Снимали в Улудаа

голям фал пак. Освен онези да са се направили на мъже и да не са казали на Джемил, а той от любов към Филиз да ги е пуснал. Знам ли?
Предполагам обаче че за сценария на НИ ще изглежда доста неопитна скиорка - за разлика от Хазал, Филиз едва ли друг път се е качвала на ски 

Май само в ЗП беше синя с червени ръчички отстрани. Иначе и в АФК в летния сняг, и в А.Ш.К., сега и в историята пак с червена шапка
А и както бях писала назад, няма вечни врагове, има вечни интереси и в този смисъл Фатих Аксой трябва да е доволен, защото сериалът му се продава дори на зелено и едва ли е заради Бурак
Едже Ер беше писала че най известната турска актриса в ЛА в момента е Хазал
Изкупуват като бесни всичко в което се е снимала, май само за Генджо не съм чела още... Последно четох за Марал и АШК а в Чили предстои пускането на НИ, както и на Чукур 

Край морето -2 градуса с вятър са като -10

Мачизма така се е заселил в обществото им, че все по-зле ще стават нещата
Има още сигурно близо година.... струва ми се, че партньорката ще е Хазал, срещам разни колажи, току-виж се случило
Говоря за другата Хазал, онази височката, Кючюккьосе....

не знам дали кутийката, пръстена или и двете....
Знам, че Нур и Ийт са женени, но май съм гледала снимки и от втора сватба, та това предложение може да им се явява второ.... То в сериалите им любовта на главните няма да е истинска едва ли не ако не се бракуват минимум два пъти 

Уж бяха писали нещо да не си вадим грешни изводи, че предстояли кастинги, а нищо не се е чуло или видяло да се случва
Според мен мацката за Ча отдавна е ясна и в плановете никога не е била Бурджу Бириджик която се спрягаше доста време. 
Но това е добра идея в случай ако нещо не се получава да идва следващия