Аватарни игри 42

• 36 816
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Lady Brinne,нова дам от Мори ми е и и благодаря!
Пу само я карам от дата на дата-14,31,14,28,14,30......направо все си седя на една череша отгоре иииии зор,ох,ох.
Абе, да сме здрави пък и черешки ще хапнем и Париж ще го посетим-ми да чака да благоволим.
Грийни и ти си ми една красота вкусна,ох,ох!
Днес от много работа забравих да хапна-отивам да се отчета ,че гладна да не заспя.
Лека хубавици!

# 646
  • София
Честито Грийни и Кари bouquet

Мерси за третото място. Да си призная не знам дали ще участвам Rolling Eyes

Аааа никакво гладно лягане Сосче Naughty

# 647
  • В полите на Пирин планина
Аз не знам дали ще успея да се справя със задачата на новата тема.
Трудно ми е да определям стила и даже в игрите с разпознаване имам много малко попадения. Явно нямам око за подобни работи.

# 648
Мен също ме бройте за участие...но с риск да не се справя добре. Rolling Eyes

# 649
Освен и аз да се включа, с цел да предизвикам себе си. Ама този дето ще го наподобявам да не се засяга! Hands V

# 650
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
ДА не мислите,че аз ще се справя добре!?Естествено,че никой няма да се сърди  Hug

# 651
Как така някой да се сърди?!? Та нали е само игра? Хич не го мислете, ами давайте да се организираме.

Дотук участниците са:
Захарчето
Тифани
Мени
Лейди
ВИП
Карина
Грийни

Изчаквам до довечера да се включат още хора и разпределяме бройките.

# 652
  • В Космоса
Пишете ме и мен, но и аз не мисля, че ще се справя. Преди имахме по-изразени стилове и игрите се получаваха, сега не знам как ще е, но ще пробвам.
Очаквам довечера никче и ще гледам да действам бързо, че и на зимна ваканция ще заминаваме и време нямам хич.

# 653
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Стил аз самата не мога да определя дали имам.  Thinking Но мога да дам една подсказака  Laughing Не обичам в комбинациите да има много хора тип фотосесия в различни пози.

# 654
А аз обичам аватар в лице и не харесвам картинки с части от фигура - примерно да не се вижда глава. В гръб - може. Ръка, крак - също. Simple Smile))

# 655
Разбира се, че стиловете ни, образно казано, са различни, на някои и се менят с времето, но пък вярвам, че ще се получи интересна игра, без претенции за точност и т.н. Още повече, че няма да има конкретна тема на картинките, а свободно пресъздаване. Хайде, включвайте се смело Simple Smile
От сега да кажа, че играта ще е анонимна, тоест като си получите името на участника, по чийто стил ще творите, не се издавайте Simple Smile Simple Smile

П.П. Подсказка за мен -
Скрит текст:
аз обичам аватари с жени /почти на 100% комбинациите ми са с такива аватари/, не непременно да се виждат, може и силует, обърната настрани и т.н. Харесвам наситените цветове, както и добре подбраните съчетания от цветове Simple Smile

# 656
  • Вестерос
Аз също не обичам да са различни жени в подпис/аватар, ако сте забелязали рядко има две различни жени на аватар и в подпис.
Ако има едното е задължително част от тялото.
Харесва ми в аватара и да не се вижда лицето, но ако се вижда по възможност да не е русокоска.
Харесва ми да има някаква история в комбинацията.

# 657
  • В Космоса
Това с подсказките е много хубава идея.

Скрит текст:
Аз обичам артец да има, ако може някаква идея, а не само наредени картинки, нещо новаторско, нещо нетипично, нещо различно. Това като имам време, де.

# 658
Май само аз не съм дала подсказка. 😊
Гледам в моите комбинации да има някаква история. Предпочитам аватара да е с човек, независимо дали е лице, тяло, крак, коса. ☺ И аз като Захарчето не обичам да имам снимки от фотосесия. Обичам пълноцветни комбинации.

След малко ще тегля жребия и ще пусна ЛС.

Edit: Имате ЛС с хората, чийто стил ще интерпретирате. Успех!

Последна редакция: ср, 21 фев 2018, 22:40 от Грийни

# 659
  • Вестерос
Получих, супер Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт