ГЕНЕТИЧНИ И ИМУНОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ-12

• 83 387
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, как е възможно кариотип в Малинов да струва 110 лв а в Геника 220?
Направо съм в чуденка, а според Русев нямало разлика в изследванията

# 301
  • София
Момичета, как е възможно кариотип в Малинов да струва 110 лв а в Геника 220?
Направо съм в чуденка, а според Русев нямало разлика в изследванията
В МД на 6 ет.е безплатно, ако "имаш причини" да го правиш кариотипа. Това не е НГЛ. Аз миналата седмица търсех къде можем да направим на 28 или 29 изследването на мъжа ми и случайно попаднах на тях. Казаха ми да си занеса всички документи и копия от документите от инсеминациите. Дадоха ми час за 1 февруари, та поне моя кариотип да не го плащам. В Щерев е 150лв, в Надежда също. Ако им мине номера на Геника явно.

# 302
Какво се разбира под " причина да го правиш" ?
По скоро ме притеснява дали като е по-евтино не е по- некачествено и да объркат нещо.
Преди малко бяхме на консултация при Русев и той ни обърна внимание че нямало смисъл от това изследване и да имаме предвид че в геника е най-скъпо, защото били купили невероятна техника и си я избивали...
Та съм в чуденка къде да ги пуснем

# 303
  • София
Повтарящи се аборти е причината при мен. А иначе се оказа, че доц. Хаджидекова, която трябваше да направи същите неща в Надежда е в катедрата в която попаднах случайно в МД. Аз лично нямам съмнения в качеството. Самият факт, че до февруари няма часове още повече ми вдъхва доверие.

# 304
Здравейте момичета! Бих искала да попитам как мога да си запиша час за доц. Русев? Понеже съм от Варна и не съм на ядно...Благодаря предварително!

# 305
  • София
iovis, звънни на клиника Малинов. Но мисля че вече са запразнили, така че след нова година.

# 306
iovis, звънни на клиника Малинов. Но мисля че вече са запразнили, така че след нова година.
Ок благодаря много! Ще се обадя след нова година. Искам да Ви попитам много ли се чака за час? Благодаря предварително 🤗

# 307
  • София
Обикновено записват за след седмица - две. Успех!

# 308
Ние бяхме в четвъртък на преглед и бях запазила часа предната седмица. Вече не работят, но след празниците са на линия Simple Smile
Весели празници на всички!

# 309
Благодаря много за информацията! Весели празници!

# 310
Мислех си, че на тази Коледа ще се случи и моето чудо, но уви.
След няколко 1 спонтанен, 2 биохимични аборта, миналата седмица видяхме един хубав плоден сак и тупкащо сърчице. Днес сутринта прокървих и ме наболява кръста и корема като за цикъл.
В 8 г.с. съм.
Дали не е от АП? Не мога да разбера как ги изписват тия терапии при забременяване, след като няма изследвани нива нито на прогестерон, нито на това за АП.
Така исках за утре сутринта моя мъж да намери подаръка за Коледа с тупкащото сърчице Sad
Защо при някои жени е толкова трудно това?

# 311
  • София
Отивай в спешното, нека да те прегледат, ако трябва и ще те приемат

# 312
Мислех си, че на тази Коледа ще се случи и моето чудо, но уви.
След няколко 1 спонтанен, 2 биохимични аборта, миналата седмица видяхме един хубав плоден сак и тупкащо сърчице. Днес сутринта прокървих и ме наболява кръста и корема като за цикъл.
В 8 г.с. съм.
Дали не е от АП? Не мога да разбера как ги изписват тия терапии при забременяване, след като няма изследвани нива нито на прогестерон, нито на това за АП.
Така исках за утре сутринта моя мъж да намери подаръка за Коледа с тупкащото сърчице Sad
Защо при някои жени е толкова трудно това?
Милата, не се тревожи.. може да е фалшива тревога. Няма ли къде да отидеш да те прегледат, по спешност? Мисля, че в отделенията поне един ултразвук могат да пуснат. Не се отчайвай!
И аз се надявах да имам вълшебна Коледа, но уви... След ЗЕТ- ЧХГ 0,100. Каква Коледа само се очертава... Sad Дано другата поне да но донесе чудото!!!

# 313
В Спешното визирате местното МБАЛ ли?
Защото сега се прибирам от една частна болница, но ми каза че няма кой да ме прегледа. Личния АГ също не вдига тел. А с тия почивни дни, ще дойде много да изчакам преглед. Мислите ли, че има шанс?

# 314
В Спешното визирате местното МБАЛ ли?
Защото сега се прибирам от една частна болница, но ми каза че няма кой да ме прегледа. Личния АГ също не вдига тел. А с тия почивни дни, ще дойде много да изчакам преглед. Мислите ли, че има шанс?

Спешен кабинет в болницата в града в който сте и спрете АП. Докато се доберете до болницата.

Общи условия

Активация на акаунт