ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 489

• 71 073
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • Варненска клюкарка
А Сарп се размина с Пеперудата, както и Ичерде.... Затова пък Ханде Ерчел е наградена  Joy Joy Joy Ама вярно голяма пародия са тези награди, някои номинирани дори не се мръднаха да отидат hahaha

На Илкнур и е останала една глава, която стои непропорционално на изчезващото и тяло... А Ча и брат му я харесали , но  правилно, приятелите трябва да се подкрепят Laughing

# 466
  • Пришълец
Привет, другарки! Laughing

Феми, Чачо взе че се появи по-рано отколкото си мислехме- опроверга предположенията ни Mr. Green
В тия широки парцали изглежда слаб newsm47
Бел, Наде bouquet и на двете благодаря за това, че сте внесли яснота за Келебеците. Как да  ги приема човек насериозно след като награждават Сульо и Пульо Mr. Green Ча не получи признание за истинските си усилия Shocked, а за онова другото, дето сигурно всички други номинирани са били по-читави от него Mr. Green

Красива жена е Башак Peace
Сера дали е присъствала newsm78 Mr. Green

# 467
  • Варненска клюкарка
Нямаше я Марги, за нея нямаше награда нищо че ги раздаваха на килограм за заслуги и без hahaha Биг боса е преценил че не си струва да се охарчва за такава пародия  пък Сера че не бива да се хаби като се разкарва напразно hahaha А аз наистина очаквах че пак ще си размята гащите пред камерите hahaha
Изненади изненади... Ча си пада по тях- не бих се учудила да са му звъннали да го питат ще дойде ли и ако не, да дават престижната наградка на друг hahaha
Ясно е като бял ден че всички са наясно с игричките там hahaha Рускините обсъждаха случая от миналата година когато Елчин Сангу излязла да си получи наградата преди да и съобщят името rotfImbo rotfImao
Сонгюл с кО точно е идвестна освен с ролята си в Перла? Че там и с давност сигурно към 12 години hahaha

# 468
Скрит текст:
Привет, другарки! Laughing

Феми, Чачо взе че се появи по-рано отколкото си мислехме- опроверга предположенията ни Mr. Green
Бел, Наде bouquet и на двете благодаря за това, че сте внесли яснота за Келебеците. Как да  ги приема човек насериозно след като награждават Сульо и Пульо Mr. Green Ча не получи признание за истинските си усилия Shocked, а за онова другото, дето сигурно всички други номинирани са били по-читави от него Mr. Green

Красива жена е Башак Peace
Сера дали е присъствала newsm78 Mr. Green
Скрит текст:
Мдааааа понастоящем.
А виждала ли си нейни снимки и видеа(купонджийски и не само) отпреди да се омъжи, защото аз да ииииии дори не ми се коментира въпросната настояща г-жа?!
Рейтинга за седмицата.
НИ(6,15).
Скрит текст:
Тотал:
1. Возрожденный Эртугрул - 16.52%⬆
2. Обещание - 11.28%⬇
3. Мафия не может править миром - 9.95%⬆
4. Опасные улицы - 9.53%⬆
5. Воин - 8.39%⬆
6. Наша история - 6.96%⬇
7. Маленькие преступления - 6.86%⬆
8. Новая невеста - 6.79%⬆
9. Чукур - 6.65%⬇
10. Женщина - 6.64%⬇
11. Любовь и Мави - 6.53%⬇
12. Бескрылые птицы - 6.36%⬇
13. Мерьем - 6.34%⬆
14. Шевкат Йеримдар - 6.14%⬆
15. Обиженные цветы - 5.81%⬇
16. Моя Родина - это ты - 5.67%⬇
17. Невеста из Стамбула - 5.60%⬇
18. Дениз в моем сердце - 5.41%⬆
19. Госпожа Фазилет и ее дочери - 5.14%⬆
20. Черно-белая любовь - 5.14%⬇
21. Ради моих дочерей - 5.10%⬆
22. Слезы Дженнет - 5.07%⬆
23. Черная жемчужина - 5.02%⬆
24. Право на престол. Абдул-Хамид - 4.34%⬆
25. Бахтияр Олмез - 4.03%⬆
26. Пусть дети не услышат - 3.65%⬇
27. Безымянные - 3.59%⬆
28. Вставай, пошли - 3.51%⬆
29. Сердцебиение - 3.27%⬇
30. Семья Аслан - 3.26%⬆
31. Полнолуние - 3.23%⬇
32. Секреты жизни - 2.52%⬇
33. В огне - 1.18%⬇

АВ:
1. Возрожденный Эртугрул - 20.54%⬆
2. Моя Родина - это ты - 9.55%⬆
3. Маленькие преступления - 9.36%⬇
4. Мафия не может править миром - 9.13%⬇
5. Невеста из Стамбула - 8.45%⬇
6. Обещание - 8.12%⬇
7. Чукур - 7.31%⬇
8. Право на престол. Абдул-Хамид - 6.87%⬇
9. Женщина - 6.14%⬆
10. Мерьем - 6.11%⬆
11. Госпожа Фазилет и ее дочери - 5.85%⬆
12. Воин - 5.82%⬆
13. Черно-белая любовь - 5.71%⬇
14. Опасные улицы - 5.57%⬆
15. Наша история - 5.35%⬇
16. Семья Аслан - 4.85%⬆
17. Пусть дети не услышат - 4.77%⬇
18. Вставай, пошли - 4.44%⬆
19. Слезы Дженнет - 4.15%⬆
20. Бескрылые птицы - 4.13%⬇
21. Дениз в моем сердце - 3.88%⬆
22. Сердцебиение - 3.79%⬆
23. Ради моих дочерей - 3.73%⬆
24. Шевкат Йеримдар - 3.69%⬆
25. Черная жемчужина - 3.53%⬆
26. Бахтияр Олмез - 3.50%⬆
27. Любовь и Мави - 3.49%⬇
28. Секреты жизни - 3.35%⬇
29. Обиженные цветы - 3.28%⬇
30. Новая невеста - 3.05%⬇
31. Полнолуние - 2.62%⬇
32. Безымянные - 2.45%⬇
33. В огне - 1.47%⬇
А сега привет Ви с днешна дата.
Малиииии smile3555 Илкнур, #Shocked бъррррррр. Sick #Crazy Stop

Последна редакция: пн, 11 дек 2017, 14:42 от Neidjal

# 469
  • Пришълец
Не Наде, не съм запозната каква е била по-отрано Башак, но по коментари на Кивови фенове съдя, че си имат своите основания да я недолюбват Laughing

# 470
  • Варненска клюкарка
Аз писах че ми харесва как е облечена, според мен на фона на болшинството кич размятан там, тя е много стилна, а иначе морала и Киво да го мисли 33uu Харесвам също как той показва на света че я обича, а не че харесвам нея самата Peace

# 471
  • Пришълец
Скрит текст:
А Сарп се размина с Пеперудата, както и Ичерде.... Затова пък Ханде Ерчел е наградена  Joy Joy Joy Ама вярно голяма пародия са тези награди, някои номинирани дори не се мръднаха да отидат hahaha
На Илкнур и е останала една глава, която стои непропорционално на изчезващото и тяло... А Ча и брат му я харесали , но  правилно, приятелите трябва да се подкрепят Laughing

Ох, на човек вече не прилича ooooh!
Да, Ча и Аталай харесали, а Хазал в коментарите Laughing

# 472
  • I Love You 3000
Тези "Келебеци" са техните "Оскари", така ли? Сиреч по - високо отличие няма? И какво нито Чачо, нито Ичерде, нито Арас са взели нещо? ooooh! Че то какво по-хубаво е излизало миналата година, че да ги задмине newsm78

Помагайте издирвам НИ-то 13 епизод с англ. субки Hug Че искам да си доизясня някой неща покрай Саваш, пък ги скриха почти отвсякъде.

И така докато си пиша пуснах Фатмато ooooh! Тоз Керим , тоз Керим, голям комплексар ooooh!

# 473
  • Варненска клюкарка
Комшиите сами си ги наричат турски Оскари, ама са си жива пародия hahaha Който си плати, взима награда, може даже и тарифа и наддаване да има hahaha Последните години се нароиха доста категории... ще забогатеят някои Mr. GreenПреди 5-6-7 години бяха само за сериал, главни, второстепенни, режисура, сценарий и музика може да съм пропуснала някоя... Даже за дебют нямаше нито за детска роля hahaha Пък сега то са драми, комедии, пък награда за главни актьори, пък за двойка се дава друга, пък трета награда за сериал Joy Joy Joy Примерно при Оскарите пък и логиката е че там че който филм е най-харесван, по принцип обира и повечето награди- за главни актьори за второстепенни за режисьор, и за каквото се сетиш, а тук наградите като белия боб- има за всички които са отишли на събитието hahaha Па-ро-ди-я hahaha  Номинираните са само за разнообразие и дори рядко си правят труда да отидат hahaha По- нагоре споменах за Елчин която миналата година е излязла да си получи наградата, преди да обявят името и rotfImbo rotfImao rotfImbo А Сера каквато е добра актриса взе цели два броя за оная феноменална простотия Joy Joy Joy
На мен ми направи впечатление че липсваше и друг рейтингов сериал - Мафията с Дениз Чакър който трети сезон рядко пада под третото място в седмичния рейтинг, а за деня си винаги води в класацията .

Аз Фатмето мога да го гледам само в началото, после това нещо Керим не се трае, направо образ отвратителен на квадрат Sick Прост, ревнив и от типа който ме дразни най-много, а именно скачащ на бой по един гол задник без оглед на последствията за хората заради които го прави Sick ooooh!

Дано Профчето да се появи, тя често намира неща които ние не и може да ти помогне за серията Peace

Марги кО да я прави Хазал, нали и е дружка ще лайква.... 
Но вярно Илкнур е много зле....  А ако има някоя жена с която Ча реално е близък това е тя, дано поне като се видят да и начука малко канчето да почва да яде....

# 474

Цитат
Бел, Наде bouquet и на двете благодаря за това, че сте внесли яснота за Келебеците. Как да  ги приема човек насериозно след като награждават Сульо и Пульо Mr. Green Ча не получи признание за истинските си усилия Shocked, а за онова другото, дето сигурно всички други номинирани са били по-читави от него

Ичардето дето  ги отвя не получи награда  .  На предните пеперуди го наградиха за Яманко ,  че е  дЪ бест барабар със СеркЪ  hahaha  

Хандето най - добра комед. актриса ай стига бе  Shocked #Crazy

Родината обра наградите .  

За облеклата и стила  една , две ми допаднаха .  Илкнур се барнала с роклята  верно като златнЪ пеперуд  hahaha  

Ча за  кво да си разваля спокойствието и да долети  , като е бил наясно че няма да го наградът .  Помните ли когато ни изненада,   като го питаха каза повикаха ни и дойдох . Бяха с мениджъра .

МаргарелО       предчуствам нещо . Дано е за добро

Последна редакция: пн, 11 дек 2017, 23:18 от femmi2

# 475
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 hahaha В темата съм, пиша, обаче Маммата твърди, че "0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема." Mr. Green

Сори, обаче не мога да помогна с английските субки. Където и да опитах, или директно казва, че всичко е изтрито заради авторски права, или попадам на сайтове с видео, които моята антика не може да подкара.  Sad
Много рано тръгнаха да го продават по света това дизи. Феновете нямаме шансове да си създадем свободни "библиотеки" със сериите.  Rolling Eyes

# 476
  • Варненска клюкарка
Вярно, ами че той е продаден и затова трият всичко много бързо. На руски ще се намери, но на Ети не и върши работа....
Иначе в Т е пълно с гифчета и кадри от сериите, там не ги трият....
Аз срещам цели откъси но на испански, не знам в каква последователност са обаче...
 Навремето като махнаха канала на АФК вечерта като излезе тийзъра на Меджезира, оставиха народното творчество, после пак го качиха напролет 2015. Като го продадоха в Индия, канала вече беше наличен в ЮТ но пък затриха народното творчествоэ и фрагментите, да им се чуди човек на логиката 33uu

Проф и на мен често ми се случва като вляза Мамата да не ме брои за присъствие...Бъгове hahaha

Арас е дръпнал напред с рейтинга Peace

Пишат че това е кадър от лятната подводна "фотосесия" на Ча но на мен ми прилича на колаж  Thinking

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 12:20 от Беллора

# 477
  • Пришълец
Вярно, Арас е дръпнал Wink
Фемо
Скрит текст:
Даже не знам дали да го споделя. Преди лягане прочетох за предчувствието ти и взех, че те сънувах. Събудих се стресната #Crazy но ще повторя думите ти-дано е за добро. Praynig Съня не че беше лош, но пък newsm78
Ето ти Емко Heart Eyes

ПП Миналата или по-миналата година имаха келебеци за ролите им в Прилива, пък сега и Ча и Сера се разминаха с наградата hahaha

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 11:20 от Маргарита Н.

# 478
  • Варненска клюкарка

Много е хубаво това Heart Eyes

Тя Сера първата година като взе, залата беше полупразна и самата тя си тръгна след това hahaha
Четох че тази година Бергюзар и Халит не са отишли да си вземат наградкитИ hahaha Берен и Киво също не са се прежалили hahaha
Забравих да погледна Келебеците като едни други дали са сложили категория за звезден ресторантьор че Туба на събитието я подпираше Лабумски, а всички присъстващи си тръгнаха с по нещо, може и той да е закачил нЕкоя наградка пак Mr. Green
Да се спасяват, раздали си келебеците на патриотичните сериали, дано това им се брои за актив като тръгнат да ги продават навън, ама надали...
Ичердето беше с един от най-стабилните рейтинги и голям процент зрители, има голям интерес към него и навън, както и към първото Чачово дизи, при това и при двете е далеч повече от награденото  Joy Joy Joy
Награди за които може да се гласува от всяко възможно устройство което имаш и то по колкото пъти си искаш са самата обективност...мдааам hahaha

Фемо не ти знам кахъра ама и аз ще ти дам нещо за душата, заповядай Hug

Марги и за теб има от  2 3/4 Mr. Green

И за Надето Hug Намерих само 1 с Емко 3...

И един цикламен Емко и розова Фера за мен Crazy  Crazy

Намерих едно местенце с чудни кадри в HD  и колкото повече виждам, толкова по-не знам какво да сложа на първата страница Crazy

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 12:33 от Беллора

# 479
Чок мерси за подаръците за душата  bouquet

тази красота как се описва Crazy Crazy

супермена ще ни изнИнада с фото  как тренира  надявеме се Mr. Green

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 16:11 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт