Черен петък 2017

• 102 906
  • 772
  •   1
Отговори
# 615
На мен пък ми дойдоха едните обувки от obuvki.com и засега си изглеждат ок. Simple Smile Доволна
Малко ми е тъпо, че някои сайтове имат намаление и тази седмица, и може и цял месец да е, за какво бързах в петък да поръчвам...

# 616
  • София
От Спиди получих смс,че утре ще ми доставят от една фирма поръчката от черния петък, объркали улицата.
 Звънях в Спиди, да чакам обаждане от тях.  Mr. Green

# 617
От Спиди полууччих смс,ч е утре ще ми доставят от една фирма поръчката от черния петък, объркали улицата.

Е случват се такива работи. Аз днес куриера на Хипото трябваше да го упътвам от къде да мине,къде да спре, къде е входа...а куриерите от еконт ми идват на вратата. Laughing

# 618
  • София
От Спиди полууччих смс,ч е утре ще ми доставят от една фирма поръчката от черния петък, объркали улицата.

Е случват се такива работи. Аз днес куриера на Хипото трябваше да го упътвам от къде да мине,къде да спре, къде е входа...а куриерите от еконт ми идват на вратата. Laughing

Може и да се обадят днес от Спиди. Утре и аз май ще трябва да уточнявам по телефон адреса. Ще видим.

# 619
  • Бургас
Моите обувки вчера дойдоха. Много си ги харесвам. Днес бях с тях. Супер удобни!

# 620
Не е точно за тук, но не знам как да постъпя. Поръчах нещо от комсед, но поръчката стоеше 3-4 дни със статус “приета, непотвърдена”. Поръчах от друг сайт и отказах тази в комсед със съответния бутон в сайта. Е, сега имам мейл от рапидо за доставка от комсед.

# 621
Не е точно за тук, но не знам как да постъпя. Поръчах нещо от комсед, но поръчката стоеше 3-4 дни със статус “приета, непотвърдена”. Поръчах от друг сайт и отказах тази в комсед със съответния бутон в сайта. Е, сега имам мейл от рапидо за доставка от комсед.
Обади им се по телефона.

# 622
  • София

Когато ти звъннат от Рапидо, обясняваш,че си отказала поръчката от Комсед. Попитай преди това от коя фирма е доставката.

# 623
  • София
Ботите от обувки.бг дойдоха вчера. Днес ги носих. Доста е мокро и кално навън и несъобразителен шофьор мина бързо покрай мен и ме окъпа с кална вода. Естествено и обувките опръска с кална вода. Прибрах се, почистих ги, но по кожата останаха петънцата от напръсканито. Намазах и с боя, пак нищо. Чудя се, гаранция някаква имат ли? Харесват ми, удобни са ми, но не ми се носят с петна!!!

# 624
Не е по темата, но да кажа, че в Емаг има код за 25% на зимни стоки и отстрелях 3 чифта ботуши. Обаче сега се чудя как да процедиерам. С преглед са, но два от чифтовете са в една поръчка. Ако харесам само единия чифт, мога ли да платя само него? С безплатна доставка са.

# 625
  • София
Попитай ги. Но ако връщаш, поемаш разходи на куриерската фирма и заплащаш такса.

# 626
  • Тра-ла-ла
Не е по темата, но да кажа, че в Емаг има код за 25% на зимни стоки и отстрелях 3 чифта ботуши.
За всички боти и ботуши ли важи? Защото като кликна на "виж продуктите" от промоцията ми изкарва доста малко обувки newsm78

# 627
Стреснахте ме с този sapirshop.. Все още не съм си взела пакета с пасатор от тях и в Еконт го подмятат няколко дни.. Дано всичко е наред и не се налага да връщам.

# 628
Аз за пореден път съм си доволна от Емаг 😊 Поръчах 5 артукула в 2 поръчки.Вчера дойде и последния.Най-после си взехме сокоизтисквачка /за всякакви плодове и зеленчуци/ и съм много доволна от попадението си 😊🍷

# 629
Аз за пореден път съм си доволна от Емаг 😊 Поръчах 5 артукула в 2 поръчки.Вчера дойде и последния.Най-после си взехме сокоизтисквачка /за всякакви плодове и зеленчуци/ и съм много доволна от попадението си 😊🍷
Може ли линк на сокоизтисквачката 👍 Аз от партньори на емаг- поръчах и всичко вече дойде. От НМ чакам две поръчки. Единствено Комсед много ми забавиха поръчката. От вчера се обработва, дано няма нищо изчерпано

Общи условия

Активация на акаунт