Кошмара от снощи с форума в момента го няма, но незнайно докога.
Ети, мерси за разяснението, драма на макс.
Рейтинга в трите групи, супер е.
https://www.google.bg/url?sa=t&source=web&rct=j&url= … j19rJbKwYDLnHy0vp

Дали е обявено колко епизода ще бъде НИ, както е при някои други дизита 
, но като гледам май се отказа от сериалите
Най-сетне подходящ колега 
КС/ЧЛ ме отегчава безкрайно. Ако показваха само Емир/Каан Урганджъолу по-щеше да се ядва, главните ревльовци не мога да ги трая. Но смятам че за отегчението ми са виновни и дългите серии, аз трудно се задържам на едно място за толкова време.
Не че ще го гледам де. За моя вкус перото на Едже Йоренч нищо свястно не е родило след ЗП, а като я знам какви простотии може да натвори в тандем с Али Билгин.... 
Т.е. един пълен сезон до средата-края на юни 2018 г. Казаха че ако това се случи те ще гарантират на латино зрителите към 100 серии- вероятно от техните по 40 минути 
Ади да видим, ако е вярно, значи не остана много.... но имайте предвид че тая често преувеличава и послъгва 

Явно това им е мерилото на някои жълтури
Ама тия макар и плахо не си замълчаха, Арас всъщност нищо не каза но показа....

Може и да съм пропуснала да разцъкам в точния момент де... Каквото-такова, като се наложи ще мина на новата, макар че при мен бъговете са там, не мога да си отварям ЛС-тата 

Повечето продължават да си чешат клавиатурете ей така на общо основание 

А по предната година Сера за най-добра актриса- то звучи като виц, двете неща в едно изречение са си чист оксиморон
Поне за момента Ча е извън неговото стадо... 
изказа прогноза но аз не исках да избързвам но мисля , че ще го бъде . Залагам за още проекти на Ча с Нетфликс или подбна на тях платформа . 
Препоръчани теми