Тренировки в домашни условия - 90

• 71 981
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Агент, казвала съм ти го и  преди- много кефиш с твоите отчети ден- по- ден до определена дата.  Heart Eyes Аз точно вчера си нагласих една 14дневна йога- програма, за която се надявам хем сравнително леко да ме вкара в ритъм, хем свършва с първото ни за годината чужбинско скиторене.
Днес, за съжаление пропуснах- форсмажорни обстоятелства, но аз и без това бях предвидила един ден- буфер и точно днес го изгърмях. Иначе, макар и сравнително лека и макар и да пропусках/ модифицирах някои упражнения, от тренировката днес съм с МТ, която усещам как нараства.
Интересни дестинации сте си избрали.  Hug
Скрит текст:
И ние обмисляме това лято пак да минем през Португалия, ще видим как ще се нагласят нещата. Ясно, че няма да е с цел плажен туризъм, но това е една от дестинациите, които много ни легна на сърцата, и на четиримата.  Heart Eyes И въпреки че има толкова много други, нови, неоткрити места, вече започнахме да се връщаме към тези, които наистина са ни впечатлили и сме си обещали да посетим отново. А те не са чак толкова много, в крайна сметка. Това лято даже вече "повторихме" една.  Crazy
И така, ето го и моя отчет:
1/ 14: YOGA WORKOUT CLASS 1- THE FULL BODY BLASТ
2/ 14- почивка

Утре е ред за Yin- нямам търпение.

И тъй като явно вече съм във вихъра на рутина и ежедневие- забравих да поздравя всички с новата година! Много здрави, спорни, спортни и потни да сте, мили момичета! Много късмет и успехи, във всяко начинание!  Hug

D_ana, бързо оздравяване!!!  Hug Какво стана с гирите? Дядо ти Коледа правилно ли те разбра?

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 02:06 от Анонимен

# 436
Добро утро, нямам време да пиша, но ви следя и си тренирам по план. Само почивката я преместих по средата на тренировъчната седмица - та на 2-ри 2 пъти спийд 2, вчера почивка и днес RIP'T CIRCUIT. Бях планирала да бягам и на стадиона днес, но излезе нещо непредвидено и няма да мога.
Вчера си взех от лидъл тежести, по - трудния комплект ластици, постелка и спортно горнище, но още не съм стигнала до тях да си ги отворя и разгледам. Също така си дръпнах хамър и чизъл и 21 фикс екстрийм. Планирам и тях в бъдеще, като приключа с тренировките , които съм планирала с Шон. Ще се радвам да дадете насоки на който му се занимава - за колко тренирани хора са подходящи, за коя част от годината, какво оборудване ще ми трябва, вие какви резултати имахте от тях.
Хубав ден на всички! Kissing Face

# 437
  • here, there, everywhere
За много години момичета. За започвам бавно с блогилатес вечер. Сутрин ходя под наклон на пътечката ( да активирам малко дупето). Изгубила съм форма, но нищо. Всичко може да се поправи. Само мотивацията да не изгубя пак.
Агент, от къде дръпна A Little Obsessed? Линкът от vbox аз не мога да го отварям, забранен ми е от тук.
Или ако някой може да качи тренировките някъде?

# 438
Добро утро!
DiDi§, най-накрая си намерих фитнеса - Power Zone в Еленово, нали живея вече и тук. Много е голям и модерен и ми е на 2 минути. Иначе до статия щях да си вървя един час и повече. 30 лв. е картата. Голяма реклама му направих Stuck Out Tongue Иначе и Билд не е чак толкова далече. Но този още малко и ми е във входа. Малко хора има.

Аз, нетърпеливото човече чакам да отворят фитнеса. Не, че до сега 2 часа не си подреждах багажа.
Днес съм на дупе и кардио.

# 439
Jerry, този до един детски кът ли? В тясна уличка, по едни стълби надолу?
Ако е същия, на мен не ми допадна, защото беше пълен с позьори. Излизат от съблекалнята голи до кръста и си оглеждат плочките в огледалата. Не можах да ги издържа. И инструктор не разбрах кой е. Имаше само една дама, която го даваше нещо като частен инструктор- събираше по 3-4 девойки и правеха нещо като ХИЙТ.
Ще чакам да споделяш.😚
Може да са се променили нещата за 2 години. 😉
П .п. Потърсих в Интернет.  Същия е.
Солариума им е слаб.😉

# 440
Да, DiDi§, същият е. Аз два дни ходих. Снощи имаше няколко човека, кротко си тренираха.
Днес бях от 8 до 10, нямаше никого.  Демек спокойствие. Видях вчера един фитнесинструктор, иначе снощи и днес беше жената.
Че къде го правят този ХИЙТ, в залата няма къде.
Аз нали съм завеяна обърках соляриума със сауна и не се вредих.
Скъпо им е БСАА-то, към 3 и нещо излиза в водата.

# 441
Пред степера. Съвсем на входа.😁

# 442
Арсен, за фикса ти трябват поне два чифта тежести. Твоите четворки са малко междинни, обикновено комбинират 3 и 5. Освен това трябваха ластици за пилатеса. От тези с дръжките.
За ХиЧ трябват доста уреди. Поне три чифта тежести, топка за йога, степ платформа и лост за набиране или ластик с окачване на стена или врата. Можеш да минеш и без топка и степ, но нивото доста ще падне. Според мен е трудно да се тренира пълноценно по тази програма без добре оборудван домашен фитнес. По-добре прави фикса, като можеш да заменяш отделни тренировки с аналогични от чизъл частта/те като цяло са с по-малко уреди/.

# 443
Звездичка, добре си обобщила моя проблем с Х&Ч и защо все го зарязвам, а то е точно защото нивото пада с малко уреди.

Тили 😙 Как да ти кажа, той Дед Мороз схвана какво се иска, но нещо доставиха само една гира, въпреки че той беше поръчал две и се оказа, че въпросният шоп в Амазон е някаква лъжа и измама. Та сега ще я връщаме и както изглежда аз трябва да се огледам за нещо читаво.
Малко се стреснах от размера на гирата, трябва да си призная. Вярно, че тя в най-голямото си състояние е 25 кг, които аз няма как да вдигна, но все пак си е едно чудовище.

# 444
D_ana, така е! Особено като от най- ранна детска възраст ни залъгват откъм размери. А те ИМАТ значение.  Mr. Green

14/ 2- Yin Yoga, час и малко- страхотна, невероятно се чувствам сега.

Тамън хапнах- връщам се към режимите на Румяна аз, нищо, че яко ги модифицирам според разрешените заменки и си се получи един чудесен Зонов обяд направо.  Laughing Сега отивам да си въведа количествата във Фитнес пала и така... Доволна съм- личи си.
Утре по програма- пилатес.  Heart Eyes

# 445
Аз нещо съм се объркала, миналия път съм правила план 7, днес план 8. Трябваше да е 9, но вчера аха да затренирам и видях кучо с една огромна рана и набегом към ветеринарите. Посл стана късно... нищо де, ще наваксам Simple Smile
Та отичам ден 8, на моменти имах усещане, че ще ми се скъса нещо в корема... така си натегнах мускула Simple Smile

# 446
Агент, от къде дръпна A Little Obsessed? Линкът от vbox аз не мога да го отварям, забранен ми е от тук.
Или ако някой може да качи тренировките някъде?
Nuclear, гледам го онлайн във ВК, за който ви проглушавам ушите последните год/две Simple Smile
Но както добре ме познаваш го и дръпнах, защото знае ли се какво може да стане и да се обърка и аз ако нямам бекъп вариант кой ще има Wink Ще ти го кача... пратих!
Ако някой друг иска линк нека да ми пусне едно ЛС, че всичко постнато публично почва да генерира сериозен трафик и ... абе ясно ви е Simple Smile
ТиЛИ - стигнала съм до извода, че при мен (както и в лингвистиката Simple Smile)) ) формата влияе на съдържанието и ако планът за тренировки ми е подреден, отчетите унифицирани, то и моята мотивация за спорт е фокусирана!

От вчера имам МТ на гърба (latissimus dorsi), но в частта която е от мишниците надолу към талията и мъничко на делтоидните и на глутеусите Grinning Така става като пренебрегвам тежестите!

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 18:47 от Agent Provocateur

# 447
Така, така- планове трябва да има!!!  Hug Усещам задаваща се сериозна МТ на прасците аз...

# 448
Аз нещо съм се объркала, миналия път съм правила план 7, днес план 8. Трябваше да е 9, но вчера аха да затренирам и видях кучо с една огромна рана и набегом към ветеринарите. Посл стана късно... нищо де, ще наваксам Simple Smile
Та отичам ден 8, на моменти имах усещане, че ще ми се скъса нещо в корема... така си натегнах мускула Simple Smile

Покрай теб и аз се обърках  Laughing Днес ден 8 от ФБ - кардио. Добре ми влезе преди работния ден  Grinning За утре планувам ден 9 + ден 2 от йогата на Ендриън, която трябваше да направя днес след работа, но предпочетох да си налея чаша винце и да се гушна с МП  Grinning

# 449
Ох извинявай, че те омотах и теб. Малко тъпо е направен пдф файла.
Ти имаш сила да правиш и втора тренировка? Уау... Аз се уморих днес от кардио кикбокса и корема, но е нормално, спах три-четири часа

Общи условия

Активация на акаунт