Аз го раздавам само, когато някой има повод Феми, слагам я още веднъж, малко по-ясна
Отслабнал е, нали
Не личат жабешките бутове 
Фемо бе, не искам Аман, ти му се радвай
Да не е взел да оплешивява.... Шегувам се, дано да не е.....

Сериал за Супермен съм гледала като дете и даже и тогава не ми харесваше
За 19 годишния въобще съм без думи....дано да са измислили нещо друго по сценария, че той както казваш в първия си сериал влезе първо в роля на 21 годишен, а към финала в ролята на 25 на колкото и изглеждаше.... Нямаше несъответствия във визията си и сериалната си възраст. Сега и да умре от глад не мисля че ще успее да се докара на вид като на 19....
Не че много сериали съм гледала, ама сред видяното в други, ревнивите сцени най-добре ги играе Ча 

Сега изкараха Хазал с психическо разстройство, имала чувство на тревожност и кой знае още колко ще украсят
А тя го казва в контекста на нежеланието си да играе в театъра заради притесненията си пред голяма аудитория от хора... И като я знам ще си замълчи, ще ги остави да си украсяват и да я разнасят както си им харесва
А и не става по - млад. Сега му е оружая. Къде е? Много несериозно отношение.
Много добро попадение - ей туй вече е лошо мафиозо, не като почти умрелия Джелял. Да се притесняваш , че ще ти умре в ръцете от напъване да е страшен, а ти незнаеш как да отдаваш първа помощ.
и на него браво), един бръснар и челядта му, някакъв уж бедняк, на който му убили бащата, ама ходи доста добре изтупан. И за капак - главният злодей и неговата драма има повече пълнеж и яснота на образа,отколкото главния герой. Той ще си спомни я за майка си , я за любимата, пък ще направи нещо, а наш Ямач само оди и спретва по един кютек и той не знае поради каква причина и само казва на жена си , че ще закъснее.
Радвай се че цял Истанбул не се върти на пета около ГГ и че развиват и другите образи и сюжетни линии, че ако беше обратното щеше да видиш какво е досада 

Хубав е и Емко. Давайте идеи, че по-често да го разхождам движещ се....
Преди не го смятах за такъв 

Преди не го смятах за такъв 
Сега сигурно всяка свободна минута ще гледа да е до майка си...