Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 57

• 117 798
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, момичета. Предстои ни цялостен ремонт на къща и сега разглеждаме и мебели и за цветове се чудим, абе всичко общо взето. Приятелят ми много харесва модулните дивани (мисля, че така се казват тези, които могат да приемат различни форми). Някой има ли такъв вкъщи и как е? Сега има някакво намаление на  мебели тук https://bulgaria.feydom.com/products/, но не ми се иска да взимаме нещо преди да се допитаме до някой, който има впечатление от този тип мебели и от тази мебелна къща,а  и паричките им не са като на Виденов. Малко помощ, ако може ? Simple Smile Simple Smile

# 586
  • София
Здравейте. Решила съм да лакирам входната ни врата с цветен лак в цвят череша. Сега също е подобен цвят. Трябва ли да я шкуря или мога да Нанасям лака директно?

# 587
Здравейте, момичета. Предстои ни цялостен ремонт на къща и сега разглеждаме и мебели и за цветове се чудим, абе всичко общо взето. Приятелят ми много харесва модулните дивани (мисля, че така се казват тези, които могат да приемат различни форми). Някой има ли такъв вкъщи и как е? Сега има някакво намаление на  мебели тук https://bulgaria.feydom.com/products/, но не ми се иска да взимаме нещо преди да се допитаме до някой, който има впечатление от този тип мебели и от тази мебелна къща,а  и паричките им не са като на Виденов. Малко помощ, ако може ? Simple Smile Simple Smile
Ако имате  време  да почакате, ще докладвам  от 1во лице след  около  месец.  Купих си диван  от тьх, но  съм в процес на  ремонт.
Иначе  отзивите  в нета са само положителни Simple Smile

# 588
  • софия
Ако имате  време  да почакате, ще докладвам  от 1во лице след  около  месец.  Купих си диван  от тьх, но  съм в процес на  ремонт.
Повече от година ползваме активно модел Бонбон. Много съм доволна. Удобен е и за спане. Единственият минус е, че калъфите не се свалят за пране, но скоро направиха сваляеми калъфи и ще купя от тях.
Когато купихме дивана (преди повече от 2.5 г.) бяха много коректни и точни. Нищо негативно не мога да кажа за фирмата и дивана.
Скрит текст:
За разлика от Богдан мебел, от които купувахме предишен диван и за които мога ферман да напиша.  Sick

# 589
Може ли снимка на диван Бонбон?Аз искам удобен диван,ъглов,за всекидневна,който да става и за спане,да е удобен за сядане,за висока маса.

# 590
  • софия
Може ли снимка на диван Бонбон?Аз искам удобен диван,ъглов,за всекидневна,който да става и за спане,да е удобен за сядане,за висока маса.
Има ги в сайта. Диванът не е подходящ за висока маса.

# 591

Привет,
можем да почакаме, да. Първо трябва да избием една стена и да сложим паркета, така че до дивана си има време. Ние заради промоцията се зачудихме повече. То наистина 100-200 лв от 2000 не е чак такава отстъпка, но ни накара да някак повече да обмисляме варианта за модулен.

С нетърпение ще очаквам впечатленията ти. Стискам палци да си заслужава Relaxed

# 592
Повече от година ползваме активно модел Бонбон. Много съм доволна. Удобен е и за спане. Единственият минус е, че калъфите не се свалят за пране, но скоро направиха сваляеми калъфи и ще купя от тях.
Когато купихме дивана (преди повече от 2.5 г.) бяха много коректни и точни. Нищо негативно не мога да кажа за фирмата и дивана.
Скрит текст:
За разлика от Богдан мебел, от които купувахме предишен диван и за които мога ферман да напиша.  Sick

Супер, много благодаря за мнението! Relaxed

# 593
И аз благодаря!Готини са Бонбон,но не стават а това,което аз искам.

# 594
Аз разгледах Бонбон-а и много ми хареса, дори мисля, че ни трябва точно такъв. Аз много искам да имам два дивана, а приятелят ми държи да е ъгъл. С Бонбон и двамата ще сме доволни в някакви моменти Grinning

# 595
Момичета, специално  при faydom може да  направите  безброй комбинации, не само тези изброени в  сайта.  Ние сме choice  5 , но комбинация  само два модула по 2 метра и продълговата  табуретка. Идеята беше  да може  да сменяме, дали да е ляв или десен  ъгъл. Освен  това да може  да се излежаваме на него двама  възрастни  и две  деца.  Както и да става лесно на спалня без да има много модули (че като ги съединяваш остава луфт между  тях ).
Друга условие  беше да е със свалящи и перящи се калъфи, че  съм с две малки  сладуранки-лудоранки Simple Smile
И само faydom  отговаряха на условията ми (поне  обещават всичко  това). Дано е така и де факто  Simple Smile

# 596
anichkaffm ще чакаме да приключи ремонта и да кажеш дали наистина си получила това, което очакваш Simple Smile

# 597
Разбира се,  ще показвам дивана на faydom  Simple Smile
Сега се  разбрахме и за доставката.  На 15 май ще е!

# 598
Супер! След месец ще си имате хубаво диванче ^_^

# 599
  • Перник
Здравейте. Моля за съвет, ползвам за масата за хранене покривка тип мушама заради лесното почистване. Много се пързаля върху масата обаче и ме дразни. Съществува ли някаква подложка, която се поставя между масата и мушамата( покривката), която да предотврати това пързаляне. Или пък какво поставяте на масите за да е красиво и лесно за подръжка?

Общи условия

Активация на акаунт