Ясновидци/врачки - тема 34

• 248 780
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Чета ви от едно известно време какви разправии и панаири стават и не мога да разбера едно нещо - това е тема за обсъждане на ясновидци, таролози и т.н. За какво им е на някакви хора да се появят и едва ли не да ни учат на нравоучение?! Тук всички сме зрели хора, които нямат нужда някой да им казва дали постъпват правилно или не.
И онези, които уж помагали  "само на избрани" - и тук докарахме дискриминация. И най-любимото ми - "само на хора с проблем"... хайде само да не си преписвате някакви Божии сили и да определяте чий проблеми са важни и чий - не.

Извинявам се за спама!

# 226
Поне се разлaяха кучетата.

Въпросите останаха неотговорени.

Докато властват емоциите над разума, все така ще е. Визирам съдбата, визирам проблемите - нещастния живот.

Разбирам(е) негативните ви емоции, разбирам(е) желанията да оставим блатото необезпокоявано.

Нека всичко продължи по старому!

~ас пентакли~

# 227
  • Монтана
Не бих си давала парите ей така на вятъра на празноглави врачки ,или баячки.Не виждате ли че всеки втори е врачка ?Никога до сега не съм виждала сайт с 34 теми с по 50 страници за обсъждане на подобни олигофрени ,и ме е яд как си давате парите !Я се стегнете ,нито ще ви оправят живота нито ще ви дадат хляб и вода ,а само ще ви остригът и ще ви пратят да си ходите.От скоро и аз ви чета но днес попрочетох повече.Ееееееее то се случи една дама на 30 врачки ходила па колко пари дала?Какво е това?Ма моля ви се то съдбата си знае работата.Има и такива хора един на 1000 ама чак пък такъв списък Не!Светли Празници на всички !

# 228
Чета ви от едно известно време какви разправии и панаири стават и не мога да разбера едно нещо - това е тема за обсъждане на ясновидци, таролози и т.н. За какво им е на някакви хора да се появят и едва ли не да ни учат на нравоучение?! Тук всички сме зрели хора, които нямат нужда някой да им казва дали постъпват правилно или не.
И онези, които уж помагали  "само на избрани" - и тук докарахме дискриминация. И най-любимото ми - "само на хора с проблем"... хайде само да не си преписвате някакви Божии сили и да определяте чий проблеми са важни и чий - не.

Извинявам се за спама!
Появяват се да си избиват комплексите. Елементарна работа. Да се правят на голямата работа и да се изживяват като уж нещо, а пък то едно голямо нищо.

# 229
Мисля да си дам почивка , за да не получа бан ,за  изказване по адрес на тези, които разлайват кучетата.

# 230
  • София
Не знам кой как приема нещата, но написах коментарите с идея да се види, че няма смисъл да се ходи и че наистина са пари на вятъра, но времето назад не се връща. Така че, всеки може да говори каквото си иска.
Имах проблем и продължавам да го имам, но никой от тези горепосочените не успя да ми го разреши.  А аз решение не намерих...

# 231
Здравейте момичета.Отдавна ви следя,но се включих едва сега поради трудност при регистрацията ми.Имам мнооого богат опит с ходенето по врачки през последните 20 год,и честно да ви кажа никой не спименава добри имена от Варненска област и региона,а има мнооо годобри

# 232
  • София
Здравейте момичета.Отдавна ви следя,но се включих едва сега поради трудност при регистрацията ми.Имам мнооого богат опит с ходенето по врачки през последните 20 год,и честно да ви кажа никой не спименава добри имена от Варненска област и региона,а има мнооо годобри

Затова ли се регистрира? Дейставай с имена, телефони и адреси. Както и нещо сбъднало се, истина!

# 233
Имам дълъг списък с имена и положителни и за черният списък.имам и такива които развалят магии,т.е тя е една но наистина разбира жената.сега съм на работа и не мога да напиша телефоните на тези които си заслужава,но ще спомена няколко жени.едната се казва Наджие от кв.Аспарухово,леля Донка от цветния квартал и една бабка от село Бобовец Добричко,леля Грозданка до колхозен пазар,баба Станка с.Гроздево.след празниците мисля да посетя и Данчето от с Солник

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 15:25 от Dahab

# 234
За леля Донка от Цветния  лее куршум, но не знам дали гледа.Щях да и търся координатите ама наблизо има друга жена която лее и не стигнах до нея. Баба Станка от Гроздево -преди 3-4 седмици ми казаха,че хора които са ходили при нея за помощ са си изпатили от това с което им е помогнала. Не знам точно какъв е случея, каза ми го техен познат. Добрина от Игнатиево по нейна преценка праща хората към ходжата в Девня. Там при нея повече не ми се стъпва а при ходжата  съвсем ! В Игнатиево също има и хора които леят куршум, ама предпочитам някъде във града. За тази баба от Бобовец ми е чудно. Също имало и някакъв мъж от Кичево обаче пак няма информация.
Румен казват, че наистина бил точен обаче трябвало да се ходи на място.  Мъж и жена във вилната зона на Варна, обаче само съм чувал за тях и нямам информация.

# 235
Ооо гледа,на някакви много странни карти но дали познава...ще видим,а за ходжата в Девня за мен е шарлатанин.или поне само към християниете е така защото знам хора мисюлмани на които мн е помогнал

# 236
-"Таня от Тънково,Фатмето и тя от Тънково".......познаваемост 5%".....
Правилно ли съм разбрала написаното за тези две жени?Това ли е % познаваемост???
-Аа съм ходила при Таня от Тънково 2 пъти и баща ми един път...нищо не познава...3 РАЗЛИЧНИ ТЕОРИИ за един и същ въпрос.

-Няколко пъти попитах за Пепа от София/кв.Хаджи Димитър-никой ли не е чувал отзиви за нея???

# 237
Да точно така 5 %.общо взето само глупости дрънкаха и двете но Таня каза че ще бъдещият който ще се появи в живота ми ще се занимава с автомобилни части и ще бъде целият изцапан с масло,а той е настоящият ми парньор хехе,а Фатмето от всичко което каза е за мен като харакрер и че в работата ми ще има промени но аз ще съм си там и че все казвам че ще напусна но си оставам там,което е верно

# 238
Здравейте  мами.преди месец намерих една жена жена казва се весела от софия.позна ми месеца  и годината  на сватбата  ми. Смятам да се обърна към нея за помощ  да върна  бившата си съпруга при мене.а малко  по нагоре  четох за Донка  от цветният.за мене не позна говори  общи работи.първо ми вика ще се съберете и после  цепих картите  и ми вика  няма да се съберете никога повече и това всичкото продължи 6 минути. Ако има някой който  е доволен от хора който помагат  за събиране  на разделено семейство  да пише тук или ня лично.свързах се със Карла някой има ли мнение за нея.като чух гласа и ми се стори разбрана жена.Благодаря  предварително.

# 239
Здравейте  мами.преди месец намерих една жена жена казва се весела от софия.позна ми месеца  и годината  на сватбата  ми. Смятам да се обърна към нея за помощ  да върна  бившата си съпруга при мене.а малко  по нагоре  четох за Донка  от цветният.за мене не позна говори  общи работи.първо ми вика ще се съберете и после  цепих картите  и ми вика  няма да се съберете никога повече и това всичкото продължи 6 минути. Ако има някой който  е доволен от хора който помагат  за събиране  на разделено семейство  да пише тук или ня лично.свързах се със Карла някой има ли мнение за нея.като чух гласа и ми се стори разбрана жена.Благодаря  предварително.

И защо реши, че имаш право да я връщаш , след като явно тя не те иска?????

Общи условия

Активация на акаунт