Черен петък 2017

• 102 946
  • 772
  •   1
Отговори
# 525
Аз пък се чудя на поръчката си от Хиполенд, от 17.11., ни кост, ни вест.
Аз я получих още на 22.11- даже останах много изненадана, като знам миналата година колко я чаках..

# 526
Снощи в 20:00,  в неделя,  Anguished ми докараха поръчката от Технополис. А аз по телефона им се изсмях, реших, че е шега. Grinning

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 12:45 от Dogsy

# 527
Аз пък се чудя на поръчката си от Хиполенд, от 17.11., ни кост, ни вест.

Аз получих моята, много съм доволна и тази година от тях.

# 528
  • София
Снощи ми в 20:00,  в неделя,  Anguished ми докараха поръчката от Технополис. А аз по телефона им се изсмях, реших, че е шега. Grinning

Ами то като шега си звучи.  Laughing

Аз пак се разправях със спиди днес, но уж поръчката ми от тенденз е в техен офис вече. Като върху пратката ми е написано само първото име и то без първата буква, направо думи нямам... Този офис, в който ходя иначе е нов и жената е много любезна и тя се оплаква, че има много проблеми с доставки, смс и т.н  ooooh!

# 529
  • Тра-ла-ла
Направо чудесно. Поръчката ми от ЕМАГ за тонколони е анулирана #Cussing out Понеже продуктът е на външна фирма - говорих и с тях....не им достигнали бройките, били ги изненадали поръчките. Пълни нещастници!!!!!! Изтървах всякакви други оферти за Black Friday-я Crossing Arms

# 530
  • София
Това е Емаг, нормално да има издънка !

# 531
  • Бургас
ЕМАГ  работят с различни магазини, ако поръчката не е от 1 магазин, ще ти дойде разделена и се плаща доставка за всяка една.....

# 532
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ами май не е точно така.Получих мейл,че имам частична пратка от тях.Безплатна доставка.Всичките ми неща които са поръчани са предлагани от самите тях.Аз това и гледах,за да може доставката да ми е до офис.Не обичам да вися вкъщи,за да чакам куриери.Ето обаче,че са ми изпратили само една част.

# 533
  • Тра-ла-ла
ЕМАГ  работят с различни магазини, ако поръчката не е от 1 магазин, ще ти дойде разделена и се плаща доставка за всяка една.....
Това е изключително тъпо.  Tired

Моята поръчка е само 1. Сега ги насолих и по имейл. Още не мога да си намеря място от яд. Не ми е за скапаните тонколонки, но ми загубиха времето. Над седмица проучвах моделите, четох мнения, гледах снимки докато избера модел. Отделно имах и ваучер за 10лв отстъпка, който пазех точно за Черния петък. ДГД Crossing Arms

# 534
Снощи в 20:00,  в неделя,  Anguished ми докараха поръчката от Технополис. А аз по телефона им се изсмях, реших, че е шега. Grinning

Не е по темата за Черния петък, но аз да споделя...
Миналата година си поръчах от Технополис прахосмукачка (магазина е на 10мин път от нас, но не ми се обикаляше с бебе на 2-3 месеца тогава) и ....след 30-40 мин бяха пред нас с прахосмукачката. Тотално ме изкефиха. Joy

# 535
Някой успя ли да направи поръчка от ozone.bg днес? От 10.00 сутринта се опитвам да поръчам нещо и непрекъснато ми дава грешка на сайта Rolling Eyes

# 536
Някой успя ли да направи поръчка от ozone.bg днес? От 10.00 сутринта се опитвам да поръчам нещо и непрекъснато ми дава грешка на сайта Rolling Eyes

Аз си поръчах преди около 2-3 часа, нямаше проблем. :/

# 537

Не е по темата за Черния петък, но аз да споделя...
Миналата година си поръчах от Технополис прахосмукачка (магазина е на 10мин път от нас, но не ми се обикаляше с бебе на 2-3 месеца тогава) и ....след 30-40 мин бяха пред нас с прахосмукачката. Тотално ме изкефиха. Joy

На майка ми така бях поръчала тостер, 2-3 часа по-късно й се обадили за доставка.

От ozone аз пуснах 2 поръчки, към 9 сутринта без проблем. Сега остава и да дойдат.

# 538
Телефонът ми от Емаг е вече в офис на куриера, а пресата стои на етап "Регистрирана поръчка". И двете неща се продават от Емаг, а не от други търговци. Едното е с безплатна доставка, другото - без.  Peace

# 539
Някой май писа, че поръчал дрон преди няколко страници?! Дребният реши, че иска за рожденния ден. Дайте някаква идея какъв и от къде. Няма нужда да е чак снимащ... ама да лети като хората поне, че да замажем очите на дребното Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт