Черен петък 2017

• 102 950
  • 772
  •   1
Отговори
# 540
  • ГО
Имам мейл от Хиполенд, че са ми изпратили поръчката.

Аз съм поръчала дрон, ама го поръчах "на сляпо" и не мога да дам препоръки.  Peace

# 541

Аз съм поръчала дрон, ама го поръчах "на сляпо" и не мога да дам препоръки.  Peace
А може ли да споделиш какъв?

# 542
Сутринта получих мейл и смс от Еконт, че хлебопекарната, която поръчах от Зора ще ми я доставят днес.
Пресата от емаг пише, че е изпратена, но номера,който са посочили като проследяващ е грешен и нищо не ми излиза. Машата също от емаг, я чакам днес.
За поръчките от HM, нямам никаква информация...

# 543
  • ГО

А може ли да споделиш какъв?

Този:
https://www.hippoland.net/mondo-ultra-dron-kamera-r-c-explorers

# 544
Някой май писа, че поръчал дрон преди няколко страници?! Дребният реши, че иска за рожденния ден. Дайте някаква идея какъв и от къде. Няма нужда да е чак снимащ... ама да лети като хората поне, че да замажем очите на дребното Simple Smile

Днес точно ми пристигнаха метро каталозите...та там видях оферта за дрон"купи 2 на цената на един" (можете да се комбинирате с някой, или да оставите втория за резерв Mr. Green)-200лв

А ние лятото взехме на синковеца този:

https://www.banggood.com/Eachine-E52-WiFi-FPV-With-High-Hold-Mod … tml?rmmds=myorder

# 545
  • ГО
И от Комсед имам потвърждение, днес голям напредък направих  Tired

# 546

От коя дата е поръчката?

# 547
Току що си получих хлебопекарната  Party, за днес остава само машата.

# 548
  • Козлодуй
Някой май писа, че поръчал дрон преди няколко страници?! Дребният реши, че иска за рожденния ден. Дайте някаква идея какъв и от къде. Няма нужда да е чак снимащ... ама да лети като хората поне, че да замажем очите на дребното Simple Smile
Аз поръчах и получих дрон ама е снимащ има камерка те всички са малки ето този поръчах ама ако искаш разгледай сайта има и по-ефтини  https://drones.bg/magazin/dron-syma-x5hw/

# 549
  • ГО

От коя дата е поръчката?
От 17-ти.

# 550
ЕМАГ  работят с различни магазини, ако поръчката не е от 1 магазин, ще ти дойде разделена и се плаща доставка за всяка една.....
Това е изключително тъпо.  Tired

Моята поръчка е само 1. Сега ги насолих и по имейл. Още не мога да си намеря място от яд. Не ми е за скапаните тонколонки, но ми загубиха времето. Над седмица проучвах моделите, четох мнения, гледах снимки докато избера модел. Отделно имах и ваучер за 10лв отстъпка, който пазех точно за Черния петък. ДГД Crossing Arms
спокойно,  сега ще те обезщетят с нов ваучер за отсъпка.

# 551
  • Тра-ла-ла
спокойно,  сега ще те обезщетят с нов ваучер за отсъпка.
Спокойна съм. Потвърдиха ми, че при анулирана поръчка - ваучерът си важи. Ама няма какво да купя вече  Laughing

# 552
Всичко ми е потвърдено, освен от Зора... Rolling Eyes

# 553
  • София
Телефонът ми от Емаг е вече в офис на куриера, а пресата стои на етап "Регистрирана поръчка". И двете неща се продават от Емаг, а не от други търговци. Едното е с безплатна доставка, другото - без.  Peace
Странно! А моят телефон е само регистрирана поръчка и въобще не е тръгвал към офис на Еконт. Sad

# 554
  • София
Всичко ми е потвърдено, освен от Зора... Rolling Eyes

Обади се утре по телефона или им пиши на имел и уточни как стоят нещата с поръчката ти. Зора е сериозна фирма.

Общи условия

Активация на акаунт