Черен петък 2017

• 102 889
  • 772
  •   1
Отговори
# 645
Аз съм доволна много от Емаг, направих поръчка в понеделник късно вечерта и веднага са я обработили, защото в сряда още са ми звъняли от Рапидо, но не можах да се свържа с тях, за да уточним доставката. Нито са ми пратили смс, че ще пристигне поръчка, нито нищо.. само едно пропуснато повикване имам от сряда и не ми вдигат телефона, въобще как работи тази куриерска фирма не знам  #2gunfire
Исках да поръчам до офис, но този продукт можел само с куриер да се достави...

Звънели са ти за да я доставят, но след като не си вдигнала са я върнали в офиса. Върви да си я вземеш от там.

# 646
Аз също поръчах боти вчера от Емаг, този код не важеше за тях и хоп, днес доставка. А за поръчката от 24 няма информация... Cry кучетата веча са на диета
Някой знае ли дали може да се плати с карта на куриера на Рапидо? Малко ме изненадаха..

# 647
И аз все още имам поръчка със статус Регистрирана от emag от 24, телефон... през 20 минути рефрешвам Grinning

# 648
  • Козлодуй
Скрит текст:
Ами 14 дена от поръчката и 13 от доставката изминаха когато им се обадих и от тогава само обещават но не ми изпращат куриер за да им върна стоката та дори и да ми я заменят ще съм доволна но не
Та не зная колко още да ги чакам да ми я заменят
трябва да имаш писменна кореспонденция с тях, прати им майл, за ад може после да предявиш претенция към КЗП.

Дори ощес ега им прати майл, после копие до КЗП, защото като ти изтече срока и имаш разговори само по телефон -нищо!
Те всячески се стараеха да нямам писмено доказателство за общуването си с тях но едно момиче ми изпрати все пак имел а аз съм направила и скрииншот на сайта им в който се вижда че имам 2 заявки за връщане на каната, нямам касова бележка от тях но имам бележка от куриера на която ясно се вижда датата днес се опитах да се свържа по два телефона с тях но не вдигат вече Simple Smile

Idccya това е моята борба със sapirshop, може твоя пасатор да ти хареса и да не се налага да го връщаш Simple Smile За съжаление моята кана прояви два дефекта в рамките на 14 дневния срок и те си правят оглушки хич не ми се занимава да се разправям с тях но ще трябва

# 649
Надявам се уредите които съм закупила да работят и да не се налага да комуникирам с он лайн магазините...пълна скръб са, до един. ooooh!

# 650
Аз също поръчах боти вчера от Емаг, този код не важеше за тях и хоп, днес доставка. А за поръчката от 24 няма информация... Cry кучетата веча са на диета
Някой знае ли дали може да се плати с карта на куриера на Рапидо? Малко ме изненадаха..
Не може ,днеска имах доставка и питах

# 651
  • София
Нито една куриерска фирма не приема плащане с карта когато доставката е до адрес. Не разполагат с пос устройства. Такива има само в офисите на куриерската фирма.

# 652
В Спидито,и Еконта като кажа на куриера,че ще плащам с карта идват с устройството Имат пос терминал в колите

# 653
Плащала съм и преди на вратата си през пос терминал, звънях преди малко в Спиди и ми казаха, че куриерът има Simple Smile))

# 654
  • София
Не знаех, че в колите имат пос устройство. Спомням си, че преди време бях питала и ми казаха само в брой при доставка в офиса или дома.

# 655
Да, и спиди, и еконт имат портативни пос устройства.

# 656
Получих си поръчката от НМ.. Party
доволна съм от тазгодишния черен петък. Всичко пристигна.

# 657
Получих си поръчката от НМ.. Party
доволна съм от тазгодишния черен петък. Всичко пристигна.

Супер Simple Smile
 И моята вече е на път.

# 658
  • Козлодуй
Аз днес получих ютия от Техномаркет много съм доволна и старателно попълнена гаранция Simple Smile
Пуснах жалба до кзп за електрическата кана от sapirshop и имам имел че са получили жалбата дано да се преборя Sad

# 659
Чакам пет поръчки от различни сайтове и никакво движение ))).

Общи условия

Активация на акаунт