ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 489

• 70 778
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Привет Ви. Simple Smile
Кошмара от снощи с форума в момента го няма, но незнайно докога.
Ети, мерси за разяснението, драма на макс.
Рейтинга в трите групи, супер е.
https://www.google.bg/url?sa=t&source=web&rct=j&url= … j19rJbKwYDLnHy0vp

# 631
  • Пришълец
При мен пак се започна, Наде, Laughing каквото-такова обаче, няма смисъл да мрънкам Mr. Green
Рейтинга наистина е хубав Peace Дали е обявено колко епизода ще бъде НИ, както е при някои други дизита newsm78
Между другото Аннето с Вахиде ще започне по Лейдито през януари, драма е, аз ги харесвам, ама не знам дали бих се наканила Laughing А по Нова тв вчера по обяд мярнах каптана, после и Лара, явно повтарят Розите. Много хубав мъж Heart Eyes, но като гледам май се отказа от сериалите Mr. Green Този сезон не е на екран.

Хубава Хазалка на фотосесията с Бурак, и той не е зле Peace Най-сетне подходящ колега Wink

# 632
  • Варненска клюкарка
Аз може да му хвърля едно око на Анне-то. Малката актриса там е много сладка, гледала съм няколко видеа, харесаха ми Peace КС/ЧЛ ме отегчава безкрайно. Ако показваха само Емир/Каан Урганджъолу по-щеше да се ядва, главните ревльовци не мога да ги трая. Но смятам че за отегчението ми са виновни и дългите серии, аз трудно се задържам на едно място за толкова време.
Нали щяха да дават по Бтв Джесура newsm78 Не че ще го гледам де. За моя вкус перото на Едже Йоренч нищо свястно не е родило след ЗП, а като я знам какви простотии може да натвори в тандем с Али Билгин.... Sick
Марги, преди 2 месеца някъде, мисля че около Мипком Канкун излезе инфо от Калинос Ентъртеймънт че Фатих Аксой планира към 39 оригинални серии на НИ, ако нещо не се подхлъзне рейтинга Peace Т.е. един пълен сезон до средата-края на юни 2018 г. Казаха че ако това се случи те ще гарантират на латино зрителите към 100 серии- вероятно от техните по 40 минути Peace

Според тази клюкарка подготовката за Каракалема започва през януари Peace Ади да видим, ако е вярно, значи не остана  много.... но имайте предвид че тая често преувеличава и послъгва Whistling

# 633
Не знам дали и колко послъгва Бирсен, но по повод друг сериал доста неща написа и все истина се оказаха, и то преди да станат публично достояние.
Клю-клю. Laughing
Скрит текст:
Фильм «Повелитель чаек» вышел в прокат где главную роль исполняют Мехмет Гюнсюр и Биге Онал.
Арас Будут Ийнемли не оставил свою возлюбленную Биге Онал на премьере фильма и пришел поддержать тем самым оповерг слухи о расставании.
Anna Akhmedova

Казвате Филиз е предложила на Пинокио, но виждам, че е с халка като омъжена жена, в крайна сметка ожениха ли се!?

# 634
  • Варненска клюкарка
Наде, казах го в смисъл че съм чела инфо от нея, което после се оказа невярно и то няколко пъти... А че стават и грешки и грешно подадена и изтълкувана информация и това го има... Ще видим Ранини какво ще каже... Но , ако се окаже че е вярно че през ноември Ча е предплатил наем за още 4 месеца, значи ще се върне март...Според мен колежката му отдавна е ясна на когото трябва, иначе нас ни подгряват с някакви неща че много глупости се изписаха тези дни че няма да има проект  и т.н....

# 635
На какво видео попаднах, Rolling Eyes скъса ми се сърцето. Cry
https://www.instagram.com/p/Bc_1bHwnBcV/?tagged=no309

# 636
  • Пришълец
Значи Арас си е с Биге. И там нещата изглеждат сериозни като при Сера и Керо. Започна да се пише за двете двойки горе-долу по едно и също време, може би преди повече от две години и половина....

Бел, само не казвай, че и героят на Бу в Севдата все си хленчи /не разбрах само Неслихан ли имаш предвид или и него/....  Съгласна съм, че и дългите епизоди допринасят за отегчението. Много обичах да гледам нашия сериал, но двата епизода един след друг понякога ми идваха в повече, а трите по ДФ съвсем. Бяха ми много, пък и дублажа там беше ужасен, пропусках през повечето време.

Изгледах видеото. Голяма драма и в НИ.

(Вече съм през новата версия, старата много ме издразни, ама няма да мрънкам, ха ха).

# 637
  • Варненска клюкарка
Нещо не мога да разбера защо при вас има проблем и какъв е точно, при мен старата версия си е супер, нищо и няма 33uu
Не знам Марги, от седмица не гледам Севдата, а и преди това спорадично- много пълнеж, много спомени и ретроспекции, не можах да ги изтрая....

И Арас не е с колежката си и Толга Сариташ не е със своята, нищо че ги целували страстно hahaha Явно това им е мерилото на някои жълтури hahaha Ама тия макар и плахо не си замълчаха, Арас всъщност нищо не каза но показа.... Whistling

# 638
  • Пришълец
Скрит текст:
Проблема е в изгледа, при мен е като някакъв списък Thinking Влизайки в темата виждам аватарите ×2, а и самите надписи не са по местата си. Много е разбъркано, но не е през цялото време хаоса, сега примерно всичко е както преди Thinking Даже не мога да обясня точно.... Embarassed
Heart Eyes

# 639
Скрит текст:
Ясно е, че старата версия е на доизживяване и съм забелязала, че винаги когато решат да я променят е все преди празници. smile3555 Stop
Ето Ивче, виж за какво става въпрос в пост №343 което обяснихме снощи и сега Марги се опитва да ти обясни.
http://old.bg-mamma.com/?topic=985958.3330;topicrefid=20

Филизка. Cry Rolling Eyes
https://www.instagram.com/p/Bc-o8uPFzh_/?tagged=bizimhikaye

# 640
  • Варненска клюкарка
Мерси Наде,
Скрит текст:
видях, но при мен не е имало нищо такова, прочетох че бъговете са при Хром и Мозила, а аз съм с Опера през повечето време Peace Може и да съм пропуснала да разцъкам в точния момент де... Каквото-такова, като се наложи ще мина на новата, макар че при мен бъговете са там, не мога да си отварям ЛС-тата ooooh!

Малко камуфлаж преди Меджезира

Джан Юртсевди който вървеше до него пък беше се спретнал като футболен съдия hahaha

И въобще като подхванат да дъвчат всичките жълтури едно и също, несвикналите с маниера на комшийските клюкари ще си помислят  че кой знае каква новина са напипали, а реално преписват измислици един от друг. Ча преди всеки проект се покрива, не му ли свикнаха вече 33uu Повечето продължават да си чешат клавиатурете ей така на общо основание ooooh!

Красив Heart Eyes

# 641
  • Пришълец
Баджаначке, виж по Гаргамелчо може да започнат работа скоро Mr. Green Предчувствие от твоя страна? Mr. Green

# 642
  • Варненска клюкарка
Баджаначке, виж по Гаргамелчо може да започнат работа скоро Mr. Green Предчувствие от твоя страна? Mr. Green
rotfImbo rotfImao rotfImbo

Преди малко прочетох това и предвид кои получават награди последните години съм склонна да се съглася....
Цитат
лучший актер и актриса - это такой утешительный приз. Вручается неудачникам...
Най-добър актьор и актриса- това е толкова утешителна награда. Дава се на неудачниците...

Сетих се и на миналогодишните пеперуди кой взе наградата за двойка на годината- зрителите още по учудени трябва да са били от таз годишните- Лейля Лидия и Фуркан Андъч, но на нея и предстоеше до седмица да започне в нов АЯ сериал hahaha А по предната година Сера за най-добра актриса- то звучи като виц, двете неща в едно изречение са си чист оксиморон hahaha
Въпросното изречение на руски е по повод че поредната наградка, този път уж престижна на списание GQ ще се дава на Озан Гювен, а по последни данни най споменаваното име в Туитър Турция е Чаатай Laughing Но да не забравяме все пак че става въпрос за GQ Turkie и маниерите, маниерите.... на биг бос.... tooth Поне за момента Ча е извън неговото стадо... Whistling

# 643
  • Пришълец
Нищо не ме учудва мен свързано ли е с наградките, щом Хазал, Бурак и НИ с едва 3 или 4 излъчени епизода бяха номинирани за пеперудите. Дали и Хазал като Чачун е изпаднала в депресия Mr. Green

# 644
  Новата версия  #Cussing out

Чок зор  да качвам снимки     . Напълно ли е готова новата версия?

Гаргамелчо не вярвам  за януари .   Новият сценарии едва ли е готов и за каста нищо не се знае или крият до последно Rolling Eyes    Дано се върне след НГ     .  Не съм наясно но знам че  дават виза  до 6 месеца но може да ги удължи с цел обучение .

За кво предчуствие питаш      Mr. Green   Рори  Hug изказа прогноза но аз не исках да избързвам но    мисля , че ще го бъде .         Залагам  за  още проекти на Ча  с Нетфликс или  подбна на тях платформа .

Като  споменахте наградите от списанието  Ча дали е занесъл   наградата н  Мерт Алаш  ?
  на тия награди блееше  и пиеше уиски

Пп: Баръш що остави Филиз нали беха на зимна ваканция . Верно ли  е  за Пинокио  #2gunfire

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 18:20 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт