Бъдете съвременни родители с продуктите на AGU Baby!

• 15 738
  • 163
  •   1
Отговори
# 90
  • На брега на морето
Към момента на пазара се предлагат 7 продукта, тъй като аспираторът за нос вече съм го закупила, като най- полезни за мен биха били следните два продукта - 1. Инфраред термометър и 2.часовника. Дано имам късмет!

# 91
На българския пазар се предлагат седем продукта: назален аспиратор, небулайзер/инхалатор, термометър, часовник-телефон с GPS за деца, смарт часовник с GPS WINX, машина за приготвяне на адаптирано мляко AGU и електронна детска везна с ръстомер AGU - Wally.

# 92
Здравейте,на българския пазар се предлагат седем продукта AGU Baby.Най-полезен ще ни бъде термометърът!

# 93
На българския пазар се предлагат се 7 продукта на  AGU Baby. Най-полезни за моето семейство ще са: Инфрачервен термометър AGU IHE5 – Dino и Часовник-телефон с GPS за деца AGU - Mr. Securio.

# 94
Продуктите са 7 на брой.За мен най-полезни ще са термометъра и бебешката везна.

# 95
AGU Bulgaria предлагат 7 продукта на българския пазар. Всички продукти са полезни, когато имаш детенце, но като най-полезен определям смарт часовника с GPS Mr. Securio. В тези смутни времена всеки родител би се чувствал много по-спокоен, ако знае във всеки един момент къде е детето му.

# 96
  • Пловдив
на българският пазар се предлагат седем продукта на AGU Baby.

Смятам, че най-полезен в нашето домакинство ще е инхалаторът!

# 97
На българския пазар се предлагат седем продукта на AGU Baby.
Най-голяма полза за нас ще има бебешката везна с ръстометър Wally. Simple Smile

# 98
От седемте продукта, които се предлагат на българския пазар, за този сезон най-необходимите продукти за мен ще са термометъра и назалния аспиратор.

# 99
  • Стара Загора
На българския пазар се предлагат седем смарт продукта AGU Baby. Най-полезен ще ни е назалния аспиратор DAISY ,с който лесно може да се почисти нослето на бебето.
Ще се радвам да тествам инфрачервения термометър AGU Dino Innocent

# 100
Предлаганите продукти на българския пазар са 7. За мен както и за майки с деца на всякаква възраст ,смятам че най-после Зенит би бил термометърът.

# 101
Седем продукта.Термометър.

# 102
Седем са предлаганите продукти на AGU Baby на нашия пазар. Най-полезен би ни бил термометъра.

# 103
  • Elhovo
Най-полезен ще ми е аспиратора, ползвам ръчна помпичка и е много трудно с нея.Седем са предлаганите продукти.

# 104
  • София
Предлагат се седем продукта. Наистина харесах термометъра - би ми бил от полза!

Общи условия

Активация на акаунт