Ясновидци/врачки - тема 34

• 248 826
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
  • София
А преди това и Мона и Ивета и кой знае колко още....на мен вече нейното ми бие на шизофрения....

# 196
  • Монтана
хахха уби ме daydream,просто нямам думи.Какво нахалство,като има дарба да е един човек  не му трябват 10  ппрофила !Нищо не печели така.Излезте с истинското си име да ви се навиди ,Мона или Ивета или нумие или Гудрун направо е прекалено!

# 197
Честно казано, малко от хората, които наистина се занимават с Таро, обикалят наоколо, защото целта не е да правят щастливи други хора Simple Smile Идеята да се посети този форум има съвсем различна предистория и е глупаво, очевидно, че повечето, при които ходите, не се интересуват от чуждо мнение. Което, за мен е странно.
Виждам, споменавате много имена на някакви хора, не ги зная и никога аз лично, не бих отишла при тях. Би било огромна досада.
Някои от тях имат сайтове, но са написани толкова неграмотно, че е загуба на време изобщо да си помисля да отида там. Дори и за самоирония Simple Smile

Има достатъчно места, които и където може да ти се помогне с картите, стига ти да търсиш това. Ако изобщо имаш нужда от това. Всичко е въпрос на търсене, но и пък защо някой да ти казва неща, които ти знаеш. Същото ще направи и психолог. Нали сега си говорим директно, без подмолни наративи и парадигми.
Нещата, такива, каквито са.
Здравей! Извини ме за любознателността, порок ми е от най-ранна детска възраст. Flushed Ще те попитам, а ти, разбира се, никак не си длъжна да ми отговориш, без съмнение знаеш това - защо си сменяш името толкова често - Секхмет, Нумие, Гудрун??? Всичките версии са интересни, но за теб какъв е смисълът?

А защо не?
Нали има по кого да плюете, това не е ли е релакс?

# 198
  • Монтана
не плюем,засрами се!Всеки път по един и същ начин говориш ,сама се издаваш

# 199
не плюем,засрами се!Всеки път по един и същ начин говориш ,сама се издаваш

С какво се издавам, бе жена? Никога не съм се крила.

Имам форум за Таро от 20 години, с кое точно да се крия?

# 200
  • Монтана
Добре госпожо,коя сте вие?Тогава предста
вете се .

# 201
Гудрун, къде съзря плюене във въпроса, който зададох? Проявявам интерес към човешката същност, такава, каквато е, към даден етап на развитието й. Затова ми се стори интригуващо кое те мотивира да си сменяш псевдонима така често. Отговорът би имал смисъл за мен, само ако е искрен. А искреността, особено публична, изисква емоционална зрялост. Позволих си да допусна, че я имаш тази зрялост и ще прочета нещо по-различно от "и защо не, за да плюете". Но може и да греша, разбира се. Всъщност обичам да греша. Така научавам особено интересни неща в този живот. Simple Smile   

# 202
Гудрун, къде съзря плюене във въпроса, който зададох? Проявявам интерес към човешката същност, такава, каквато е, към даден етап на развитието й. Затова ми се стори интригуващо кое те мотивира да си сменяш псевдонима така често. Отговорът би имал смисъл за мен, само ако е искрен. А искреността, особено публична, изисква емоционална зрялост. Позволих си да допусна, че я имаш тази зрялост и ще прочета нещо по-различно от "и защо не, за да плюете". Но може и да греша, разбира се. Всъщност обичам да греша. Така научавам особено интересни неща в този живот. Simple Smile   

Наричай ме Ивета, за по-кратко и по-ясно, очевидно примордиалната структура е непоносима за битието на околните. Въпреки същността си.

Имам достатъчна зрялост за всичко.
НО провокацията е преди всичко. Именно така се вижда кой има наистина нужда от прозирка в живота си. И кой е готов да скочи на нож.

Успех.

# 203
Абе, хора, Ивета има сайт от години. Вие намерихте за какво да се хванете - за смяната на имената! Не забелязвате ли, че имената имат символика, не потърсихте ли 1 път поне какво значи Секхмет, коя е Ахилия, и тн?

Каква е тази параноя - все някой да ви измами. Жената не взима пари за нищо, просто ви е яд, че не се отнася сериозно към огромните ви, в кавички, проблеми.

Никой не е длъжен да ви спасява, нито пък живее, да ви лъже.
Помогнете си сами, за да ви помогне и някой друг.
И още нещо - истинското страдание е тихо, а не врещи. Останалото е истерия и незрелост, и опити да въвлечеш човека в ситуация жертва-спасител-агресия.
Поемете отговорност за живота си. Няма Съдба.
Животът ви е отражение на вас самите, отвътре.

# 204
Абе, хора, Ивета има сайт от години. Вие намерихте за какво да се хванете - за смяната на имената! Не забелязвате ли, че имената имат символика, не потърсихте ли 1 път поне какво значи Секхмет, коя е Ахилия, и тн?

Каква е тази параноя - все някой да ви измами. Жената не взима пари за нищо, просто ви е яд, че не се отнася сериозно към огромните ви, в кавички, проблеми.

Никой не е длъжен да ви спасява, нито пък живее, да ви лъже.
Помогнете си сами, за да ви помогне и някой друг.
И още нещо - истинското страдание е тихо, а не врещи. Останалото е истерия и незрелост, и опити да въвлечеш човека в ситуация жертва-спасител-агресия.
Поемете отговорност за живота си. Няма Съдба.
Животът ви е отражение на вас самите, отвътре.

В сайта и цената за таро е 80 лв. Та нищо каза,а? Simple Smile

# 205
Изглежда бъркаш сайта.
Защо не питаш мамите, на които помогна без да им иска нито стотинка?

Ако си решила да мразиш, ок. Просто не обвинявай хората безпочвено.
Каква измама, след като не се рекламира като човек, който ще "помогне" и ще "развали магия". Има предостатъчно врачки за това.
Забелязваш ли, че пише основно с цел да подтиква хората към познание, а не да им обещава спасение срещу пари?

Когато обаче коментира комбинации, вие я гоните, това се случи и с мен. Защото да питаш по 10000 пъти едно и също няма да ме накара да видя нещо друго по картите.
Егати парадокса. Всъщност една огромна част от жените тук, просто искат да бъдат лъгани.
Искат да питат за извънбрачни връзки, но се сърдят, че не казваме "Всичко ще е наред". Ами не е, картите не показват това.
Сърдят се,че виждам по картите, проблемът с ниското им самочувствие и липсата на отговорност за живота им.
Така се сърдят и на Ивета.

И въпреки че сега плюят, че "заблуждавала", когато им пише истини в темите за Таро, бързо я прогонват, не искат да чуват истини,искат лъжи.

ПАРАДОКС???

ПП. Да не говорим за цензурата тук. Всичко неудобно се трие.

# 206
Изглежда бъркаш сайта.
Защо не питаш мамите, на които помогна без да им иска нито стотинка?

Ако си решила да мразиш, ок. Просто не обвинявай хората безпочвено.
Каква измама, след като не се рекламира като човек, който ще "помогне" и ще "развали магия". Има предостатъчно врачки за това.
Забелязваш ли, че пише основно с цел да подтиква хората към познание, а не да им обещава спасение срещу пари?

Когато обаче коментира комбинации, вие я гоните, това се случи и с мен. Защото да питаш по 10000 пъти едно и също няма да ме накара да видя нещо друго по картите.
Егати парадокса. Всъщност една огромна част от жените тук, просто искат да бъдат лъгани.
Искат да питат за извънбрачни връзки, но се сърдят, че не казваме "Всичко ще е наред". Ами не е, картите не показват това.
Сърдят се,че виждам по картите, проблемът с ниското им самочувствие и липсата на отговорност за живота им.
Така се сърдят и на Ивета.

И въпреки че сега плюят, че "заблуждавала", когато им пише истини в темите за Таро, бързо я прогонват, не искат да чуват истини,искат лъжи.

ПАРАДОКС???

ПП. Да не говорим за цензурата тук. Всичко неудобно се трие.

Аз само казах цената и, която е обявена. Защо мислиш, че мразя някой? Аз нужда от безплатна помощ нямам. Има човек, който посещавам, учител е по таро. Плащам си и си получавам отговорите.

# 207
Тц, не взима.
Но се радвам, че ти си добре и си имаш учител, и не си опряла да врещене по темите, сякаш някой ти е длъжен с нещо.
Въпреки че ако питаш за лично мнение, най-добре сама да се спасиш, не чрез учители, но е хубаво, че това засега ти помага.

Ане-лия. Имай доблест. Не си трий мненията.

едит: Видях, объркала си къде си въвела текста. Е, цени няма. Но и помощ няма за всеки, съжалявам. Просто така стоят нещата. Тези, които приемат на конвейер, знаете кои са, темите преливат от предупреждения за тях. И как не се намери нито един "бял" списък?
Защото не може да ви се помогне, това е истината. Ако сами не си помогнете, и сам Господ да слезне на земята.... Няма да има резултат.

Аз знам че ние сме тук, от форума, с цел разпространение на някакво познание.
Аз лично не съм тук, за да "помагам", това е само страничен ефект от заниманията ми с Таро.

# 208
Добре, познал е 1 път, 2 пъти...
Защо продължавате да ходите, и тази нужда няма ли да секне някога?

Нямам намерение да обеснявам, но да го кажем така: Когато секне хорската злоба, завист, ненавист и алчност тогава ще се прекрати търсенето на помощ от такива хора. Докато има хора, които използват практики, които вредят, тези които без причина понасят последствията ще търсят хора, които могат да помогнат.
Във форума има достатъчно писано от потребители, включително и такива, които са ползвали "нетрадиционна" помощ за да осъществят желанията си. Същите след време са понесли последствията. Кое какво им е струвало - питайте тях. 

Не виждам връзка между хорската злоба и т.н. с търсенето на помощ от врачки.
Това са лични проблеми, които всеки сам може да реши, ако си даде ясна сметка какво очаква и дали желанията му са реалистични.

Никой не използва никаква практики, които да вредят, всичко е в ума ни, си мисля.
Фантазна реалност.

Няма връзка ли ????
Веднага давам пример:
Жена Х харесала мъжа Z на жена У и търси начин да и го отнеме. Същото го има при мъжете - харесал жената на някого и се опитва да я вземе. Обаче не се получава. И в този случай въпросния мъж-жена прибягва до услугите на някого с нетрадиционни способности.
      И какво се получава в крайна сметка : може да се получи това за което е платил ( ако този някой,който е приел поръчката знае какво прави ) - в такъв случай след определен период от време след действията на жената Х , на У и се стоварва какво ли не на главата, като се почне от охладняване на Z спрямо нея, болести и страхове и се стигне до летален край за самата У. И жената Х си получава Z, но не е това което си е той, а нещо като кукла на конци. Той я слуша, угажда и но не е себе си. Това продължава горе-долу около 10-20 години, а може и по- дълго. До тука е изпълнено, обаче цената, която Х си мисли, че е платила на човека преди време в кеш, изобщо не е цената, която ще плати за това което е поискала. Ако има деца от Z  ,то или те или най-късно внуците и ще го отнесът. Тогава е страшното.
      Интересен е варианта, когато Х е сгрешила с избора си да навреди на У и не знае, че У има или дарба или нещо наследствено в рода им предаващо се по кръвна линия. Е, те тогава Х си го отнася с лихвите и то не защото У е направила нещо. Отнася го защото У само се е изчистила от направеното без да прави нищо друго! Но това не само, че връща всичко към Х ами я и озлобява. И почва един цикъл: Х прави, У се изчиства и на Х и се връща. На Х не постига целта си и отива пак и пак плаща за да навреди на У, която отново се чисти и ... стига до ситуацията в която Х не може да живее без да навреди на У. Това е така, защото всеки път като се изчисти У, Х започва да страда, плащайки за това със здравето си и с други неща.
     Това е само един пример. Съществуват много други. Хорската злоба,алчност и завист нямат граници. Посяга се не само на големи хора, но и на деца. И когато лекари или здравата мисъл не открие решение се стига до отиване при врачки, баячки, хора гледащи на карти и каквото друго може да помогне. И това са реалистични неща от ежедневието, нищо, че на някой от тях няма строго физическо обяснение.  Но всеки е свободен да вярва в каквото си иска. На никого не натрапвам мнението и вижданията си !

# 209
Тц, не взима.
Но се радвам, че ти си добре и си имаш учител, и не си опряла да врещене по темите, сякаш някой ти е длъжен с нещо.
Въпреки че ако питаш за лично мнение, най-добре сама да се спасиш, не чрез учители, но е хубаво, че това засега ти помага.

Ане-лия. Имай доблест. Не си трий мненията.

едит: Видях, объркала си къде си въвела текста. Е, цени няма. Но и помощ няма за всеки, съжалявам. Просто така стоят нещата. Тези, които приемат на конвейер, знаете кои са, темите преливат от предупреждения за тях. И как не се намери нито един "бял" списък?
Защото не може да ви се помогне, това е истината. Ако сами не си помогнете, и сам Господ да слезне на земята.... Няма да има резултат.

Аз знам че ние сме тук, от форума, с цел разпространение на някакво познание.
Аз лично не съм тук, за да "помагам", това е само страничен ефект от заниманията ми с Таро.

Извинявам се ,но не съм изтрила нищо ,но да объркала съм къде да въведа мнение, но това е истината.Защо се засягате?Това ,което сте прочели в книгите за таро не е това,което "виждат " хората ,които имат дарба и си помагат с картите.

Общи условия

Активация на акаунт