Коледа 2017

• 139 167
  • 956
  •   1
Отговори
# 630
  • У дома
Марчева, красота bouquet Гости приемаш ли Whistling

# 631
  • София
Винаги, Джени!  Удоволствието ще е мое!  Hug
Скрит текст:
Трудно ми се отваря старата версия, по всяка вероятност ще се разделим, снимките от новата версия изглеждат грозни, няма да мога да качвам повече.  Ще трябва да си кажем ЧАО!  Sad

# 632
Изтървах ви, но започнах вече с коледните сладки, тези дни ще снимам и кача тук.

# 633
  • ВАРНА морето сините вълни
Здравейте момичета искам да ви попитам тези сладки с фъстъчено масло ако сте ги правили колко време издържат  от сега мога ли да ги направя ще издържат ли до празниците http://www.kulinarno-joana.com/2009/04/chocolate-peanut-butter-cookies/

# 634
  • Тополовград
Здравейте момичета искам да ви попитам тези сладки с фъстъчено масло ако сте ги правили колко време издържат  от сега мога ли да ги направя ще издържат ли до празниците http://www.kulinarno-joana.com/2009/04/chocolate-peanut-butter-cookies/
Аз ги правих   няколко години и ни харесват. Правя ги в началото на декември.

# 635
  • ВАРНА морето сините вълни
Много благодаря за бързия отговор Simple Smile

# 636
  • Mediterraneo
Как да не са хубави арменските сладки?! Едни от любимите ни са. Правя ги 2-3 пъти годишно обаче, че са много пипкави в оформянето. Локум и орех слагам аз.

# 637
Аз приключих със сладкоправенето в Норвегия... почти ги раздадохме Party От 7 кутии имам една и половина....доволна. В събота ще отида да си купя два кг масло за БГ и да направя малко сладки и там  bowuu
За рохличките-сурови ядки, и по възможност поне една нощ оставям тестото оформено като салам в хладилника Peace
И сега като не са хубави арменските сладки, Све ме отказа hahaha Кажете какво да правя локума, който купих...никой няма да го яде така, поне на нещо кекс, сладки, баница, моля някаква рецепта...за БГ няма да го мъкна Laughing

Genni  тези кексчета с локум и орехи приготвям

и тези малки баклавички с локум- приготвят се лесно.
Приготвям и бисквитен салам.

# 638
Сдобих се с тавички за ванилени рохлички и сега се чудя как да процедирам. Преди оставях тестото да се охлади за поне една нощ в хладилника, за да мога по-лесно да оформям полумесеците, а сега се чудя няма ли да е по-трудно за попълване във формата, ако е силно охладено?

Иначе днес изпекох двойна доза линцери и меденките на Джемма, утре продължавам с арменските сладки или мини щолените.

# 639
Нахлувам в темата с въпрос: от къде да си купя тавичка за ванилени рохлички, може и он лайн ама не ми се чака цял месец. Пък ако някоя дама от Варна знае къде се продават ще съм много благодарна. Аз само ви чета и се възхищавам, моите „творения” не са за показване 😁

# 640
  • София
Нахлувам в темата с въпрос: от къде да си купя тавичка за ванилени рохлички, може и он лайн ама не ми се чака цял месец. Пък ако някоя дама от Варна знае къде се продават ще съм много благодарна. Аз само ви чета и се възхищавам, моите „творения” не са за показване 😁
Поръчах си я от днес за утре, защо цял месец да чакаш??

# 641
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Винаги, Джени!  Удоволствието ще е мое!  Hug
Скрит текст:
Трудно ми се отваря старата версия, по всяка вероятност ще се разделим, снимките от новата версия изглеждат грозни, няма да мога да качвам повече.  Ще трябва да си кажем ЧАО!  Sad

да не би да е до настройки? аз виждам снимките добре Simple Smile
не ми се иска да се разделям с никоя от вас Sad Sad
Скрит текст:
опитвали ли сте  http://i-fotki.info/ ?
качва се снимката, копира се целия трети линк и само се залепва, не са нужни никакви тагове, никакви допълнителни действия.
снимката е малка, а който иска може да я види в цял размер само с един клик

# 642
  • София
Може би защото 99.99% влизам през телефона, новата версия на форума ми е ок, а снимките са си както трябва по размер и качество.
Тавички по едно време имаше в Кауфланд. В момента обаче не знам. Не съм ходила отдавна. Процедирам по стандартния начин Simple Smile

# 643
  • София
Сдобих се с тавички за ванилени рохлички и сега се чудя как да процедирам. Преди оставях тестото да се охлади за поне една нощ в хладилника, за да мога по-лесно да оформям полумесеците, а сега се чудя няма ли да е по-трудно за попълване във формата, ако е силно охладено?

Иначе днес изпекох двойна доза линцери и меденките на Джемма, утре продължавам с арменските сладки или мини щолените.

Ще ти е трудно, ако тестото е охладено. Аз миналата седмица пекох 3 дози рохлички и ги правих за първи път в тава. Не съм охлаждала тестото, беше си доста меко.

# 644
Копчетата на Дядо Коледа

Изглежда невероятно! Как се правят?

Общи условия

Активация на акаунт