История с момиче!

• 19 213
  • 176
  •   1
Отговори
# 75
Авторе, bgtatko ти си гони някакви свои цели в намесата в тая тема. Не му се вързвай твърде много. В смисъл, той си е свободен да си пише, каквото си иска, но ти спокойно може да си го игнорираш. Не можело да заплашиш със скъсване, ако ти отказва секс?! Откога пък трябва специална причина, за да скъсаш с някого???? Тотално аут ъв спейс е таткото. Виж, тук-там някоя друга дама ти е дала сравнително добри съвети. Нито си маниак, нито си ненормален, нито нещо кой знае колко си сгафил. От мен един съвет - млад си, много неща има още да ти се случат. Научи се на едно просто нещо. Никога не гони и не моли и не притискай и не настоявай. Жени много. Просто ще се намери тая, с която ще правите това, което и двамата искате. Тая от историята просто я остави да си живее живота. Не е твоето момиче. И в това няма никаква трагедия.

# 76
Първо не се мотате покрай момичето 7 години - почвате връзка, тя не дава секс, едва дава да я целувате. Тръгвате си - защо? Защото си измисляла оправдания. Какви опрадвания? Оправдания да не прави секс. Защо по дяволите на някого изобщо му се налага да се оправдава, че не иска да прави секс и да си измисля поводи да откаже?

Очевидно е какво значи нещата да "станат сериозни" в случая. Не ми се сърдете на мен - просто това е, което пишете и е наистина хубаво, че сте го написали дълго и откровено, за да се види как мислите.

Подчертавам за последен път какво е много не наред в това мислене и спирам, защото не ми е идеята да Ви нападам, а да дам съвет къде виждам проблем. Сигурно има и други проблеми, но от написаното на мен това ми боде очите. Как и дали ще го приемете - това си е Ваше решение - каквото можах, казах и опитах да обясня.

Цитат
И накрая един ден реших пак да я потърся започнахме пак да излизаме и се стигна до момента в който й казах, че или правим нещо наистина сериозно или оставаме само приятели завинаги(просто след поредния месец на опити стигащи пак до същото положение много се бях ядосал) и тя реши да останем приятели! При което аз реших че ще се държа изключително и само приятелски без да показвам никакви емоции, че я харесвам и като цяло да избягвам физически контакт и такива неща, което чисто и просто от моя страна беше с идеята да й покажа какво е можело да има и един вид да я накажа(което си признавам е глупаво)! Минаха може би година и половина така и аз се отпуснах забравих за "накзването" държах се нормално приятелски и един ден от дума на дума стана въпрос за секс по приятелски без обвързване и само при мисълта в мен забушуваха всички емоции и чувства към нея с 5-ти по голяма сила и явно и при нея!

Наистина ли не виждате и проблемите и решенията написани черно на бяло? Simple Smile)

# 77
Несправедливо обвинявате човека с този секс. 7 години чакал да му пусне  и вие твърдите, че е маниак. Аз не знам нормален мъж да кисне на стенд бай толкова време.

# 78

За мен секса е нещо животинско инстинкт ...

ай ся, глупости  Laughing

За мен, момчето трябва да я забрави тая хубавица и да си търси нещо, което знае какво иска.

съгласна съм със Сирената, тази мома не е за теб
за 7 години щом не е решила иска или не да бъде с теб, още 77 ще се окажат също толкова недостатъчни

а чувството на отчаяние, самота, депресия и т. н. само се засилва от тази ти връзка и така няма да изпълзиш от дупката, неусетно ще се набуташ по-надолу; определено има и други момичета/жени, които не са като "сегашните кифли, които нямат капка морал, никакви ценности, лишни от всякакво мислене и са поредната гонеща стадото овца плюс огромно самочувствие" - тази с "послъгването" си не влиза ли също в тази категория?

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 15:59 от bubanka

# 79
  • София

Да, аз затова наблегнах, че за 1-ви път от 7-8 годишно познанство аз й казах, че имам нужда от нея.

Четох, малко набързо и няма да се спирам на подробностите, но си мисля........

На 28 години си и казваш, че си лъган и отхвърлян, но не виждам да си си взел поука, да си помъдрял и да си почнал да избягваш лъжите и отхвърлянията- просто да преценяваш хората.
Над 7 години се занимаваш с това момиче, но даваш ли си сметка, че се сещаш за нея когато за пореден път останеш сам и се обаждаш, и тя приема да се видите, защото не ѝ пука за теб, а убива време?
Ти, ако си по- различен от нея, ако наистина я обичаш, защо се съгласи да ставате приятели за секс? newsm78
На 16 може и да се заблудиш, че така ще я шашнеш в леглото, че ще се влюби и тя безпаметно, но на 28 да не разбереш, че е бита карта цялата работа, е незряло.

И всъщност, ти си този, който е нарушил договорката- не сте говорили за чувства и самота, затова се е изнизала, за да не ѝ досаждаш.
На всичкото отгоре, явно не се е научила да казва " не" на напористи и ядосани искащи си близост, което съвсем скапва пейзажа.

Мисля си, че вместо да се изживяваш като силно депресиран и неразбран, е крайно време да разбереш, че не схващаш ли значението на сигнала който ти дават, е по- добре да питаш директно, да си изясниш и да се разкараш, вместо да се обясняваш колко си откровен, как мразиш да лъжеш и да те лъжат..........

# 80
  • Пловдив
Скрит текст:
Първо не се мотате покрай момичето 7 години - почвате връзка, тя не дава секс, едва дава да я целувате. Тръгвате си - защо? Защото си измисляла оправдания. Какви опрадвания? Оправдания да не прави секс. Защо по дяволите на някого изобщо му се налага да се оправдава, че не иска да прави секс и да си измисля поводи да откаже?

Очевидно е какво значи нещата да "станат сериозни" в случая. Не ми се сърдете на мен - просто това е, което пишете и е наистина хубаво, че сте го написали дълго и откровено, за да се види как мислите.

Подчертавам за последен път какво е много не наред в това мислене и спирам, защото не ми е идеята да Ви нападам, а да дам съвет къде виждам проблем. Сигурно има и други проблеми, но от написаното на мен това ми боде очите. Как и дали ще го приемете - това си е Ваше решение - каквото можах, казах и опитах да обясня.

Цитат
И накрая един ден реших пак да я потърся започнахме пак да излизаме и се стигна до момента в който й казах, че или правим нещо наистина сериозно или оставаме само приятели завинаги(просто след поредния месец на опити стигащи пак до същото положение много се бях ядосал) и тя реши да останем приятели! При което аз реших че ще се държа изключително и само приятелски без да показвам никакви емоции, че я харесвам и като цяло да избягвам физически контакт и такива неща, което чисто и просто от моя страна беше с идеята да й покажа какво е можело да има и един вид да я накажа(което си признавам е глупаво)! Минаха може би година и половина така и аз се отпуснах забравих за "накзването" държах се нормално приятелски и един ден от дума на дума стана въпрос за секс по приятелски без обвързване и само при мисълта в мен забушуваха всички емоции и чувства към нея с 5-ти по голяма сила и явно и при нея!

Наистина ли не виждате и проблемите и решенията написани черно на бяло? Simple Smile)

Не, защото мисля, че не разбирате цялостната картинка. Както казах свързвате всяко мое действие със секс. Под  "наистина сериозни" отношения имам предвид да спрем да се лъжем и да сме по истински в казването на чувствата. Не мисля, че сте ме разбрал и мисля, че ако Вие прочетете поста ми по внимателно без да предрасъдъци и без да мислите, че зад всяко мое действие се иска секс бихте разбрали какво точно имам предвид.

Скрит текст:

За мен секса е нещо животинско инстинкт ...

ай ся, глупости  Laughing

За мен, момчето трябва да я забрави тая хубавица и да си търси нещо, което знае какво иска.

съгласна съм със Сирената, тази мома не е за теб
за 7 години щом не е решила иска или не да бъде с теб, още 77 ще се окажат също толкова недостатъчни

а чувството на отчаяние, самота, депресия и т. н. само се засилва от тази ти връзка и така няма да изпълзиш от дупката, само ще се набуташ по-надолу; определено има и други момичета/жени, които не са като "сегашните кифли, които нямат капка морал, никакви ценности, лишни от всякакво мислене и са поредната гонеща стадото овца плюс огромно самочувствие" - тази с "послъгването" си не влиза ли също в тази категория?

Не, защото нейното послъгване е защото я е страх и е била многократно наранявана, което я е довело до състояние на патологичен лъжец който е способен да излъже дори какво е ял сутринта, само за да не каже истината защото е до толкова наплашен да я казва.

Реално аз съм изкарал достатъчно време с нея за да знам кога ме лъже и пред мен вече не го прави толкова често(защото знае, че знам).

Скрит текст:

Да, аз затова наблегнах, че за 1-ви път от 7-8 годишно познанство аз й казах, че имам нужда от нея.

Четох, малко набързо и няма да се спирам на подробностите, но си мисля........

На 28 години си и казваш, че си лъган и отхвърлян, но не виждам да си си взел поука, да си помъдрял и да си почнал да избягваш лъжите и отхвърлянията- просто да преценяваш хората.
Над 7 години се занимаваш с това момиче, но даваш ли си сметка, че се сещаш за нея когато за пореден път останеш сам и се обаждаш, и тя приема да се видите, защото не ѝ пука за теб, а убива време?
Ти, ако си по- различен от нея, ако наистина я обичаш, защо се съгласи да ставате приятели за секс? newsm78
На 16 може и да се заблудиш, че така ще я шашнеш в леглото, че ще се влюби и тя безпаметно, но на 28 да не разбереш, че е бита карта цялата работа, е незряло.

И всъщност, ти си този, който е нарушил договорката- не сте говорили за чувства и самота, затова се е изнизала, за да не ѝ досаждаш.
На всичкото отгоре, явно не се е научила да казва " не" на напористи и ядосани искащи си близост, което съвсем скапва пейзажа.

Мисля си, че вместо да се изживяваш като силно депресиран и неразбран, е крайно време да разбереш, че не схващаш ли значението на сигнала който ти дават, е по- добре да питаш директно, да си изясниш и да се разкараш, вместо да се обясняваш колко си откровен, как мразиш да лъжеш и да те лъжат..........

Стоя тук защото за тези 7 години си взех и се променях докато ние сме имали някакви отношения. Ще бъде гадно от моя страна защото са се променили ценностите ми през тези години да кажа оставям те защото аз се промених и вече не искам онова което ти казвах в началото. Аз съм човек които стои зад думите си и си понасям последствията за тях, и съм се съгласил да играя играта с тези правила(преди да се променя). Видях я още в началото, че лъже но съм бил по-млад и зелен и реших, че може би един ден ще е искрена с мен, да сега не бих се хванал да го правя това, но не мога заради това че съм се променил да й кажа чао, дължа на нея и на себе си да видя какво ще се случи до края.

# 81
Искам мнението ви и съвет как да постъпя в сегашната ситуация а и като цяло в дългосрочен план!

ти готов ли си да се разделиш с нея, защото това е съветът, който получаваш от повечето потребители
или просто си "изливаш душата", защото ми се струва, че точно този съвет си очаквал, но сега отказваш да приемеш

# 82
Стоя тук защото за тези 7 години си взех и се променях докато ние сме имали някакви отношения. Ще бъде гадно от моя страна защото са се променили ценностите ми през тези години да кажа оставям те защото аз се промених и вече не искам онова което ти казвах в началото. Аз съм човек които стои зад думите си и си понасям последствията за тях, и съм се съгласил да играя играта с тези правила(преди да се променя). Видях я още в началото, че лъже но съм бил по-млад и зелен и реших, че може би един ден ще е искрена с мен, да сега не бих се хванал да го правя това, но не мога заради това че съм се променил да й кажа чао, дължа на нея и на себе си да видя какво ще се случи до края.

Чакай малко, за ценности ли говориш или за желание за промяна на уговореното?

Какво всъщност искаш, връзката ви да стане сериозна, макар че в началото сте се уговорили да е "само за секс" ли?

Ако е това - кажи ѝ, че не те удовлетворява сегашното положение, поговорете, разберете се.

Принципно точно това, че единият или и двамата са се променили е причина да кажеш чао. Това с обещанията е много детинско, какво значение има какво си обещавал, когато си бил на 21? Предполагам, че и на бившите си обещавал това-онова, ама вече сте бивши и едва ли си спазваш обещаното.

Можеш ли с 2-3 изречения да напишеш, какво очакваш от тази жена/връзка? Въобще в някакъв контакт ли сте в момента?

Може пък тя да иска да я оставиш.

# 83
Е добре де, ти си написал, че след случая със самотата и просията нито ти я търсиш, нито тя теб. Сега пък, всичко ти е ясно, ама си се бил хванал на играта и доблестта ти пречи да прекратиш. Да прекратиш какво? Тя нали не те търси? Какво се чудиш как да прекратяваш?

# 84
Несправедливо обвинявате човека с този секс. 7 години чакал да му пусне  и вие твърдите, че е маниак. Аз не знам нормален мъж да кисне на стенд бай толкова време.

Не е маниак, ама не бях виждала толкова невероятен beta orbiter с тежък случай на oneitis:)

# 85
  • Пловдив
bubanka

Да по принцип и аз това си мисля, то не е точно раздяла защото не знам дали изобщо имаме нещо, но да клоня към това! Но след всичко изписано ми се струва, че й дължа един последен разговор, в който да обясня какво се е случило как се чувствам и защо евентуално може да не я търся повече, както казах иска ми се да останем приятели но си мисля, че от така създалата се ситуация прекалено много сме усложнили нещата и може би е невъзможно.

qrye

Ако не държа на думите си без значение на колко години съм ги казал, защо изобщо ги казвам? За мен това е всичко ако не държиш на думите си ти си никой един плямпач който си прави вятър на устата и думите ти нямат никакво значение и никаква стойност.

Очаквам да порасне, да се отдели от мнението на родителите си, да им покаже, че вече е самостоятелен човек, да вземе живота си в ръце, да спре да живее в отрицание защото тя не знае колко е тежък живота и какво е да имаш истински проблеми от рода да плащаш сметки да мисли и за други хора и да си отговорен за други хора. Искам да спре да се крие в черупката си и да се отпусне поне пред мен и да имаме истински шанс да видим дали е възможна реална връзка. От самата връзка искам семейство, близост и опора!

desperate_housewife_

За да не се повтарям виж пак какво съм написал най отгоре. Мисля, че това горе долу отговаря и на твоя въпрос.

# 86

Не е маниак, ама не бях виждала толкова невероятен beta orbiter с тежък случай на oneitis:)

Аз съм виждала и за съжаление знам, че нищо не може да ги спре Sweat Smile или накара да видят липсата на логика в фантазьорните си постановки, но винаги ме е яд, че вместо да си живеят живота циклят в някаква несъществуваща ситуация.

# 87
Драконе, опитай се да не направиш от "един последен разговор" "много последни разговори" - изкушаващо е, но най-често влошава допълнително ситуацията
"да си останете приятели" на практика означава да продължиш да се надяваш
казваш "край" и край Simple Smile

# 88
"да имаш истински проблеми от рода да плащаш сметки"

ЛоЛЛоЛЛолзз:)

# 89
Авторе, bgtatko ти си гони някакви свои цели в намесата в тая тема. Не му се вързвай твърде много. В смисъл, той си е свободен да си пише, каквото си иска, но ти спокойно може да си го игнорираш.
Какви свои цели мога да гоня? Всички му давате съвета как да забрави за момичето. Това е най-лесното и естественото "дежурно" форумно решение във всяка ситуация: "бягай, бягай надалече". Мога спокойно да му го кажа - 3 думи са. А мога и на нея да го кажа, ако представи пък нейната версия тук - писали са немалко момичета, които обясняват как правят секс не защото им се прави, а защото се чувстват принудени, за да не ги зарежат.

Аз се опитвам да му обясня защо според мен не му се е получило и как може да му се получи. Така разбирам темата - не че чака да му кажат "бягай, бягай надалече". И той го казва решението, но сам не си го разбира - в момента в който почва да се държи приятелски, забравя за гняв и наказания, избягва физически контакт и се държи просто приятелски, момичето се отпуска и почват да го правят заветния секс. По-очевидно от това как може да бъде? Притиска я - не правят секс, не са и приятели. Не я притиска, спазва физическа дистанция известно време - отпускат се и двамата, успокояват се, сближават се до там да правят секс (като някакъв знак за сближаване). 

Ако иска - нека бяга, да бяга надалеч. Без "последни разговори" (на които на я изнудва за секс). Прекратява контакт, не отговаря ако тя го потърси - така се приключва връзка. Това е едно решение и за двамата. Ако иска все пак да остава - просто да не я притиска по никакъв начин и за нищо, да ѝ остави инициативата за всичко по връзката, но най-вече за секса и интимността - за мен това е разковничето. Момичето сигурно си има своите проблеми, но нито ги знаем какви са, нито има как на нея да ѝ дадем съвет. 

Общи условия

Активация на акаунт