ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 489

• 70 775
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
  • Варненска клюкарка
Голямо изпитание ще е за Хазал- и за работата и и за връзката и, тежки моменти и предстоят, дори не искам да си представям Rolling Eyes

# 31
        АлитУ няма да остави Хазал в такъв  тежък момент .  Колкото и да Не го харесваме  ще е до с- вото .

# 32
  • В тъмната гора.
Какво се е случило?

# 33
  • Варненска клюкарка
Вчера излезе снимка  на която Хазал подстригва косата на майка си с машинка.... Няма подробности, но вероятно става въпрос за онкологично заболяване...

# 34
    Мъжа на Вахиде я остави  #2gunfire #2gunfire

Heart Eyes

моделса дето иска да става като Ча  трябва такава харизма да притежава .  Няма да  стане  Mr. Green

Ортачке ,  я си признай сънували го скоро  Mr. Green

# 35
  • В тъмната гора.
Вчера излезе снимка  на която Хазал подстригва косата на майка си с машинка.... Няма подробности, но вероятно става въпрос за онкологично заболяване...

Самата Хазал е болна от диабет. Диагностицирана е миналата година. Аз самата съм диабетичка и знам какво причинява тази болест. Този стрес сега ще и се отрази много зле. Дано се оправи майка й. Тежки дни ги чакат.

# 36
  • В тъмната гора.
    Мъжа на Вахиде я остави  #2gunfire #2gunfire

Мъжът на Вахиде я изостави, тя оздравя, а той умря от рак.

# 37
  • Пришълец
Не знаех, че мъжът на Вахиде е починал. Тя доколкото знам го е подкрепяла в борбата с рака Rolling Eyes
Тежки дни ги чакат Хазал и майка ѝ. Много тежки Rolling Eyes

Скрит текст:
Мъжа на Вахиде я остави  #2gunfire #2gunfire

Heart Eyes

моделса дето иска да става като Ча  трябва такава харизма да притежава .  Няма да  стане  Mr. Green
Ортачке ,  я си признай сънува ли го скоро  Mr. Green

Тц Mr. Green
Ти обаче си го сънувала, разкажи в спойлер, моля Mr. Green

# 38
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мишел, леко завиждам за разбирането на оригиналните епизоди. Аз повечето неща си ги навързвам по фантазия, ама изобщо си нямам идея какво точно си говорят. За съжаление, често излавям рускините в неточен превод, въпреки че имат изрази адекватно съответстващи на турския текст, там където ясно чувам познати турски думи.

Аз не разбрах снимките на Хазал с майка й откъде излязоха. Няма ли някакъв текст към тях, който да подскаже какво точно става? Имам предвид, че Айшегюл Кая често участва в някакви инициативи, а на едната от снимките присъства и човек с увреждания.  Peace

# 39
  • Варненска клюкарка
Мишел, Хазал е диагностицирана още през лятото на 2012 г. Казва че за месец качила 10 кг и отишла на лекар, направили и тестовете и нещата лъснали....Има интервюта от 2013 г. където говори как се справя с болестта и че контролът и е перфектен, показателите като на здрав човек Peace Нямам спомен кога и къде го прочетох, но доколкото разбрах тя не е на инсулинова терапия, а на хапчета Peace Още по времето на втория сезон на Фериха усеща че има нещо, започва рязко да качва килограми и след ядене да и се доспива, но казва че доста хапвали на сета и мислела че е от това.... През 2013 започва доста активно да спортува, и дори имаше едно заглавие "Излекувах диабета си", което вярно няма как да стане, но вероятно е имала предвид че показателите и са били нормални, както и теглото и. Последните години се случва понякога доста да отслабне, дано да не изпусне нещо контрола... Като я гледам в момента тежи не повече от 45 кила....

И аз не знаех че мъжът на Вахиде е починал, но той имаше един от най-нелечимите раци, ако правилно съм запомнила болестта му беше Меланома- рак на кожата. И да, той изостави жена си в един от най-трудните моменти в живота и, тя  влезе в ремисия, а после когато на него му откриха рака, тя отиде да се грижи за неблагодарника  ooooh!

ПП Проф, майката на Хазал пусна едната снимка, там където я постригва Peace Вярно, майка и участва в разни такива акции, дано да е това, но така както не пускат никакви обяснения май логичното е по-лошото... не знам, но така се пише в нета Rolling Eyes

Намерих профила на майка и в Т https://twitter.com/Hepsihikayeb

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 20:27 от Беллора

# 40
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Уф, зор видях, ама намерих истинския профил, от който Айшегюл Кая е пуснала снимката https://www.instagram.com/p/BbePyxqnnPN/?taken-by=aysegulkaya.hepsihikaye с текст -
Цитат
Kanser adı dehşet yaratsa da artık olağan. Erken teşhis ve hızlı tedavi önemli. İyi dilekler için çok teşekkürler.
В превод с Гуги - "Името на рака е ужасяващо, но сега е нещо обичайно. Ранната диагноза и бързото лечение са важни. Благодаря ви много за вашите добри желания."

После са подели фенове и т.н. За съжаление явно става въпрос точно за болест. Дано успее да се пребори!  Praynig

# 41
  • В тъмната гора.
Първо да напиша, че ако искате да се преведе нещо, поствайте го тук, аз ще го превеждам.
Каквото и да е - фрагман, съобщение, статия.
Нямам време да обикалям турските сайтове и разчитам на феновете да постват интересни новини.
.....
Явно доста късно съм разбрала, че Хазал от толкова дълго време е с диабет. Радвам се, че се грижи добре за себе си. Нормалното тегло и движението настина правят чудеса за диабетноболните.
Стресът влияе много зле на болестта, дано всичко мине и отмине.

-----
Айшегюл е написала - Името рак обикновено всява ужас. ранната диагностика и навременното лечение са особено важни. Благодаря за добрите пожелания.

Хазал не изглежда много разстроена. Може да е хванат рано и да има много добри прогнози.

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 20:52 от _Мishel_

# 42
  • Пришълец
Феновете вчера решили да изразят подкрепата си...

# 43
  • Варненска клюкарка

Днес в Мексико стартирал най-големия пазар за тв предавания Мипком Канкун. И НИ ще е там, досега
 от изложението в Кан е бил закупен от телевизии в Аржентина и Мексико.
Няма информация, но предполагам че едва ли актьорите ще летят до другия край на света...

Рускините като не са виждали някои снимки и ги пускат като старо-ново, но всъщност са си добре известни снимки. Ча край оградата на университета, но не от лицевата част а някъде отзад,  всъщност може и да е край оградата на студиото, с колата на Емко Laughing

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 22:04 от Беллора

# 44
  • Пришълец
Снимките от рускините на мен не са ми известни от по-рано Mr. Green Ах, че ни е хубав Laughing, ама се е изврял за пореден път без да изпъне блузката ooooh!

Как така се купува продукция „на зелено”, рисково е, няма заснет и цял сезон..

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 22:22 от Маргарита Н.

Общи условия

Активация на акаунт