ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 489

• 71 118
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • Пришълец
Бел, хич не си стисната Mr. Green Heart Eyes Аз го раздавам само, когато някой има повод Mr. Green
Феми, слагам я още веднъж, малко по-ясна

Отслабнал е, нали Thinking Не личат жабешките бутове newsm53
Фемо бе, не искам Аман, ти му се радвай smile3513

# 406
 Не знам за бутовете требва в цял ръст да го видим  да е  с добро качество кадъра . 

Ще носи шапки докато не почне дизито . Ще си крие косата .

Кво мУчиш бе ортачке   сложих ти Сарп  костюмиран

Да залагаме ли за следващата поява  Joy Joy    

# 407
  • Пришълец
Мислим позитивно баджаначке, според мен има видима разлика в килцата Laughing
Много прикрит, все с шапо, независимо на открито или закрито smile3506 Да не е взел да оплешивява.... Шегувам се, дано да не е.....
Мерси за милиционера Mr. Green bowuu
На мен най на лесно в момента ми е Емко, него мога да предложа Blush Heart Eyes
Скрит текст:

Следващата поява Феми мисля ще е не по-рано от другата година Mr. Green

# 408
 На снимката  с тортата ми се видя втален .

Хубав Емко  Heart Eyes имаш ли гифката как потропва нервно с краче  

Той така си прави . Крие си визята . Преди да почне Ичардето беше с шапки . Дано я  махне  Rolling Eyes

кво  викаш нова година нова поява  Joy и аз така мислим но  мой да ни отпуснат   и преди това

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 15:16 от femmi2

# 409
  • Варненска клюкарка
 И аз мисля че по-рано от първите часове на новата година едва ли ще се покаже, ама кой знае, той обича да изненадва Mr. Green

На мен ми се видя втален на Хелоуинската снимка, направо смален ми изглеждаше Shocked Сигурно е опит да се докара да изглежда по-млад, но каквото и да прави до 19 годишен да стигне няма начин.... И да стискаме палци повече да не му се налага да играе в детско-юношески филми с кръпки от крими-екшън, примесено с мюзикъл Rolling Eyes Че и тоя Каракалем е един .... Rolling Eyes

И кО, ще ходи с шапка до май ли ooooh!

# 410
  • Пришълец
Не е като да не сме го казвали вече и все пак: Чачовият герой и в АФК, не беше на 19, сега как би се случило това smile3537
Бел, от по-рано долавям, че нещо май не ти допада Каракалема....
Беше адресиран до мен, а забравих да благодаря, за Емко 2 3/4 Аз съм си такава, Бел love001
Феми
Скрит текст:
За още някого Grinning Hug
Скрит текст:

# 411
Марги, ако щеш вярвай, но точно това беше първия ми сблъсък с Фемир. Точно този поглед на Фера и последвалия Емков ме заковаха пред екрана. Чак после разбрах и че сериала е турски.

Ха сега привет дружина! Heart Eyes Hug

С баджаначката знаете как да ме накарате да се разпиша  Mr. Green.

Иначе съм си тук - най-редовната от всички, ама основно си чета.

# 412
  • Варненска клюкарка
Първо честит празник на празнуващите Hug

Не е като да не сме го казвали вече и все пак: Чачовият герой и в АФК, не беше на 19, сега как би се случило това smile3537
Бел, от по-рано долавям, че нещо май не ти допада Каракалема....
Беше адресиран до мен, а забравих да благодаря, за Емко 2 3/4 Аз съм си такава, Бел love001
Феми
Скрит текст:
За още някого Grinning Hug
Скрит текст:
Така е Марги, но аз изначално не понасям фентъзи истории, има някои които харесвам, но стилът на спасител на света не ми е любим. Хеле пък и у Константинопол... даже не искам да си го представям.... ooooh!  Сериал за Супермен съм гледала като дете и даже и тогава не ми харесваше Crossing Arms За 19 годишния въобще съм без думи....дано да са измислили нещо друго по сценария, че той както казваш в първия си сериал влезе първо в роля на 21 годишен, а към финала  в ролята на 25 на колкото и изглеждаше.... Нямаше несъответствия във визията си и сериалната си възраст. Сега и да умре от глад не мисля че ще успее да се докара на вид като на 19....

Ауу Марги направо ми се разхлопа сърцетУ, чуден Чачослав, особено вибриращия smile3544 Не че много сериали съм гледала, ама сред видяното в други, ревнивите сцени най-добре ги играе Ча Heart Eyes
 И онова зад вратата не лъже- игра само с очи Heart Eyes

Ето ти подарък от мен Heart Eyes

Значи това турски жълтур лъже както диша #Cussing out Сега изкараха Хазал с психическо разстройство, имала чувство на тревожност и кой знае още колко ще украсят #Cussing out А тя го казва в контекста на нежеланието си да играе в театъра заради притесненията си пред голяма аудитория от хора... И като я знам ще си замълчи, ще ги остави да си украсяват и да я разнасят както си им харесва ooooh!

# 413
  • I Love You 3000
Ох, хайде да си идва тоз маймун, че вече му забравихе сурата. Той Нова Година няма ли да празнува поне? Или вече е американец? Mr. Green

Сериала му какво стана? За другата есен ли остана? Нещо много сгафи тука ми се струва. Много време ще изгуби. Повече от година това не е на добре. Докато той се шляе като гламав другите набират скорост и то голяма. После каква зверска кампания трябва да му се направи не е истина ooooh! А и не става по - млад. Сега му е оружая. Къде е? Много несериозно отношение.

Вчера викам малко да си го припомня и позапусках Ичардето последните три серии. После малко и Емо и Фера. /Ама първите епизоди , където все още фокусът е върху Фера/ И си се ядосвам , че съм му фенка пък той никакъв го няма.

И после изведнъж реших да наваксам с Чукура и съм  Shocked Shocked Shocked Като казвам, че има много голяма вероятност да го изместят това имам предвид. Арас набира страшна скорост, а и е станал по -красив , много по -красив. Брилянтен е просто. Той и лошия влачат сериала,другите са голяма парлама ама нейсе. И между другото , браво от къде го изкопаха този лошия ooooh! Много добро попадение - ей туй вече е лошо мафиозо, не като почти умрелия Джелял. Да се притесняваш , че ще ти умре в ръцете от напъване да е страшен, а ти незнаеш как да отдаваш първа помощ.  Mr. Green
Обаче и тук забелязвам онзи неприятен пиниз на сценария както в Ичерде - второстепенките имат повече пълнеж от колкото главния. Във втората серия в началото разбрахме , че Ямач явно е утрепал някого и затова си е отишъл. И оп върна се и неговата драма отиде в трета глуха,тя е на заден план, почна на другите драмите да оправя. То не са някакви Паши-Маши, един клошар(Ръза коренно различен Stop и на него браво), един бръснар и челядта му, някакъв уж бедняк, на който му убили бащата, ама ходи доста добре изтупан. И за капак - главният злодей и неговата драма има повече пълнеж и яснота на образа,отколкото главния герой. Той ще си спомни я за майка си , я за любимата, пък ще направи нещо, а наш Ямач само оди и спретва по един кютек и той не знае поради каква причина и само казва на жена си , че ще закъснее.
И в Ичердето беше същата работа - историята и същината на Сарп бе показана до 2-ри епизод. Показа си мъката за брат си, имаше някакви отношения с майка си и "сестра си",започна да завръзва любов. И после изведнъж хоп всичко отиде в задното кюше и неговият образ се превърна в постоянно тичане след дребни хулигани и тук таме някой кютек за красота. И така 34 епизода застой. А през това време,кой ли не изпъкна -Давути,дядки,Рижаци, Дуни-Муни и всякакви такива.
Явно и тука се въртим в тази схема и ще видим развитие  в Ямач едва последните две-три серии. Само дето съм сигурна , че този път ще го гътнат и не знам дали да си го причинявам повече.
Разбирам, че те са златните кокошки,но дайте им да се изявят с таланта си , а не само да им въздишам на крошетата и на пребитите муцуни. Красиви са - спор няма, всички го знаят! Но също знаем, че са и талантливи, а сценаристите хич не им използват потенциала и се подиграват със зрителите така.
Затова не да ми пращат Чачо в ЛА на уроци,а сценаристите си да пратят там. Те имат нужда , той не!

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 10:23 от Chris_Ch

# 414
  • Варненска клюкарка
Ети, той Ча сам се е пратил в ЛА и като гледам как му е хубаво, много вероятно да продължава при всяка възможност да си поседява там, далеч от родните жълтури които не го оставяха да диша. Явно с Енгин са си самодостатъчни когато са двамата, независимо на кой край на света tooth
Иначе това че не разкриват напълно образа на главния си е основен похват за да могат когато се наложи да вкарват нови неща, да надграждат в движение и да не ги спъне нещо споменато ей така както го нарече "в пълнежа към образа", пък в напредването на историята не вършещо работа... Така мисля Peace Радвай се че цял Истанбул не се върти на пета около ГГ и че развиват и другите образи и сюжетни линии, че ако беше обратното щеше да видиш какво е досада Sick
Няма да има нужда от зверска кампания, Ча си е Ча и поне още няколко години ще е на върха Laughing Една фотосесия и едно интервю стигат да взривят мрежата Peace
Не знам скоро дали си минавала през Туитър, но там такива кампании текат заради Фериха и Ичерде, че не само турските му фенове очакват новата му работа, а и цяла ЛА Laughing Разцъкват където могат- това гласуване в анкети, за Келебеци, за най красив актьор и каквото се сетиш Laughing Няма забравяне Laughing

# 415
  • Пришълец
Скрит текст:
Марги, ако щеш вярвай, но точно това беше първия ми сблъсък с Фемир. Точно този поглед на Фера и последвалия Емков ме заковаха пред екрана. Чак после разбрах и че сериала е турски.

Ха сега привет дружина! Heart Eyes Hug
С баджаначката знаете как да ме накарате да се разпиша  Mr. Green.

Скрит текст:
Иначе съм си тук - най-редовната от всички, ама основно си чета.

Тц, аз поне не знам, но съм наясно Рори, че човек без гъдел няма Laughing Heart Eyes

Бел, хубаво орле Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Хубав е и Емко. Давайте идеи, че по-често да го разхождам движещ се....
И аз съм на мнение, че Ча в ЛА се е изпратил сам и се отдава повечко на пороците, отколкото на уроците Mr. Green И да, поне в следващите няколко години ще продължава да е на върха... Той е на върха още с първата си роля newsm47

Ети, това и аз го мисля- Арас става по-красив Heart Eyes Преди не го смятах за такъв Blush

На имащите повод да почерпят днес, честит празник и от мен Hug

ПП Това за подигравката със зрителите аз пък ще го използвам за явните несъответствия, които поражда внушеното по сценарий и това, което се види с просто око. Не може мъж по-близо до 30-те да го представят за 19-годишен (наш Чачо), недопустимо е. То отвсякъде ще лъсне истината Crossing Arms
Феми, ти нали гледаш Сега и завинаги- тия сценаристки акъл за пет стотинки имат ли Shocked Как Ийт и Керем Санджактар ще са набори, че втория си е въздърт ooooh!

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 14:05 от Маргарита Н.

# 416
  • Варненска клюкарка

Ети, това и аз го мисля- Арас става по-красив Heart Eyes Преди не го смятах за такъв Blush

Ми ако е вярно за Диляна и него... Казвам го по повод приказките че любовта не можела да се скрие и правела хората по-красиви Laughing
Някои възмъжават, други се разхубавяват, трети и двете...

Нова била Peace Сега сигурно всяка свободна минута ще гледа да е до майка си...

# 417
Здравейте и честит Никулден.
Докато не дойде време Ча да се снима в нов проект, не чакайте да си дойде.

# 418
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тоз не обичал така рибата, оня не обичал онака рибата ... ох  ooooh!, цял ден само такива неща слушам. Я, вземете си сгответе както ви харесва рибката, за здраве на моите именници, да съм сигурна, че няма да има оплакващи се.  Wink  hahaha

# 419
  • Пришълец
Да са ти живи и здрави именниците, Профи Hug
Това пък за теб newsm53

Общи условия

Активация на акаунт