ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 489

• 71 058
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
 Какво хубаво време   Party

Брутални сцени едва ли ще има в Карамелчо  Thinking  

Heart Eyes

мммм знайм го нашия  как се раздава и може да бъде лоооош и брутален  Crazy

Ако  ще има   ашк ще я притесне до стената , ще я понесе като перце  ще шепне   шЪ и разкъса роклята    а как целуваааа ох да ти настръхне кожатааа  smile3544 smile3544  

ама ако  кадъната е кобилеста и гледа като теле нИ щЪ  такива сцени  Naughty

Нетфликс ще изберат  хубава . За Кючюксето се колебая но има голяма вероятност  да е тя .   Предполагам че чужденка може да докарат  Rolling Eyes  Това да снимат с различен екип не знам дали ще е добре ?    Холивудски режисьор може да режисира . Говореше се за Дейвид Финчер .

Ортачке , ще ти отговоря на питането но първо да разпуснем

Скрит текст:

newsm68 newsm44

котарачета  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 16:56 от femmi2

# 511
  • Варненска клюкарка
Фемо тя ако е пак някоя кобилеста няма да може да я нарине така като в шопчето hahaha Ама голяма майсторка е Габи Heart Eyes

Режисьора на НИ веднъж го видях с нормална физиономия и не го познах, явно затова човека продължава да се криви hahaha

Днес като прецъках тв-то и попаднах на Киралика (не му знам Бтв-шкото заглавие) Серията в т.н. хижа в планината дето всъщност е къща в Белградската гора....
За пореден път се запитах кО му харесват на тоз Баръш, ми той играта му като на същински паметник и с тоя детския нос ... ooooh! И се тупнаха пред горящата камина пък навън хората по крака и къс ръкав, слънце  цветя, зеленина Joy Joy Joy Не ми хареса 33uu Да бяха наблягали повече на комедията, вместо на романтиката- вероятно и затова им се срина рейтинга, а в началото бяха забавни първите десетина серии Peace
На мен май затова ми е по-комфортно с драмите, те поне няма как да се превърнат в комедии  Wink

От рубриката старо-ново Laughing

# 512
Скрит текст:
Какво хубаво време   Party

Брутални сцени едва ли ще има в Карамелчо  Thinking  

Heart Eyes

мммм знайм го нашия  как се раздава и може да бъде лоооош и брутален  Crazy

Ако  ще има   ашк ще я притесне до стената , ще я понесе като перце  ще шепне   шЪ и разкъса роклята    а как целуваааа ох да ти настръхне кожатааа  smile3544 smile3544  

Нетфликс ще изберат  хубава . За Кючюксето се колебая но има голяма вероятност  да е тя .   Предполагам че чужденка може да докарат  Rolling Eyes  Това да снимат с различен екип не знам дали ще е добре ?    Холивудски режисьор може да режисира . Говореше се за Дейвид Финчер .

Ортачке , ще ти отговоря на питането но първо да разпуснем       поздравам те с Деска

Скрит текст:

newsm68 newsm44

котарачета  Heart Eyes

Ма туй наш котаранчо ли е бе?  Heart Eyes
Писанчо днес го видях, но наш котаранчо не го познах.

# 513
  • Варненска клюкарка
Същия Наде Laughing

Забравих да метна и това...
 Според това, Ча е единствения турски актьор попаднал в десетката на най-обсъжданите теми в Туитър за 2017 г.
Браво Чаче Heart Eyes

ПП Брей, в същия списък бил и сериалът Сърцебиене Wink

# 514
Май няма минаване вече към старата версия, дотук беше.
Качването на снимки пак е проблем.
Отново прилагам старата схема с ръчно изписване на скоблите и съдържанието в тях, аман бееее.

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 16:30 от Neidjal

# 515
  • Варненска клюкарка
Май няма минаване вече към старата версия, дотук беше.

Аз все още имам отворен прозорец на старата и при рефрешване все си е тя, ама май наистина вече няма връщане... А още толкова бъгове имат, жалко!

# 516
Обаче сега някак не ми е дразнещо както в началото, проблема ми е с качването на снимки(или поне аз не виждам такъв бутон и го правя ръчно).
От 2015г. когато посети сета на КС.

# 517
  • Пришълец
Според мен мацката за Ча отдавна е ясна и в плановете никога не е била Бурджу Бириджик която се спрягаше доста време.
И според мен. Добре, че няма да е Бурджу, изглежда на повече отколкото е всъщност.
Що се отнася до Хазал Филиз- по-добре тя да е новата колежка. За предпочитане е спрямо Неслихан с торбичките под очите, Twisted Evil която също доста упорито набеждаваха.

Фемо, ти ме трепеш понякога tooth Не се сърди, ама ми е смешно, в такива подробности навлизаш....

Ако има  във   фентъзито    ашк ще я притесне до стената , ще и шепне   шЪ и разкъса роклята    а как целуваааа ох да ти настръхне кожатааа  smile3544 smile3544  

С Руята в действителност бая страстен изглеждаше, отделно и под пердето доста се вживяваше от името на Емко; с Гюнеша пак му идваше някак отвътре.....

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 16:46 от Маргарита Н.

# 518
  • Варненска клюкарка
Вживявал се от името на Емко Joy Joy Joy Ама вярно, така си беше Peace
Ох идва ми да намятам всичките емотикови от старата версия Rolling Eyes Новите не мога да разбера сълзи ли мятат, сополи ли или и двете #Cussing out

# 519
Несла няма да е  и по - добре че като рИве цялата се подува  ooooh!

мойм и още подробности  Mr. Green такъв мъж като Чачослав как да не  съгрешиш  Blush да падат дрехи и задръжки    и да му видим Долче Габанското бельо  Whistling
 Joy

с новата версия чок зооор  #Cussing out и  няма емотки за припадане  Crossing Arms

smile3508 smile3544

този Онур блогъра от снимката каза за Дуня и Ча че си подхождали и  била умна  . Мазньотеше  се  Sick той първи  писа за  проектите на Ча и фентъзито .

Белл с непроменено заглавие го дават бтв . Любов под наем . Диемата фемили също е с оригиналното заглавие на ЧЛ .  Да не повярваш чак .

И аз не го харесвам Ардуч

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 20:50 от femmi2

# 520
Страхотно тяло имаше Ча по време на АФК.
Скрит текст:
И аз като Ивето не мога да разбера новите емотикони смеят ли се, реват ли, сополивят ли се, що ли!?
И още нещо, току що изпробвах опцията за качване на снимки от нета във форума и е активна, че ръчно особено когато човек трябва да публикува повече фотки не си е работа.
Да се смее ли човек, да плаче ли, що лиииии?
Скрит текст:
#Teammy_News
Министерство здравоохранения Турции разработало новый законопроект для сокращения процента населения, потребляющего сигареты. Согласно этому закону, отныне в сериалах и фильмах запрещены все сигаретные изображения, даже замазанные. Все фрагменты с изображением курения будут вырезаны.
Хаштага е последен ден.

# 521
  Беше  като Аполон в АФК . За фентъзито ще се стегне  Crazy Crazy  

Марги не знам ще се женят ли втори път Ийт и  Нур . В  темата на сериала   потребителка разказа, че Санджактар ще нанежежи обстановката. Ще се влюби в Нур .    Нур как търпи тази ревност . В живота  има такива мъже  ooooh!    Как счупи стъклото  бесен , гневен  Crazy

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 20:58 от femmi2

# 522
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз от историята на браузъра си влязох във вчерашно посещение в старата версия и си запазих старата версия в лентата с отметките. Освен това веднагически си създадох един док файл, в който качих по-често употребяваните емотикони. Смятам да си копвам от него каквото ми трябва за да продължа да си ги ползвам. Междувременно изгледах Ийт и Нур, а сега съм на Азра  Heart Eyes. Хаканю ми дразни очите, но пък Хазал и Аслъ са големи сладурки. Grinning Peace

# 523
  • I Love You 3000
Ох този гнусен Пинокио #Cussing out #Cussing out #Cussing out Ще излезе накрая някой ХалиЛУД от него. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 524
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ох този гнусен Пинокио #Cussing out #Cussing out #Cussing out Ще излезе накрая някой ХалиЛУД от него. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
НИ ли гледаш?
Пинокио влюбеният във Филиз полицай ли е?

Общи условия

Активация на акаунт