ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 489

• 70 918
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Пришълец
Точно така Ети, Чачовата абла по всяка вероятност е налитала и на Фуркан/Онур. Mr. Green
За Арас- определено е много добър актьор, но съм чела, че не актьорско майсторство, а Авиационно инженерство е завършил Laughing
Ай' приета си в отбора на Емко 2 3/4 Joy

Цитат на: femmi2
Марги  любовта май е след като свърши Меджезира   newsm78  се откриха с Керем
Аааа, че тя и Сера не е чак толкова бърза newsm47
Подозирам Феми, че още преди да финализират Прилива са били свалките и омайването, за да се появят още същото лято хванати за ръце Laughing

# 76
  • Варненска клюкарка
Налитала му е и още как, но съдейки по едни снимки които съм виждала преди години, когато Фуркан беше просто име от модния подиум, че даже и там сигурно не са го знаели много, и той никак не и се е опъвал Laughing За втори път го казвам, накрая ще взема да ги потърся....

Ети, Арас е много много добър не от сега. Аз навремето загледах Времето лети, и колкото серии изгледах бяха заради него  играеше ролята на малък сърдитко, бунтарче музикант и влюбен в учителката си ученик. Там трябва да е на 19-20....Много му се получаваше Peace Явно си е и до роля, а лигавите не са за него, трябва му нещо мъжко. Като с Ча Mr. Green

Скрит текст:
За Керо онзи водещия Синан със сложната фамилия каза че Сера е с Керо, това някъде края на май 2015 г. Изказването в предаване е че никога не е имало СС + Ча е от 2, 3-ти или 4-ти юни, че Ча няма да ходи при Беяз и че Сера е с Керем, но нямал да говори повече за да нямало сърдити после hahaha  Пууу да беше продължил, майната им на сърдитите  hahaha Някъде последните дни на май Енгин е бил на РД на татенцето на Джейлян Чапа (може и да греша първото име, но за Чапа-та см сигурна) и там го е споделил и е казал че може да бъде цитиран Mr. Green  А по същото време народа още точеше лиги как ще гледа Ча седнал на диванчето на Беяз Joy Joy Joy Някъде пазя един туит, слагала съм го тук, на изумен меджезирски фен, гледал предаването  hahaha  И да, никой не повярва, за разлика от предишните клюки в стил ЕЖК Joy Joy Joy А Керо в едно интервю от април или Май 2016 г. казва че със Сера са заедно от  година, бях го чела при нашите момичета в темата която тогава беше само за Керем и Ханде. Рекламата им я пуснаха през март 2015 г, вероятно някъде по същото време са се забили със СС Wink Ден преди да сгънат цирка наречен Меджезир Сера пред отбрани журналя каза че нямала любов, шоуто свърваше и трябваше някак да излезе и от другата си роля  hahaha
Ама не съм си и помисляла че толкова време ще изкарат заедно с Керем, чак ме изненадва Серка, явно е голяма любов пу пу да не и е уроки, даже и пожелавам и официално да се вземат tooth
Знаете, аз съм казвала че не изключвам вероятността Чачослав да и е раздрусал силикона 2-3 пъти, но любов, връзка... как ли пък не hahaha  По този повод ми се иска да цитирам едно изказване на Нервакова сред курешки и перушини- посъветва ги да не се вживяват много, че мъжете рядко пропускали някоя разпоретина  (тя употреби други 2 думи, но ме е срам да ги напиша Embarassed ) която им се навирала, но и рядко оставали с нея rotfImbo

Ча е лайкнал   Илкнуровица , Хазал  наЩа и Хазал Филиз Кючюксе , които са били на купон  в La Boucherie.

Фемо наЩа Хазал я няма там Peace Мисля че празнуват РД на сестрата на Илкнур, на чиято сватба Ча беше преди 2-3  години Peace Мисля че името и беше Сибел Шереф, по мъж не помня как се казваше newsm78
Все ми става забавно като  прочета името Хазал Филиз (Кючюккьосе) че и наЩа сега я изписват като Хазал/Филиз, особено латините hahaha Аз харесвам Кючюккьосе има интересно лице, би му отивала на Ча Heart Eyes Само дето покрай нея се завихри някакъв скандал и може би няма шанс да я видим като колежка скоро или въобще  newsm78

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 09:51 от Беллора

# 77
  • Пришълец
Налитала му е и още как, но съдейки по едни снимки които съм виждала преди години, когато Фуркан беше просто име от модния подиум, че даже и там сигурно не са го знаели много, и той никак не и се е опъвал Laughing За втори път го казвам, накрая ще взема да ги потърся....
Нито агнетата са се опъвали, нито Селинката, симпатиите са били взаимни tooth
Скрит текст:
Цени красивите момченца аблата Mr. Green
Бел, съдържателен спойлер hahaha
То всъщност липсата на доказателство за нещо, не е на 100% доказателство за неговата липса tooth, но аз си мисля, че всичко започва, свършва и опира единствено до злоупотребата със служебно положение hahaha Rolling Eyes
Пък и както казваш може да е имало отношения със спорадичен характер, но както знаем това Не е любов Naughty Минало-заминало, нали сега не Ча, а друг е набеденият newsm47 Чакаме още по-добри новини Mr. Green Да се вземат младите щом се обичат Mr. Green

# 78
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да се разпиша набързо. Grinning Hug

Ети  Hug,
1. Толгахан е бивш Бест модел. Както и Кенан Имирзалъолу, Къванч Тътлату, Бурак Йозчивит, Фуркан Палалъ и др. дет не ги знам. Wink
2. Кой е Онур? newsm78
3. Арас е снимал реклами от детско-младежки години, като от това време се познават и са добри приятели с Хазал Кая (също снимала реклами от дете). Забелязала съм по други деца в турски сериали и инфото покрай тях, че в Турция е много развита детската театрална школа. Доста интересен и приятен за децата избор на извънкласни занимания. От там излизат доста от лицата в рекламата, киното и театъра. Доколкото помня Арас и Хазал са били заедно в някаква такава.  Peace
4. На моята щерка миналата година и дадоха 10-годишна щатска виза, туристическа. За първи път кандидатства. Трябваше да мине от там на път за Доминикана. Сега в рамките на тези 10 години може когато иска да ходи и да се връща, но не трябва престоят и там да надхвърля общо 6 месеца в календарна година. Peace

По 5. и 6. нямам какво да кажа.  Laughing

# 79
  • Варненска клюкарка
Освен това ако се е сдобил с недвижима собственост, по всяко време може да си удължава визата Peace

Проф, Хазал и Арас не бяха ли съученицr, мисля че от италианския лицей се познават newsm78 Чела съм но не съм го запомнила явно newsm78  Тя в лицея е посещавала курсове по актьорско майсторство, беше казала че тогава разбрала че всъщност не искала да се занимава с нищо друго и хвърлила родителите си в ужас Laughing  По едно време доста често ги снимаха навън, видимо добре се разбираха.

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 17:07 от Беллора

# 80
  Така пишат, че  Хазал е била там .   Може да е грешка но жената седнала  до русата ми заприлича  на нея .

Съдържателен спойлер както каза Марга  .  Ча сви гаден номер на Беяз и колежката   hahaha Не му се е занимавало да седи до нея и  да се чуди къде да се дене  как да отговаря на въпроси .   Така и не стана ясно по онова време да се отърве  в чужбина  ли беше .  

Беяз  се изгаври със сополите на СеритУ    Sick

Не ги е бройкал колежката .    Личеше му как се зореше на целувките като жИлета     Sick  да е спал реално с нея  йок !

По въпроса Арас не знам дали е завършил актьорско майсторство  Thinking  

Повечето се обучават  на курсове . Ча долкото знам   е бил на такива курсове .  Сега се обучава в ЛА меката на киното .  Арас не го бях гледала никъде  освен клипчета в Марал . В  Ичардето разбрах колко е добър  Peace  Дано ги съберат пак с Ча   . Отива им да са в екшъна.  box

Толгахан  е роботил  в чужбина като модел .  Предлагат му роля и се връща в родината .  В темата за сериала има интервюта .

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 17:37 от femmi2

# 81
  • Пришълец
Ча сви гаден номер на Беяз и колежката   hahaha Не му се е занимавало да седи до нея и  да се чуди къде да се дене  как да отговаря на въпроси .

И най-вече изненада феновете.... неприятно Mr. Green

Феми, Арас го знам още от Времето лети, но и този сериал не изгледах докрай, че бързо ми дотегна Laughing А и с ОС си деляха праймтайма, като по едно време нашия го удължиха за сметка на ВЛ май newsm78 Но, да. Въпреки крехката си възраст Арас и там беше на ниво Peace
По външност започна да ми допада едва сега, в Чукура Heart Eyes Отиват му на него силни персонажи, хич не му върви нещо лигаво, а в Марал мисля, че най-силно застъпена е била любовта, а сюжетните линии да са били около три, за разлика от Ашка, където бяха само две hahaha От Марал и един цял епизод не съм доизгледала, много скучен ми се стори.... Като цяло не им се получи на Арас и Хазал, нищо че поотделно са талантливи. В някакво случайно уловено клипче им видях първата целувка ooooh! Хазал толкова обрана, по-обрана отвсякога, още малко и ще ревне, а той я беше приклещил. Винаги е бил наясно с положението, че не са на гроздобер Mr. Green
Миналото лято като се разбра за Ча и Арас не знам защо веднага се сетих за Кузей-Гюней, че много ми хареса там Киво, също и Буура. И Ча и Арас щяха да се справят перфектно, а Джемрето им можеше да е Хазал Mr. Green Трябва им на тези две талантливи момчета още една съвместна работа, а между тях силно женско присъствие Heart Eyes

Това със секретите на Сера майтап, майтап, ама не мога да разбера кой така се е изгаврил с нея ooooh!, защо не са изрязали тази култова сцена, да са я заснели наново.... или пък допреди феновете никой не е забелязал. За смях стана Сера с това, кофти е.

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 13:23 от Маргарита Н.

# 82
 Меджезирските фенове ги изненада неприятно  но нас нИ можа   Mr. Green

Нямаше проблем за Ча  да бъдат двамата с Лидия Тугутлу при Беяз   да говорат за  Делибал . Ча посвири на барабани , смяха се пяха  . Рядко гостува на предавания . Един път с екипа на Орлето  , интервюто с лилавата риза с колегите от АФК   .

Арас му отива да играе любовник . В  Ямата   как се грабат с колежката .   За Ча искам да съблъзнява и мачкааа но  с хубава мома  не с кобили и шамани .

Shocked  снимките на Туба и Анджелина Джоли в ЛА истинскили са  или колаж ?

Марги  не знам кви са  тия   оператори и монтажисти да остават сополената сцена   .Може  тях да не ги е гнус   Sick      Яман  като я прегръщаше докато реве и  Мирка се избърса в него  Mr. Green Joy

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 15:14 от femmi2

# 83
  • Пришълец
Скрит текст:
Меджезирските фенове ги изненада неприятно  но нас нИ можа   Mr. Green

Нямаше проблем за Ча  да бъдат двамата с Лидия Тугутлу при Беяз   да говорат за  Делибал . Ча посвири на барабани , смяха се пяха  . Рядко гостува на предавания . Един път с екипа на Орлето  , интервюто с лилавата риза с колегите от АФК   .

Арас му отива да играе любовник . Ако са съчетани с екшън още по - добре . в Ямата   как се грабат с колежката .   За Ча искам да съблъзнява и мачкааа но  с хубава мома  не с кобили и шамани .

Shocked  снимките на Туба и Анджелина Джоли в ЛА истинскили са  или колаж ?
Марги  не знам кви са тиая оператори и монтажисти да остават сополената сцена   .Може  тях да не ги е гнус   Sick   Яман  като я прегръщаше докато реве и  Мирка се избърса в него  Mr. Green Joy

Ама ти си видяла и продължението Joy Joy Joy Joy
Ако си свободна включвай Ашка по бтв-то, туй Дефне голямо диване, първите епизоди са свежи. Баръш Ардуч е с хубаво телце, което компенсира безизразното му лице. Мразя такива големи шарении обаче, не ме кефи татуса му Stop

Снимката с А. Джоли и Туба я взех за истинска Laughing За Лабумска съм без коментар Tired

# 84
  • Варненска клюкарка

И вече за някои се е превърнало в традиция в стил к'ква я мислехме а к'ква стана Joy Joy Joy
Ами посмяхме се, особено аз Mr. Green Марги сещаш ли се за вселенската справедливост hahaha

Да в Марал чисто любовна роля, пълна лигня ooooh! А и Арас там изглежда много малък, почти като във Времето Shocked Аз се опитах да разцъкам първата серия  но не издържах до края и. Умориха ме с тъмни и мрачни картини в които се взирах за да различа какво правят героите. А и когато в първата серия трябваше да има динамика и история те зациклиха на дъъълги и скучни диалози... Абсолютно нямаха шанс- каналът е известен с шоу програми и състезания, а те тръгнали първооткриватели да го раздават, сериал ще правят по канал без национално покритие. Още няколко сериала опита да прави Канал 8 но нито един не потръгна и май вече се отказаха да опитват, поне скоро не е имало. Марал поне изкара до 18-та серия но само Арас беше на печалба че срещна любовта си там....

Мани, не я харесвам Сера ама чак на мен ми стана гадно- майтапа беше доста изкривен и уродлив. Беяз ми е много симпатичен, ама в случая прекали... Whistling

ПП Фемо с лилавата риза беше по Шоу тв в предаването на Саба Тюмер, а не при Беяз. Два пъти е бил Ча при Беяз и двата пъти  покрай премиерите на игралните си филми Peace А да, и след Бест модела, където представиха спечелилите, но то не се брои много, щото винаги там ги отразяват след конкурса Peace
На мен ми се искаше да отиде при Беяз с Арас- е тогава сигурно нямаше да можем да си съберем устите от смях, жалко че не се случи....

# 85
     Марги  Не мога да изтрая цяла серия на това чудо  .  От фрагманти  и снимки

ПП : Знам ,че е при Саба Тюмер  Peace    Не мога да го сбъркам . Wink Само отбелязах   гостуванията .

Лелеее къв смях щеше да падне ако Арас и Ча бяха при Беяз  . Шоу тв направиха репортаж - интервю с  двамата в началото .   Добре се получи и  беше весело .

Crazy
  задаваха си един на друг въпроси  

smile3544 smile3544

на това да прИпаднИм  Blush smile3544 smile3544

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 16:00 от femmi2

# 86
  • Варненска клюкарка

на това да прИпаднИм  Blush smile3544 smile3544

МожИ, като присвие така очи и съм цялата у припадъци hahaha

Опитах да загледам Киралика но не ми върви... Всъщност какво заглавие са му сложили нашите? За съжаление дублажа изцяло е унищожил хумора в двата ми любими персонажа заради които гледах известно време сериала - лелчето Нериман и Корай  не приличат на себе си въобще ooooh!  Няма да се чува и неговото хаятъъъъм, бебеджииим Crazy

# 87
  • Пришълец
Феми, ама той е толкова красив в Ичердето на места, как да не припаднем дружно hahaha

Скрит текст:

И вече за някои се е превърнало в традиция в стил к'ква я мислехме а к'ква стана Joy Joy Joy
Ами посмяхме се, особено аз Mr. Green
Марги сещаш ли се за вселенската справедливост hahaha

И тепърва предстои още от същата smile3521 smile3503

Бел, аз го гледам Ашка и днес, и вчера, ама явно никаква ме няма щом не съм запомнила заглавието, с което го представят Mr. Green В оф. страница на бтв бях прочела, че ще си е Любов под наем Peace

# 88
  По слухове от  проверен  източник Бурджу   не харесала сценария на Каракалем .

Ще бъде  в АЯ  .

Ако е вярно добре че няма да е тя . Не ми харесва  до него    .

Всички  сме за Хазал Филиз Кючюксе но  малко вероятно да  я земат в Нетфликс .   Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 17 ное 2017, 14:44 от femmi2

# 89
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
  Всички  сме за Хазал Филиз Кючюксе но  малко вероятно да  я земат в Нетфликс .   Rolling Eyes
Тц, аз не  smile3502
Предпочитам чужденка  Wink

Общи условия

Активация на акаунт