвят черна перла.Ще се радвам ако споделите своето виждане при този случай.

# 445
  • Пловдив
и аз опирам до вас за помощ. Предстои ни боядисване на бебе стая Simple Smile. Мебелите са бял гланц. Искам стените да са сиви. Идеи за модел и марка боя? На леко сребърна лисица ми идва много тъмно, а на декоратора лунна светлина ми синее а аз мраза синьото.

# 446
и аз опирам до вас за помощ. Предстои ни боядисване на бебе стая Simple Smile. Мебелите са бял гланц. Искам стените да са сиви. Идеи за модел и марка боя? На леко сребърна лисица ми идва много тъмно, а на декоратора лунна светлина ми синее а аз мраза синьото.
Избери си латекс и го тонирай в някакво топло сиво...
Ако държиш на сивото де... Че то за бебе ще трябва нещо свежичко да сложиш в текстила, че да е "бебешко". Като мразиш синьото за момченце с какво би го "гарнирала" това сиво?
Топло зелени стени с бяло стоят много добре Hands V
Помисли и за други цветове Simple Smile

# 447
  • Русе, България
За бебешката стая бих предложила млечно сиво, пречупено с тауп. И моето предложение иначе е за тониран латекс, не мога да дам конкретни марки с готови цветове. Иначе "бебе елементът" идва първо от самите мебели - кошарка, маса за повиване, а също и от подходящите декорации - стикери и постери на стената, възглавнички, играчки.
Скрит текст:

Малко по-сиво:

# 448
Щом питаш конкретно за римски щори, препоръчвам Дом Хармония - имат стотици платове и от почти всеки могат да изработят щори. Механизмът струваше 60 лв преди две години, отделно плащаш стойността на плата (който, предвид, че е доста по-малко, отколкото за перде с набор, излиза евтино). От тях имам римска щора от прозрачен, имитиращ фин лен плат, както и от 100% блекаут плат, две години по-късно съм все още толкова доволна. Платът може да го даваш на химическо или да го переш в пералнята, аз давам на химическо, понеже ме мързи да гладя.

Много красиви платове и римски щори има и в Гершман, но цените им бяха (за нашия силно изтънял от целия ремонт бюджет) невъзможно и необосновано високи.

Благодаря много! Трябват ми щори за детската стая и си мислех да са римски, дали те са най - подходящи, как мислите?

# 449
За детска стая, ако дограмата го позволява технически, бих поставила роло щора с оглед по-лесното почистване (те са от ПВЦ материал, който просто се почиства с прахосмукачка и след това се забърсва с парцал). Над роло щората, може някакво тънко перде за уют.

Общи условия

Активация на акаунт