Х Фактор България, сезон 5, тема 2

• 50 278
  • 826
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
Голям,Ева също не я харесвам.

# 736
  • София
Заки явно е фен на най-слабите участници този сезон. Предишните му фаворити бяха ....кой???? Дуетът!

# 737
И 4Magic искам на финал. Само веждите на едното момиче ме дразнят - искам да хвана една пинсета и да ги оскубя. Grinning
Тази която е отляво ли ?
Да. Понякога се улавям, че не  слушам какво пеят, а съм се вторачила във веждите ѝ.

# 738
  • Варна
Дали тенденциозно не я закопаха? Кой решава коя песен да бъде първа и коя втора? Само тя пя българската песен втора...

# 739
  • Испания
Дали тенденциозно не я закопаха? Кой решава коя песен да бъде първа и коя втора? Само тя пя българската песен втора...

Предполагам, Армутлиева.

Предпочитах 4 Magiс да бяха изпели първо тази песен.

# 740
  • София
И аз мисля, че избора на песни го правят менторите.

# 741
Откакто се появиха 4 Magic на кастингите си мечтая да изпеят "Don't Let Go" на En Vogue. Но добре се справят и с Риана, доколкото е възможно с тази песен.

# 742
  • DE
Освен всичко останало този сезон нямат един читав аранжимент. Нямам идея кой ги прави, но нито един не ми хареса, дори на предишното изпълнение на момичетата от групата.
А аз искам да пеят Бойз ту мен, а тая песен може да има доста добро изпълнение на живо=

# 743
  • Испания
Браво на момичетата, но поредността на изпълненията им е сбъркана.

# 744
4 Меджик на финал! Heart Decoration

# 745
Супер са! Дано да не отпаднат заради агитките...

# 746
  • Испания
Е, за тях би трябвало гласовете да са х 4.

# 747
  • София
Дано да не ги прецакат нещо тези момичета! Страхотни са.

# 748
  • София
Харесаха ми 4 Меджик, но ми прави впечатление, че повечето им песни са с много малко музикален фон или са акапелни. И се питам защо? Да, за да изпъкнат галсовете им, но.....малко ме притеснява това.

# 749
Не мога да позная какво пее Милена, чак в средата на песента я познах. Не ми харесва. Тази вечер никой не ми харесва, дори любимата ми Мирослава. Групата да печели и да свършва всичко.

Общи условия

Активация на акаунт