ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 489

• 71 115
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • Варненска клюкарка
Профче, да са ти живи и здрави Hug
Марги хубав подарък Heart Eyes

Идва нова фотосесия Peace

# 421
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мерсиииииииииии  Hug Hug Hug

Ехааааа  Heart Eyes много са готини тук Хазал и Бурак. Grinning

# 422
  • Пришълец
Баджаначке, ти нали писа нещо, че зачестиха фотосесиите на Хазалинда, все едно с думи предизвика още една hahaha
Усещам, че тази с Бурак ще ми допадне повече от досегашните Grinning

# 423
И от мен Профи да са ти честити имениците. Party Party
И още.

https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456242645%2F116614f6ce82a … pl_wall_-58199741

Лека Ви вечер, време е за празнуване. Party

# 424
 Честит празник на всички и Наздраве !

Нашия нали е рибар  това го прави щастлив да лови рибка    Joy

Марги Hug   Супер ще е да направят обща фотосесия. След  Ча  Бурак  най ми допада като нейн партньор . Ех , ако можеше Ча и Хазал да ги снимат в фотосесия   ще избият рибатааа  Crazy   а дано  предизвикам и това  Simple Smile   

Гледам  Ийт и кви интриги се завъртат  но да са набори със Санджактар  Shocked  

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 20:21 от femmi2

# 425
  • Пришълец
Отиват си Хазал и Бурак, отиваха си и с Киво, макар, че той през цялото време стоеше до нея като батко, но все пак бяха красиви Heart Eyes

Цитат
Ех , ако можеше Ча и Хазал да ги снимат във фотосесия   ще избият рибатааа....
Ако ги съберат в нов проект, защо не Mr. Green Да не вярваш, но тези туитвания току-виж дали резултат Mr. Green

Феми, всеки път като чуя за Санджактаров и се сещам за наш Явуз от АФК Joy А като чуя и познати реплики съвсем се сещам за сериала.... Снощи мисля, че Нур каза на някого "това не си ти", но не видях дали на друг или на себе си.... Нагаждам си леко, че се занимавах с друго и само слушах Laughing

# 426
  • Варненска клюкарка
Ми сценаристките нали са същите като на АФК, сами себе си копират в други сериали, ама ни Толгахан, ни колежката му могат да направят това което направиха наЩи хора.  И Аминето блещи едни зелени очи  но ми е дразнеща.... А и всичко живо натикано в една къща....
Засега погледвам само КС/ЧЛ, но имам и доста изпуснато че много влачат и там и бързо се отегчавам... Нямам угодия hahaha Снощи бях на гости и пак изпуснах серията и така...  

Какви кадри се размятат из нета от латино телевизиите, хич не си поплюват с качеството Crazy

Марги за туитването Peace Но според мен и двамата няма да искат, а и са заети поне година напред (Ча) Но наистина бая шум се вдига в нета, чак и в Турция им се вързаха някои медии,  които по принцип не отразяват такива неща, то май всъщност и в такива мащаби не е имало де newsm62

Имам някакво усещане че другото лято, ако не и по-рано ще имаме новини от Мишо и Хазал...  Rolling Eyes Така ги ,усещам нещата... А след новините я ще я нагъне да му ражда деца, я да се снимат заедно във филм...

ПП Рускините пишат че Ча е последвал този
Скрит текст:

Треньор по бокс и физическа подготовка Peace Май ще видим тяло и то какво hahaha

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 12:24 от Беллора

# 427
  • Пришълец
И аз нямам угодия hahaha Опитах с всичките нови заглавия по нашите телевизии, но не се получи и продължавам единствено със Сега и завинаги. По това време по тв-то да върви сериал, въпрос на навик просто Mr. Green
Аминето за мен лично е нещо по средата Peace На моменти ми харесва, на моменти не. Виждала съм и по-неприятни от нея миски, едновременно с това и слаби актриси Mr. Green Не са лоша двойка с Толгахан, но не усещам и въздействие по никакъв начин.
Относно това, че всички са наблъскани в една къща- наблъскани са, да Shocked То пък бива, бива, ама и толкоз не бива. Патриархален ред ли да го нарека, иначе ли, не знам Laughing В повечето сериали едно и също, поне по-старите заглавия, които съм гледала. Този с Толгахан е от по-скоро, но същата картинка. То брат му със съпругата си, братовчеди, този и онзи ooooh! Всички под един покрив....
ФЕмир поне бяха самостоятелни, най-нормалното нещо на света за едно младо семейство newsm47

Мишока няма за кога да отлага, ще се задейства в скоро време cry

# 428
 wavey

Марги и с № ли не ти се получи, Thinking защото друго пишеше доскоро?!
Ивче, този ли Bryan McComb имаш предивид, защото аз нищо не виждам в скрития ти текст?!

# 429
 Вай , беее  знаех си че ще има релееееф и мускули  Crazy   ох нямам търпение  как ще дочакаме  smile3539 smile3539

Значи съчетава баровете със  тренировки .   Сега се покри ами ако реши година да няма проекти   не ми се  мисли каква суша ще бъде  ooooh!

Марги можеш ли да изровиш  стихчето     аз го започнах  а ти продължи . За новия проект и подвизите беше.

Чудех се че фимилията Санджактар ми е позната а то било от Явуз на ПЕ .

Марги Нур  почна да пише съобщение на Ийт и се спря и си каза това не  си ти  демек  няма да му праща нищо ще чака той  да я потърси .  Той беше бесен заради  пресата .

Звучи познато Mr. Green Фера като се гледаше в огледалото и  си казваше това Не съм аз !

Натикани  в голямо имение  . Имението на Кузан . Цялата рода мой се побере и за гости ще остане  . В темата на сериала четох , че продуцента   доста се е оръсил  да земе под наем имението . Money

Туитванията Гинчо   запознат ли е е с тях ?  Първо да минат сегашните им проекти . Може  във филм да участват 

Да не се разори  от тоя ЛА  ажното е да тренира  .

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 16:19 от femmi2

# 430
  • Пришълец
И такова стихче ли има Феми, забравила съм, но ако го изровя ще ти го пратя Laughing
С № май щеше да се получи, но не ме устройва, че е през уикенда, а когато гроздето е нависоко го намирам за кисело Joy Там Наде усетих химия между главните, а химията така както аз я разбирам е доста рядко срещана и в този смисъл ме влечеше сериала. Не пропуснах да го отбележа и по-рано естествено Laughing

Ново туитване hahaha

# 431
И такова стихче ли има Феми, забравила съм, но ако го изровя ще ти го пратя Laughing
С № май щеше да се получи, но не ме устройва, че е през уикенда, а когато гроздето е нависоко го намирам за кисело Joy Там Наде усетих химия между главните, а химията така както аз я разбирам е доста рядко срещана и в този смисъл ме влечеше сериала. Не пропуснах да го отбележа и по-рано естествено Laughing

Ново туитване hahaha
Скрит текст:
Те качват сериите, но си права за киселото грозде, Mr. Green явно недостатъчно те влече иначе щеше да намериш начин и време за да го гледаш. Laughing
Голямо туитване за Ча и Хазал голямо нещо, на мен пък ми е напълно безразлично дали биха играли отново съвместно. Всяко нещо с времето си са казали предците ни, а времето на Ча и Хазал за мен бе по времето на АФК.

# 432
Тия латиноси умора нямат  Mr. Green    Може да успеят да ги интервюират заедно .    Не знам дали договорите им позволяват  .  Наскоро Хазал даде интервю за тях значи можело .
  Интервюираха ги един път когато представяха АФК в Анталия  май беше  newsm78 Бяха те и репортерката

newsm68

# 433
  • Варненска клюкарка
Същия Наде, ама съм забравила да го сложа в скрития текст Joy  Това пилатес, тенис и сега бокс в същия ред ми е много познато, а пилатеса и при един и същ инструктор hahaha Само с тангото нещо се ослушва, ама то с тая пластичност като на Робокоп сигурно не го влече много hahaha

Значи вчера четох някъде в Т, на испански затова не гарантирам много за точност  но горе долу... Ще се туитва на  някакъв хаштаг, трябвали 2 млн. туита и от телевизия или от разпространителите на Фериха ще се опитат да поканят Хазал на обиколка в няколко латиноамерикански държави за среща с почитатели, а както Едже Ер пише Хазал Кая в момента е най-популярната турска актриса там  newsm09
Пък рускините щели да туиткат само ако имало хаштаг "адиос Мишо" Joy Joy Joy

ПП Номера го гледам, но много ми идва по  3 часа на едно място, а 50% от тях съм аха да го зарежа ли че много пълнеж... Ама заради Фуркан че много хубав още държа фрота hahaha  Обикновено последния половин час не го гледам, после ми става ясно следващия уикенд какви са ги къдрили ...

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 16:06 от Беллора

# 434
  И аз шЪ туитвам   за адио Мишо  

Рориии    за теб  Hug

Небат Чехрие ще си партнира пак с Аслъ Тандоан  . Инфото е че се завръща  с проект . Главният актьор е Памир Пекин .    

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 23:16 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт