ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 489

• 71 063
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • Варненска клюкарка
Снижни сцени в НИ, сигурно и бой със снежни топки ще има... Да не са забегнали на меден месец, или да правят снежна сватба Rolling Eyes newsm78
Снимали в Улудаа Peace

# 496
  • В тъмната гора.
Dizzy FaceDizzy FaceSatisfiedStuck Out Tongue Closed Eyes

Сняг и то толкова много. Може и сватба да е имало. Как ще излъжат народа, че в Истанбул е валяло?
Много сладки пак. Това ще да е меден месец.

Интересно ми е коя серия снимат, защото след тази излагация пак миналия епизод, да хванат братята на Филиз с открадната кола на Саваш...Fearful голям фал пак. Освен онези да са се направили на мъже и да не са казали на Джемил, а той от любов към Филиз да ги е пуснал. Знам ли?

# 497
  • Варненска клюкарка
Хазал добре стои на ските, но имам чувството че Бурак едва се крепи Laughing Но тя още на снимки в Улудаа за ЗП личеше че има опит Peace Предполагам обаче че за сценария на НИ ще изглежда доста неопитна скиорка - за разлика от Хазал, Филиз едва ли друг път  се е качвала на ски Laughing
Май разбирам къде е настинала Хазал, снимките излязоха днес, но едва ли сцените са снимани вчера Whistling

Мишел, няма да лъжат, снимат в Улудаа и наоколо се виждат хотелите.
А снимките вероятно са от предстоящата серия, доколкото знам нямат аванс от няколко серии, снимат по серия за седмица, освен ако не са ускорили темпото заради малката почивка около НГ newsm78

# 498
  • Пришълец

# 499
  • Варненска клюкарка
Хазал с по една червена шапка във всеки сериал hahaha Май само в ЗП беше синя с червени ръчички отстрани. Иначе и в АФК в летния сняг, и в А.Ш.К., сега и в историята пак с червена шапка Laughing

Цитат
Известные турецкие блогеры утверждают, что за роль в сериале Тимура Савджи Однажды в Чукурова / Bir Zamanlar Çukurova Вахиде будет получать гонорар в 100 тысяч турецких лир за серию
Shocked Shocked Shocked
Много бре Shocked Ще взема да повярвам на инфото което излезе от няколко места преди 2 месеца че Хазал получава за НИ по 90 000 ТЛ на серия Whistling А и както бях писала назад, няма вечни врагове, има вечни интереси и в този смисъл Фатих Аксой трябва да е доволен, защото сериалът му се продава дори на зелено и едва ли е заради Бурак hahaha Едже Ер беше писала че най известната турска актриса в ЛА в момента е Хазал Peace Изкупуват като бесни всичко в което се е снимала, май само за Генджо не съм чела още... Последно четох за Марал и АШК а в Чили предстои пускането на НИ, както и на Чукур Peace

И една страхотна Дамла Heart Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 13 дек 2017, 11:56 от Беллора

# 500
 wavey

Искам и при нас сняяяяяяг.
Много хубави зимни снимки, приповдигнаха ми настроението. Party
Я да Ви питам, че все забравям.
По повод диабета на Хазал така и не разбрах до този момент тя на инсулин ли е, или на хапчета?
Оххххх не знам защо, но тази снимка(и другата подобна на нея която Ивчето е публикувала) са ми дежавю с епизода, в който ФЕмир се ожениха тайно в къщичката в планината.

П.П. Cry
Скрит текст:
#Teammy_Stars
⚡Сегодня у одного из самых любимых композиторов турецких сериалов Тойгара Ишикли, известного по работам в проектах Запретная любовь, Эзель, Прилив, Черная любовь, Внутри, Чукур и многих других, печальный день - его отец Ахмет Ишикли скончался от сердечного приступа на 70-м году жизни.

Последна редакция: ср, 13 дек 2017, 14:10 от Neidjal

# 501
  • Варненска клюкарка
Наде, самата Хазал е казвала че е на хапчета, даже един репортаж от сета на АШК-а с нея беше озаглавен с " Излекувах се от диабета" което реално не е възможно, затова даже си мислехме тогава че може да е някакъв метаболитен синдром който с отслабването отшумява значително или изчезва напълно.... Rolling Eyes  
Тя по времето на втория сезон на АФК има доста изразена подутина на шията отпред, та може диабета да е провокиран от нещо съвсем друго, нещо което реагира много силно на стрес и после с отшумяването  на този стрес или с подходящо лечение и другите проблеми да са намалели... Навремето се писа че тя има проблем с щитовидната жлеза а тя доколкото знам може да повлече доста неща....Не знам, никога няма да разберем 33uu
Каквото и да е, важното е че след диагностицирането на болестта има огромна воля да се поддържа слаба и най-вече с постоянно тегло Peace

ПП Мразя сняг, защото при нас това винаги е свързано и с много вятър, заледявания и навявания, 10 см да падне и става пълен ужас ooooh!  Край морето -2 градуса с вятър  са като -10 ooooh!

# 502
Цитат
Претензии к сериалу Чукур в том, что там показывают алкоголь, поцелуи и сцены сексуального характера. Такие сцены негативно влияют на подрастающее поколение. К Чёрно-белой любви в том, что Ферхат вынудил Аслы насильно выйти за него замуж. В этом увидели насильное принуждение женщины к действию, которое она не хотела совершать.

Да  няма една целувка в дизитата ли ? ooooh!

Кадрите с Арас и колежката си бяха премерени .  Тия кво искат  да се забулят и децата да ги носат щъркелите .     

ПП : Чакаме фотосесията с Бурак и Хазал

# 503
Оххх, ще падна с техния "морал", развратните Laughing видиш ли ти сериали да ги излъчват по интернет платформи. Mr. Green
И като сте почнали, аз да продължа.
Скрит текст:
#Teammy_News

Депутат турецкого парламента от Народно-республиканской партии Зейнеп Алтьок Акатли подала жалобу на сериал "Право на престол. Абдулхамид" в государственный цензор RTÜK. По словам Акатли, в 17 серии сериала между героями Бюлента Инала и Озлема Джонкера состоялся диалог, порочащий честь Мустафы Кемаля Ататюрка и всего турецкого народа. На её взгляд, сделано это было с целью провокации и попытки разобщения турецкого общества.

# 504
 Супермена  ще е по  нета така чИ    мой да се развихри  ако сценария позволи .

Неслихан   по нет платформа  ще имала проект .

# 505
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Оххх, ще падна с техния "морал", развратните Laughing видиш ли ти сериали да ги излъчват по интернет платформи. Mr. Green
И като сте почнали, аз да продължа.
Скрит текст:
#Teammy_News

Депутат турецкого парламента от Народно-республиканской партии Зейнеп Алтьок Акатли подала жалобу на сериал "Право на престол. Абдулхамид" в государственный цензор RTÜK. По словам Акатли, в 17 серии сериала между героями Бюлента Инала и Озлема Джонкера состоялся диалог, порочащий честь Мустафы Кемаля Ататюрка и всего турецкого народа. На её взгляд, сделано это было с целью провокации и попытки разобщения турецкого общества.
И нашите депутати не стават за нищо, ама и техните саааа ...  ooooh! ooooh! ooooh!

# 506
  • Варненска клюкарка
Може може Фемо, аз предполагам че сигурно ще има доста брутални сцени, нищо общо с това по ТВ-то- ще даваме накъсо...  Mr. Green Мразя фентъзита, ама ако Ча го бива ще се прежаля с удоволствие hahaha

Не е за разправяне тоя двойнствен морал- целувките ако им се видят по разгорещени и СЕМ-а глобява, а иначе алкохол се лее на поразия, пияни се мятат зад волана, сцени с изнасилвания и побой над жени и деца, мафиотски истории с пистолети и кръв в най-гледаното време, това нямат проблем да го показват ooooh! Мачизма така се е заселил в обществото им, че все по-зле ще стават нещата ooooh!

# 507
  • Пришълец
Брутални сцени сигурно ще има, а и Ча в сериалите си винаги е бил доброто момче, ред му е да се покаже в различна светлина Mr. Green Предполагам ще ни изненада, но ще падне чакане, пък и накрая въпреки първоначалната си нагласа да не се прежалим hahaha Има още сигурно близо година.... струва ми се, че партньорката ще е Хазал, срещам разни колажи, току-виж се случило newsm78 Говоря за другата Хазал, онази височката, Кючюккьосе....

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Освен Филизкината червена шапка за снежното предложение за брак ми напомни и това Joy не знам дали кутийката, пръстена или и двете....

Феми, дали е минала тази сцена или предстои? newsm78 Знам, че Нур и Ийт са женени, но май съм гледала снимки и от втора сватба, та това предложение може да им се явява второ.... То в сериалите им любовта на главните няма да е истинска едва ли не ако не се бракуват минимум два пъти hahaha
Аз така сериал друг път не бях гледала, информирам се от теб кое след кое следва tooth

# 508
  • Варненска клюкарка
Не знам ама тая Илкнур се мъкне с Хазал Филиз Кючюккьосе и много ми е подозрително това.... Така се мъкнеше с наЩа Хазал преди НИ- Хазал(наЩа) ходеше намъкната в дрехи на Илкнур, пък двете на почивка някъде си....пък се шматкаха насам-натам... Ади приятелки, ама и бая публични демонстрации имаше.
Мисля че  арабите май доста харесват Кючюккьосе.... newsm78 Уж бяха писали нещо да не си вадим грешни изводи, че предстояли кастинги, а нищо не се е чуло или видяло да се случва 33uu Според мен мацката за Ча отдавна е ясна и в плановете никога не е била Бурджу Бириджик която се спрягаше доста време.
Аз пък всеки път подскачам като прочета Хаза/Филиз и Чаатай в едно изречение, а то обикновено става въпрос за нашата Хазал и името на настоящата и героиня....  обикновено предъвкват някакви прилики с АФК, ама в първия момент ставам така Shocked

РомантикЪтЪ  идва, ама нещо много подраниха сякаш  tooth

Даже гледам че пише буюк романтик Mr. Green

Вай, Марги и там ли две предложения за брак, остава да ги направят снежно и маргаритено не стига че сцената наистина прилича на една друга, че и пръстена спретнат в същата кутиШка Laughing
Мразя като започнат да се повтарят в сериалите, толкова пък да нямат въображение режисьорите как да поставят малко по-различно сцените.
Питам се и като за всяка серия от Каракалема ще има нов екип режисьор-сценарист, откъде ще ги намерят толкова много, че и да са читави newsm78 Но това е добра идея в случай ако нещо не се получава да идва следващия hahaha

Все едно са баща и син Joy Joy Joy

# 509

Общи условия

Активация на акаунт