Черен петък 2017

• 102 878
  • 772
  •   1
Отговори
# 675
Аз имах поръчка от Комсед и от Хипото 2.Първа дойде от Комсед, после от Хипото, като едната се забави повече от седмица.До края и на трите поръчки седеше необработена.Промени се статута чак като получих смс от куриер.Пазарувам за поредна Коледа от тези два магазина и знам, че и да има проблем ще се обадят и ще се изясним.

# 676
Очаквам днес хладилник от Зора. Казаха ми след 14:00ч доставка, имам дори и мейл за деня на доставка. Дотук добре, НО още ги няма... Някой да е получавал стоки оттам (поръчани от електронния магазин) привечер в събота, защото цял ден не можем да мръднем никъде, а на скапаните им телефони никой не отговаря? И вече съм бясна Rage

# 677
Казвах го и преди, аз поръчах от Зора сега на черния петък и още в понеделник извършиха доставката.

# 678
Доставиха ми го в 19:15ч. И аз поръчах на черния петък, обадиха ми се за доставка сряда или четвъртък (не помня вече), но много работа имах през седмицата и се разбрахме за събота. Разбира се очаквах поне доставката да е по светло. Ама нищо де, имам си хладилник вече Heart Eyes

# 679
Е аз моята маса за тенис от емаг- още я чакам, няма и нишан, че ще дойде.
Има ли срок за доставка от емаг?

# 680
Ако е от продуктите, които се предлагат от емаг, а не от техни партньори (или както там се нарича), в сайта на Еконт пише, че ще има забавяне на доставките и ще се извършват от 25.11 до 9.12

# 681
  • София
Е аз моята маса за тенис от емаг- още я чакам, няма и нишан, че ще дойде.
Има ли срок за доставка от емаг?

И аз чакам доставка от Емаг. Има срок. На мен са ми дали до 8.12, затова не ги търся.

# 682
На мен вчера ми звъняха от Хиполенд да ме зарадват, че няма наличност на артикула. А два дена преди това, когато аз се обадих, казаха че е налично и да не се притеснявам. Накараха ме да си избера друг десен. Много не обичам така. Другата седмица казаха да го очаквам.

# 683
Аз нямам ни вест , ни кост от Хиполенда. Вече се чудя дали имам нужда от това, което поръчах. Но нали кзаха да чакаме до 12ти, та си чакам..

# 684
Като чета за какви закъснения става на въпрос и като имам предвид, че поръчах от Дебенамс Англия козметика с доставка до посредник (без приоритет), която пратка вече пътува за България си мисля, че моите неща ще дойдат преди вашите. Много несериозни пишман търговци.
Много е неприятно чувството да те убеждават, че нямат проблем с наличностите и след това да ти откажат поръчка. Изпитах го с Фешън дейс миналия месец.

# 685
Това им е редовния номер на бг онлайн търговците - поръчваш, пък се оказва, че няма наличност. Толкова не могат да си сложат една програма, която да връзва информацията в сайта с наличностите в складовете им.

# 686
Да споделя и моя проблем,от Комсед дойде поръчката-надуваем матрак,но се оказа ,че е дефектна ,има малка дупчица и издиша,утре ще се обадя,но дали ще ми приемат рекламацията не знам,много лесно може да кажат,че аз съм го скъсала.Та се чудя да се разправям ли да го върна  или да опитам да го занеса да го залепят?

# 687
  • Добрич
Някой поръчвал ли е от sportforme? Поръчах на 24.11 и още ни вест, ни кост.

# 688
Пиши или се обади на Комсед.Аз до сега не съм имала проблем с тях при рекламация.

# 689
А Зора колко ще ги чакам... Sad

Общи условия

Активация на акаунт