Х Фактор България, сезон 5, тема 2

• 50 883
  • 826
  •   1
Отговори
# 375
А Любо е много слаб ментор, така ги закопава групите с тези песни...Имам чувството, че се чуди как да се отърве от тях, за да си гледа рахата... Sick Не че другите ментори са много кадърни, но все пак имаха попадения с избора на песни от време на време.

# 376
И аз съм на същото мнение за Любо.Явно е там за един хонорар.За друго не му пука.Заки поне имитира .,че се бори😕😕

# 377
За мен Вирджиния се справи най-добре с темата на концерта. Но наистина може би е добре, че напусна тази пародия точно в този момент.

# 378
  • София
Много съм разочарована. Харесвах най-много Вирджиния на фона на другите. Не мога да повярвам, че вреслите на Саня са спасени. Много нагласено ми идва. Вече ще гледам с едно око.

# 379
Тотално ме загубиха като зрител. Основно заради Вирджиния гледах иначе скучноватите концерти, но вече няма какво да ми задържи вниманието. Не знам кой вярва на евтиното театро на Саня. Ясно е, че тя коли и беси там. Труден й бил избора. Хайде, бе? Ами като е труден, дай да видим зрителския вот, бе мадам? Какво се плюнчи и сополиви 5 минути, за да изгони най-накрая точно човека, който до последно се държа като артист и професионалист на сцената. Някоя от нейните девойки ще може ли с буца на гърлото да пее и танцува на сцената и да вдигне хората на крака?

Заки и той като й намига, поне да внимава дали влиза в кадър. То вярно, че зрителят кълве на драма, ама чак трева не пасе.

# 380
  • ВАРНА
Мислете позитивно!Напусналите преждевременно направиха по-успешна кариера.

# 381
О, това е сигурно.
Просто самото предаване вече не виждам смисъл да гледам. Отегчително е. Особено както го влачат от неделя до неделя, та чак догодина, до амина Simple Smile)))

# 382
  • София
Ами на Мирослава песента хич не беше парти... Нито беше бърза, нито нищо. Хубаво пее момичето, но "едно си Мира знае, едно си Мира пее"...
Джини просто ги отвя всичките.
Нормално е да се държат тия 16 годишни фръцли, 'щото ако някой изобщо гласува - това са техните връстници.
Лошото е, че абсолютно едни и същи гласове ще останат накрая... Надявам се Милена да остане, защото има интересен глас и ми се иска да я слушам повечко време

# 383
Аз на песента на Мирослава пък си попях и потанцувах, да си призная честно. Нищо, че останалите от компанията ме гледаха изумено и не ми партнираха. Харесвам много суинга. Интересно ми е само, ако вземе че спечели тя, после какви песни ще й напишат. Следващият концерт, който няма да гледам, ще е евъргрийн. Отново добра възможност да се изяви Мира.

# 384
  • София
Имаше поне две момичета, които пееха като настъпени пуйки.

# 385
Ми тъй е тя. Момичетата като настъпани пуйки, момчетата като прискрипани кози. И после журито що ревяло като магаре...и Саня защо ронела крокодилски сълзи.

# 386
Днес след нощ на размисъл Laughing съм още по-убедена, че е добре за Джини, че отпадна.
Иначе я грозеше опасност да пее посредствени песньовки като протеженцата на Мисис Октопод и да изгуби ценни години.
Неслучайно някои момичета и момчета са се отказали сами преди концертите.
Все едно ми е кой от всички останали ще спечели. За всички ще е най-добре да съкратят този провален сезон и да не ни мъчат повече.

# 387
  • София
То освен Михаела Филева и Виктория Георгиева, кои други успяха да се реализират без да са минали през Саня?

# 388
Гери Никол примерно. Тя първо беше с Криско, а сега се продуцира сама.

# 389
  • София
И Тита, тя нали е при Криско.

Общи условия

Активация на акаунт