Марги хубав подарък

Идва нова фотосесия

Супер ще е да направят обща фотосесия. След Ча Бурак най ми допада като нейн партньор . Ех , ако можеше Ча и Хазал да ги снимат в фотосесия ще избият рибатааа
а дано предизвикам и това

А като чуя и познати реплики съвсем се сещам за сериала.... Снощи мисля, че Нур каза на някого "това не си ти", но не видях дали на друг или на себе си.... Нагаждам си леко, че се занимавах с друго и само слушах
Снощи бях на гости и пак изпуснах серията и така... 
Но според мен и двамата няма да искат, а и са заети поне година напред (Ча) Но наистина бая шум се вдига в нета, чак и в Турция им се вързаха някои медии, които по принцип не отразяват такива неща, то май всъщност и в такива мащаби не е имало де
Май ще видим тяло и то какво
Опитах с всичките нови заглавия по нашите телевизии, но не се получи и продължавам единствено със Сега и завинаги. По това време по тв-то да върви сериал, въпрос на навик просто
На моменти ми харесва, на моменти не. Виждала съм и по-неприятни от нея миски, едновременно с това и слаби актриси
Всички под един покрив....

ох нямам търпение как ще дочакаме

Там Наде усетих химия между главните, а химията така както аз я разбирам е доста рядко срещана и в този смисъл ме влечеше сериала. Не пропуснах да го отбележа и по-рано естествено 
Там Наде усетих химия между главните, а химията така както аз я разбирам е доста рядко срещана и в този смисъл ме влечеше сериала. Не пропуснах да го отбележа и по-рано естествено 
Това пилатес, тенис и сега бокс в същия ред ми е много познато, а пилатеса и при един и същ инструктор
Само с тангото нещо се ослушва, ама то с тая пластичност като на Робокоп сигурно не го влече много 

Обикновено последния половин час не го гледам, после ми става ясно следващия уикенд какви са ги къдрили ...