Бъдете съвременни родители с продуктите на AGU Baby!

• 15 732
  • 163
  •   1
Отговори
# 45
На българския пазар се предлагат седем продукта: назален аспиратор, небулайзер/инхалатор, термометър, часовник-телефон с GPS за деца, смарт часовник с GPS WINX, машина за приготвяне на адаптирано мляко AGU и електронна детска везна с ръстомер AGU - Wally.
Аспираторът би ми свършил полезна работа, тъй като чистенето на носа с обекновен е голямо приключение.

# 46
  • София
Седем са продуктите, предлагани на българския пазар. За моето дете най-полезни биха били термометърът и назалният аспиратор.

# 47
  • Gulyantsi
Продуктите, които се предлагат са 7. Най-полезен ще ми бъде термометърът.

# 48
На българския пазар се предлагат седем от продуктите та AGU Baby. Най-полезен ще ми е часовникът.

# 49
На българския пазар AGU Baby предлага 7 продукта. Предвид възрастта на децата ми, най-полезни ще ми бъдат инхалаторът и термометърът.

# 50
  • Някъде там
На българския пазар се предлагат седем продукта на AGU Baby.
На мен би ми бил полезен небулайздрът.

# 51
Предлагат се седем продукта.
Най-полезен ще ми бъде назалният аспиратор.

# 52
  • София
На българския пазар се предлагат седем продукта AGU Baby. Най-полезен ще ми е термометърът.

# 53
Предлагат се седем продукта. Най-полезен от всички би ми бил термометърът.

# 54
  • Stara Zagora, Bulgaria
На българския пазар се предлагат седем от продуктите та AGU Baby. Най-полезен ще ми е термометъра.

# 55
На българския пазар се предлагат 7 продукта: назален аспиратор, инхалатор, термометър, часовник-телефон с GPS за деца, смарт часовник с GPS WINX, машина за приготвяне на адаптирано мляко AGU и електронна детска везна с ръстомер AGU - Wally.
Най-полезен ще ми бъде часовник-телефон с GPS за деца или смарт часовник с GPS WINX.

# 56
На пазара се предлагат седем продукта AGU Baby.Най-много ми допадна термометъра и аспиратора.

# 57
  • in Wonderland
Седем са продуктите, предлагани на българския пазар.
 За нашето семейство най-полезни биха били термометърът и назалният аспиратор.

# 58
Продуктите на нашия пазар са общо 7.
Тепърва предстои да се появи бебето ни и без термометър няма как. Бих изпробвала и него и аспираторът!

# 59
  • Пловдив
На Бг пазара се предлагат седем продукта на AGO Baby.
Другата година дъщеря ни ще е в първи клас. Затова смятам, че най-полезен за нас би бил GPS ЧАСОВНИК ЗА ДЕЦА Mr. Securio.

Общи условия

Активация на акаунт