Черен петък 2017

• 102 913
  • 772
  •   1
Отговори
# 600
Ми тука пише, че точно мощностите са ограничени:

https://www.expert.bg/ES-zabranqva-prahosmukachkite-s-moshtnost- … vata--629108.html

# 601
Поръчката ми от Хиполенд от 17.11 е все още просто "нова"! Мисля днес да звънна и да проверя какво се случва. Предполагам това означава, че никой не знае за съществуването й...

# 602
Би ли ми казала на кой телефон ще се обадиш на Хиполенд, че и аз мисля да им ударя една жица?

# 603
Още не съм се разровила за телефона. Чакам детето да се събуди и ще се обаждам. По-късно ще пиша какво е станало, ако изобщо успея да се свържа с тях.

# 604
Аз би трябвало вчера да получа пратката от хиполенд, но няма....чакам смс. Rolling Eyes
Обадих се в Зора, казаха ми че имат много поръчки от миналия петък и ще се забавят, и ще ме уведомят на посочения и мейл...чакам. Crossing Arms

# 605
И пресата от емаг дойде. Grin Остава само поръчката от НМ.

# 606
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Моята поръчка от Емаг пристигна  Peace

# 607
Аз чакам ХМ от понеделник,но си стои със статус “обработва се”. Когато поръчвах пишеше 3-4 работни дни,но явно няма да е скоро. Дано да няма проблем.

# 608
На 28 получих мейл с потвърждение на поръчките от НМ с прикачена касова бележка, но като натисна да проследя пратката ми излиза това..
Скрит текст:

# 609
Аз чакам ХМ от понеделник,но си стои със статус “обработва се”. Когато поръчвах пишеше 3-4 работни дни,но явно няма да е скоро. Дано да няма проблем.

Заради намаленията ще има забавяне. Доколкото разбрах поръчки от 24/25/26 ще пристигнат другата седмица, към края.

# 610
Доставиха ми поръчката от хиполенд. newsm44  Остава само Зора...

# 611
  • Козлодуй
Аз поръчах една електрическа кана онлайн защото е огромна 3 литра за да правя много чай обаче тя спря да изключва автоматично и аз се опитах да я върна на сайта на 14-тия ден обаче ме мотаят обещаха че ще ми я заменят със здрава но не изпращат куриер няколко пъти им се обаждах даже нямам и касова бележка само бележка че съм дала пари на куриера Въпроса ми е:
1-во някой пазарувал ли е от sapirshop com
2-ро колко време трябва да ги чакам да ми изпратят нова кана преди да сезирам КЗП
Къде тук във форума да попитам че май не съм по темата?

# 612
Аз съм пазарувала от sapirshop. Иначе бих ги заплашила, че ще сезирам КЗП преди да изтече 14 дневния срок.

# 613
  • Козлодуй
Ами 14 дена от поръчката и 13 от доставката изминаха когато им се обадих и от тогава само обещават но не ми изпращат куриер за да им върна стоката та дори и да ми я заменят ще съм доволна но не
Та не зная колко още да ги чакам да ми я заменят

# 614
Ами действай с КЗП. Все пак те могат после да ти откажат с аргумент, че са минали 14 дни.

Общи условия

Активация на акаунт