ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 489

• 71 090
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • Варненска клюкарка
Ети не ми се искаше да го слагам ама като питаш...
Скрит текст:

# 451
  • I Love You 3000
Ах, аз само по име можех да си проверя.Махни го ако искаш.Верно не бях забелязала. Еми случват се такива неща.Да е жив и здрав пък другото каквото такова. Иначе е талантливичък.

Тез латиноси обаче ако нямат някое Passado, Pasion или нещо започващо с Пас в заглавието, не минават. Каква сянка от миналото, какви пет лева? Изобщо няма нищо общо със смисъла на сериала. Кой трябва да е сянката? Умут ли? ooooh! Хич не се връзва!

# 452
  • Варненска клюкарка
Статия от Едже Ер Peace
http://blog.milliyet.com.tr/hazal-kaya-ve-cagatay-ulusoy-projesi … og/?BlogNo=576285

Този път последната акция е била с 1,6 млн туитвания, предния път бяха 2.1 млн. а по-предния 91 000...

Ох, долу двата кадъра все едно се е понадигнал на пръсти  newsm62

Кой спореше че не бил много слаб първия сезон, я гледайте на какво се казва тънка талия, ще се прекърши Laughing А по сценарий беше на 21. Сега и да умре от глад, пак не мисля че ще успее да се докара да изглежда на 19 каквато възраст се спряга за героя му в Каракалема Naughty

А тук направо дадох накъсо smile3544 Марги май е от любимият ни период 2 3/4 hahaha

# 453
# 454
  • Варненска клюкарка
Показа се лично в Инста си и ни лиши от любимата рубрика  открий Чаатай на снимката от снощното парти  hahaha

Ама камуфлажа не струва, прилича на изпълзял от някоя кофа за боклук ooooh!

# 455
  Аууу камуфлажа   ooooh! Така ли се разхожда из ЛА . Брадата расте   .    

https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_386005

Хазал и Бурак Дениз в репортаж

Последна редакция: нд, 10 дек 2017, 16:21 от femmi2

# 456
Показа се лично в Инста си и ни лиши от любимата рубрика  открий Чаатай на снимката от снощното парти  hahaha
Скрит текст:

Ама камуфлажа не струва, прилича на изпълзял от някоя кофа за боклук ooooh!
Mr. Green Joy

Чагиткоооо, Чагитко,  hahahaдокато те видяха и ти резнаха зелката брат. rotfImao rotfImbo
Хазалинда е малко болнава, а мама е добре, дано е добре женицата и да успее да се пребори с рака. Praynig

# 457
  • Варненска клюкарка
Така се е маскирал че със сигурност да не го очакваме на Келебеците hahaha Няма да иска да развали изненадата с визията пък ако ще и цяло ято пеперуди да му дадат hahaha

Ми Наде бива ли да се скипри така ooooh! И това при тези температури в ЛА....

# 458
Така се е маскирал че със сигурност да не го очакваме на Келебеците hahaha Няма да иска да развали изненадата с визията пък ако ще и цяло ято пеперуди да му дадат hahaha

Ми Наде бива ли да се скипри така ooooh! И това при тези температури в ЛА....
rotfImao rotfImbo

Бива ми и той като нашата кърти с облекло в случая, tooth а тя почти винаги.  Mr. GreenJoy

# 459
  • Варненска клюкарка
Да беше само с облеклото, с мед да ги намажеш и двамата... То вкусове, пороци...  Тя обаче откак е с Мишо, така се спече... Преди си беше фръцла и купонджийка, видна бръмчалка както обичах да я наричам... Ще я търси тази младост един ден, ама тя не се връща...  

Не ми е красив Бурак, но заедно по някакъв начин много си отиват Heart Eyes

Леле какви детайлни кадри излизат от сайтовете на латино телевизиите, на тази сцена например никога не съм и обръщала особено внимание, че беше и само няколко секунди.... То докато го види човек и следващата драма е на ход....
Прави ми впечатление сега като виждам какво излиза, че има доста трудоемки и времеемки кадри свързани и с голям екип, операторско майсторство и всякакви други ресури като декори и прочие, а накрая показват едва няколко секунди ... В други сериали точно на такива сцени биха акцентирали докато му се качи на човек до преливника....

ПП Поредните набедени от журналята за двойка най-накрая отрекоха hahaha Говоря за Толга Сариташ и Айбуке Пусат.... Нашия вярно ги е оставил жълтурите да му се качат на главата ooooh! Ама и те нагли, знаят че Чачослав сметка няма да им търси ....

Снощи като го видях такъв, направо ме остави без думи с клошарския си вид, та забравих да коментирам че поне не е налундзил някое скини hahaha

Последна редакция: нд, 10 дек 2017, 12:25 от Беллора

# 460
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 Hug
Аууу, Чачун се самопоявил!  hahaha
Ми не изглежда точно като клошар, а като излязъл от спасителен център на някоя благотворителна организация.  Mr. Green

Права си, Белл  Hug, стават все по-скучни патроните ни. Laughing

# 461
  • Варненска клюкарка
Пеперудите започват...

Засега най стилно ми изглеждат Айбуке Пусат и Башак на Киво, страхотни тоалети Heart Eyes

Чакаме Сера да си развее бельото, по стар обичай ще се появи последна....

# 462
 wavey

Честно казано хич не ме вълнуват пеперудите им, вече и награждаванията им не са като едно време щом и таксиметровите шофьори раздават награди. Mr. Green Stop
СнААта с "шеметна" фотосесия. Laughing
Има и още, нооо стига толкова. Joy
Скрит текст:

# 463
  • Варненска клюкарка
Малее Наде, видях я Кака вчера и съм така newsm09  особено в профил както казва за нея Фема е същински шаман doh Ох бе Чачооо ooooh!
Наградите и мен не ме вълнуват, отдавна е ясно че не се раздават по заслуги на актьора или за гледаемост на дизито.... Само отбелязах тоалетите които ми харесаха Peace
На последните Келебеци пък Тойгар Ъшъклъ в раздела за музика беше сам срещу себе си в 3 сериала и резулатата беше ясен rotfImao rotfImbo
На Аяклъ газете наградиха Сера за най-добра актриса, а дори я няма в десетте най-обсъждани през седмицата, нито нея нито дизито в което участва, че даже и не може да се каже че играе главна роля там Joy Joy Joy От това което съм гледала първия сезон три дами имаха еднакво екранно време tooth От втория нищо не съм гледала... Както се казва има парица, има новиница, пардон наградка hahaha
Вярно, като се сетя за номинациите на таксиметровите и прихвам rotfImbo Там доста се бяха пооляли hahaha

Последна редакция: нд, 10 дек 2017, 20:32 от Беллора

# 464
Навсякъде къде ровна ми изскачат снимки от Пеперудите тази вечер, голям кич Shocked #Crazy ooooh! при жените, Sick.........Sick голямо нещо. #Shocked Stop
АФК продължава да покорява света.
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456242708%2F5ebd60160295b … pl_wall_-58199741

Олееееее, newsm09 вижте каква лавина се задава. smile3506
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456242710%2F63003b99dbfa4 … pl_wall_-58199741

Малееее, чета тук там на кои раздават награди тази вечер и съм ей така. Shocked #Crazy
Щом Ханде Ерчел #Crazy де наскоро в един нейн клип беше като разпасана на сцената все едно бе дрогирана спечели за най-добра комедийна актриса няма нужда да говоря повече. Stop
Ето ги и наградените, за повечето от тях и сериалите ноу комент. Stop
Скрит текст:
Natalya Gerasimenko
Победителями церемонии стали:
 приз "Восходящая звезда"- Хазал Филиз Кючюккесе, Мелиссa Шенолсун и Мирай Данер.
Лучший сериал -"Моя родина-это ты"
Лучший режиссёр- Ягыз Альп Акайдын за сериал "Обещание"
Лучший сценарий- Нуран Еврен Шит за сериал "Моя родина-это ты"
Лучшая музыка - Атакан Илзадаг за сериал "Обещание"
Лучшая сериальная пара - Гекхан Алкан и Ойкю Караель за сериал "Сердцебиение"
Лучший актёр - Толга Сарыташ за сериал "Обещание"
Лучшая актриса - Аслы Энвер за сериал " Невеста из Стамбула"
Лучший маленький актёр - Берен Гекйылдыз за сериал "Мама"
Лучший комедийный сериал "Güldür Güldür"
Лучшая комедийная актриса - Ханде Эрчел за сериал "Любовь не понимает слов"
Так же приз за вклад в турецкую кинематографию , творцам чуда , вручили таким звёздам как :
Кенан Имирзалыоглу , Эркан Петаккая, Туба Буйукустун , Халит Эргенч , Берен Саат , Бергюзар Корель, Кыванч Татлытуг , Сонгюль Оден, Джансу Дере и Энгин Акьюрек

Последна редакция: нд, 10 дек 2017, 23:12 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт