Онзи ден ми се мярна някаква информация че тази вечер ( преди два дни) НИ ще има премиера в Аржентина
На сета е забавно, дано утре пък ние да се радваме на цифрите

Мислех че сега разбираш за цифрата, даже си допълних поста на предната страница пак с таблицата, от ФБ е но отразява резултата от Т 

е коч, демек зодия Овен.
Може би съм го превела 20 май, а не април, затова
Профчето вече се изказа кО се носи за мъжете телци пък мен ме е срам да кажа за мъжете овни... 

Предвид че ще е за такава компания поне мисля че визията му няма да е толкова изнасилено-фалшива като във второто му дизи дето беше покапал от гел че белким му задържат оная туфа на главата. И с дълга и с къса коса да е, поне да е максимално естествен и...естетичен
От толкова мотаене по сетове по университети да беше записал едно виШо, все щеше да го избута в почивките
Аз всъщност от около седмица не съм наминавала, видях резултата от туитването и толкова... Върнаха ми се такива спомени след като приключи преди години в Турция....
И кО шИ праЯт сега като изгледаха всичко с Ча 

Аз всъщност от около седмица не съм наминавала, видях резултата от туитването и толкова... Върнаха ми се такива спомени след като приключи преди години в Турция....
И кО шИ праЯт сега като изгледаха всичко с Ча 

казала да не я лайква , а той и казал да си гледа работата Серенай му била приятелка

Баръш натупа нахалника в кафенето също като Емир