Ясновидци/врачки - тема 34

• 248 809
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Хора, спрете се с тия магии! Какво значи "нали това е любов". А мислили ли сте за последствията от тези магии??? Че като направите въпросната магия след години децата и внуците ви ще плащат за това. И аз като жена, ще ви кажа, колкото й да обичам един мъж, никога не бих простила, ако разбера, че е правил магия.
Аз лично съм изпадала в подобна ситуация, била съм на косъм на направя тая глупост и сега благодаря на Бога или на каквато й да е сила, че ме е спряло.

# 256
Хора, спрете се с тия магии! Какво значи "нали това е любов". А мислили ли сте за последствията от тези магии??? Че като направите въпросната магия след години децата и внуците ви ще плащат за това. И аз като жена, ще ви кажа, колкото й да обичам един мъж, никога не бих простила, ако разбера, че е правил магия.
Аз лично съм изпадала в подобна ситуация, била съм на косъм на направя тая глупост и сега благодаря на Бога или на каквато й да е сила, че ме е спряло.
Била си на косъм да направиш тази глупост /магия/! Извинявай, а кой щял да ти я направи „тази глупост“? Следя темата много отдавна, но така и не съм разбрала, кой може да направи магия за събирането на двойка? Коя прави такива магии? Врачките и ходжи  правят пари от човешкото страдание като лъжат хората, но за магии така и не съм чула някой да ги е правил! Ето човекът ни пита, кой може да направи такава магия, но не виждам в отговорите имената на „магьосниците“! За мен всичко това е лъжа! Може и да има някъде една някоя, която да прави магии..., но кой знае коя е тя!

Последна редакция: пт, 29 дек 2017, 21:49 от mima.12

# 257
Била съм на косъм да я направя, но не съм. Навсякъде в нета има имена на разни магове, ходжи и т.н. Не мога да кажа кой може, и кой не да я направи - така й не стигнах до проучване по тази тема. За щастие ми дойде акъла навреме, преди да падна в тази бездна с магиите.
Иначе и за този човек, и за тези, които писаха по-рано в темата, че искат с магия да се съберат, добре знам как се чувстват и през какво минават, как чувстват, че са безсилни дори да станат сутрин, а какво остава да продължат да живеят. Истината е, че единственото решение е да работят върху себе си. Да намерят своя психолог и да се потрудят здраво. С магия до нищо хубаво няма да се стигне! Simple Smile
Иначе за ясновидките съм на мнение, че има читави, че има такива с дарба... но се нароиха и толкова шарлатани, които наистина вадят пари от човешкото страдание.

# 258
Била си на косъм да направиш тази глупост /магия/! Извинявай, а кой щял да ти я направи „тази глупост“? Следя темата много отдавна, но така и не съм разбрала, кой може да направи магия за събирането на двойка? Коя прави такива магии? Врачките и ходжи  правят пари от човешкото страдание като лъжат хората, но за магии така и не съм чула някой да ги е правил! Ето човекът ни пита, кой може да направи такава магия, но не виждам в отговорите имената на „магьосниците“! За мен всичко това е лъжа! Може и да има някъде една някоя, която да прави магии..., но кой знае коя е тя!

Щом следиш темата, значи си чела написаното от някой потребители и съответните последствия. От врачка и ходжа до врачка и ходжа има много, ама много голяма разлика. Определено има такива хора и те не се рекламират, но да ги намериш е доста трудно.   

# 259
Вижте не ме съдете като няма да ми помогнете , не ме коментирайте .Аз съм написал точно и ясно  , какво търся . И  не ми давайте разни акъли,  да се откажа. И да платя разни суми това са  само пари и вие като мен това търсите и затова пишете в тези форуми и сте обикаляли по врачки и гледачки , дари заради любов като мен или нещо друго . Прерових целият форум , най ярко ми се открой човека с вудомагията . И въпреки , че жена му го е изоставила , че му е изневерила и е избягала с друг , той е преглътнал мъжкото си достойнство и се борил да си я върне по всякакъв начин , дори и с магия . И накрая е успял въпреки , че е дал много пари . При него се е получило , е защо и аз да не се пробвам или тези като мен който пишат тук .  Защото е така от време на време се появява някой като мен който моли да му помогнат и получава само акъл , поучения , е дами всеки си има мозък и сам си гради представа за живота . И да питам вас дами дето все подбирате и се оплаквате и ходите точно заради това по разни врачки , този човек с вудото не е ли направил всичко ама всичко за да си върне жената , не е ли опитал по всякакви начини за да си я върне . в предни теми имаше написано за някаква жена Олга от надежда 4 , една дама беше написала , че нейна приятелка , чрез нея си върнала мъжа . Моля ви помогнете ми поне за нея ми дайте информация , или някой ако е говорил с този мъж с вудото и той му е казал къде или при кой му е направен ритула да ми пише било то и на лично .

# 260
Вижте не ме съдете като няма да ми помогнете , не ме коментирайте .Аз съм написал точно и ясно  , какво търся . И  не ми давайте разни акъли,  да се откажа. И да платя разни суми това са  само пари и вие като мен това търсите и затова пишете в тези форуми и сте обикаляли по врачки и гледачки , дари заради любов като мен или нещо друго . Прерових целият форум , най ярко ми се открой човека с вудомагията . И въпреки , че жена му го е изоставила , че му е изневерила и е избягала с друг , той е преглътнал мъжкото си достойнство и се борил да си я върне по всякакъв начин , дори и с магия . И накрая е успял въпреки , че е дал много пари . При него се е получило , е защо и аз да не се пробвам или тези като мен който пишат тук .  Защото е така от време на време се появява някой като мен който моли да му помогнат и получава само акъл , поучения , е дами всеки си има мозък и сам си гради представа за живота . И да питам вас дами дето все подбирате и се оплаквате и ходите точно заради това по разни врачки , този човек с вудото не е ли направил всичко ама всичко за да си върне жената , не е ли опитал по всякакви начини за да си я върне . в предни теми имаше написано за някаква жена Олга от надежда 4 , една дама беше написала , че нейна приятелка , чрез нея си върнала мъжа . Моля ви помогнете ми поне за нея ми дайте информация , или някой ако е говорил с този мъж с вудото и той му е казал къде или при кой му е направен ритула да ми пише било то и на лично .

Жестоко сбърка ! Не, ние (аз и една голяма част от потребителите ) не сме като теб ! Не търсим как да си наложим нашите виждания и желания върху другите хора. Не търсим да навредим на някого !
    Това което се написана, беше един вид предупреждение, за да знаеш какви са последствията, които явно не те интересуват. Това си е твоя работа, която мен не ме интересува. ОБАЧЕ, съвестта ми не позволява, да помагам на някого, който с действията си ( и последствията от тях ) би навредил на друг! Знам какви са последствията много добре, виждал съм жени под такива влияния.Поради тази причина, от мен помощ в тази насока няма да получиш.

# 261
tnt1, дали си чувал народната мъдрост "на сила хубост не става"? Дали е случайна тая приказка, как мислиш? Това с магията трудно ще ти се получи - ще търсиш, ще плащаш, пак ще търсиш и пак ще плащаш, а резултат - съмнителен, ако изобщо някакъв. Затова ти предлагам друго. Отвлечи жената, скрий се с нея в някое изоставено българско село, окови я и си я ползвай със здраве. Ей така си го представяш ти "да направя всичко за нея". Само че това не е любов. А психологическо разстройство. Дано се опомниш.

"Да направя всичко" е да се държиш така, че жената със свободната си воля да избере теб. Не става ли - не ти е дадено да си с нея по съдба и точка.

# 262

Жестоко сбърка ! Не, ние (аз и една голяма част от потребителите ) не сме като теб ! Не търсим как да си наложим нашите виждания и желания върху другите хора. Не търсим да навредим на някого !
    Това което се написана, беше един вид предупреждение, за да знаеш какви са последствията, които явно не те интересуват. Това си е твоя работа, която мен не ме интересува. ОБАЧЕ, съвестта ми не позволява, да помагам на някого, който с действията си ( и последствията от тях ) би навредил на друг! Знам какви са последствията много добре, виждал съм жени под такива влияния.Поради тази причина, от мен помощ в тази насока няма да получиш.

Лан, ти си един от най-здравомислещите и духовни хора тук. Остави го да си троши главата.След шест месеца ще се появи с променен ник да плаче, че са му се случили една камара нещастия. Да се оправя. Всеки сам си прави кармата. Не е наша работа да ги спасяваме.

# 263
Хора като няма да помагате не пречете , аз съм си  казал точно за какво моля , пак казвам всеки сам си носи бремето ако някой може да помогне да го направи . А ти лан като толкова знаеш защо не дадеш координатите на тази жена дето толкова разпалено си писал за нея как лее восък и толкова хора са те помолили за нея . Напиши и телефона или поне от къде е ? Защо така разпалено обясняваш как се лее восък и говориш за нея а не и даваш координатите ?

# 264
Хора като няма да помагате не пречете , аз съм си  казал точно за какво моля , пак казвам всеки сам си носи бремето ако някой може да помогне да го направи . А ти лан като толкова знаеш защо не дадеш координатите на тази жена дето толкова разпалено си писал за нея как лее восък и толкова хора са те помолили за нея . Напиши и телефона или поне от къде е ? Защо така разпалено обясняваш как се лее восък и говориш за нея а не и даваш координатите ?

Мога да ти помогна за разваляне, ако има нужда, но ти искаш да направиш. Оправяй се сам. И после си плащай! Ние тук не вредим. Достатъчно сме патили от такива като теб.  Скоро една обществено позната красавица, рева как е загубила близнаци. Случайно знам как е действала. Е, да не реве сега!

# 265

Не знам кой сте - tnt1, nedelcho_123 ( това си е ваша работа) , но начина Ви на изказване изобщо не е на човек търсещ помощ !  Да отправяте предизвикателства към хора с цел да ви се помогне - няма как да стане. Прегледах си постовете и не открих някъде разпалено да съм писал за жена която лее восък и хора да са ме молили за нейни координати. Такива свободни съчинения нямат място тук. Да, знам как се лее восък и олово, но това изобщо няма касателство с проблемите Ви.
       Толкова от мен. Повече нямам намерение да Ви чета постовете и това е последния ми пост, в който Ви отговарям tnt1или който и да сте там.

# 266
        Уважаеми опоненти и опонентки!
       Възразявате на написаното от мен за Светлана от Сухата река… О.К.
       Всеки има право на мнение, нали? Аз не съм упрекнала никого за констатациите и заключенията за определени екстрасенси. Искам да споделя с Вас, че това носи определен риск – особено ако казаното не отговаря на истината и е плод на субективна оценка, породена от казаното от вражалеца. А ако стигне до ушите му и до ушите на неговите/нейните космически сили, това може да Ви породи сериозен дискомфорт. Може ли обикновеният човек да знае???
     Половината (даже повече) жени, се интересуват от упоменатата процедура за жената Х, мъжа Z и неговата жена Y…. Особено ако мъжът е по-сносно обезпечен материално. Така е! Гледаме хиляди случай на такива съдби. Никой не го интересува, че нанася дълбоки рани в душевността на децата, плод на тази разрушена семейна идилия. Така е, когато се намеси някоя пачавра в някое семейство. И после се почва една война – магии, измами, стига се до насилие и …. В края на краищата - гибел. Защото Онзи от горе – ГЛЕДА!!! Бави – но не забравя…
       Колкото до множеството врачки, които съм посетила – да така е!
      И аз имах семейни проблеми, които ме доведоха до тежка депресия и … до врачки! Но, слава Богу – изплувах, отдадох грижата си на децата ми и на развитието ми в кариерата. Вече посягам към мъжете с много резерви. Но – за съжаление и без тях не може – Оня горе така го е стъкмил.
   Това беше повода да посетя тук там някой „голям” ясновидец. Като почнеш от кака Диди, кака Данче, Мама Анка, Ангелчо, Зевдуана, иранския ходжа Яди, Адем, Севда от Карнобат … и какво?
Човек сам си е доктор. Вярно – съдбата не е само наше творение. Но как ще посрещнеш проблемите – това зависи само от теб.
   От изброените по-горе има – и истински и неистински. Но точна квалификация няма да дам, защото не искам да си създам врагове в астрала. Всеки има право да решава сам – при кого „да” и при кого – „не”.
       Колкото до написаното от мен за Светла – твърдо стоя зад думите си и искам да Ви кажа – при такива хора се ходи с вяра. Ако се компрометира – лошо е. Но имайте пред вид и това – тези, с истинската дарба усещат!!! Усещат душевното Ви състояние, нагласата Ви – позитивна или негативна, добронамерена, настървена или зла!!! Крайна – както при повечето жени впрочем. Не е нужно да ми оспорвате – знаете какви сме жените.
         Показателно при съвременните жени – има само интереси! Няма милост и съвест.

# 267
казах моля някой ако знае човек който прави такива магии да ми пише на лично последиците аз ще си ги изтърпя и ще си платя цената не ме съдете знам че много хора тук са прибягвали до това успешно и много хора четат темата само за това да намерят някой да им направи такава магия но не се осмеляват да пишат а и тук е форум за помощ като няма да помагате не пишете поне

# 268
казах моля някой ако знае човек който прави такива магии да ми пише на лично последиците аз ще си ги изтърпя и ще си платя цената не ме съдете знам че много хора тук са прибягвали до това успешно и много хора четат темата само за това да намерят някой да им направи такава магия но не се осмеляват да пишат а и тук е форум за помощ като няма да помагате не пишете поне
Отдавна съм в темата и съм си писала с много жени в личните! Врачките са им взимали пари за да направят магия за събиране, но са без всякакъв резултат! А отгоре на всичкото врачките са се карали с тези, които са им казвали по тел., че няма ефект от техните магии! Както виждат,  никой не ти е посочил в темата конкретното име на такава, която да е помогнала на някого и има ефект от ритуалите й! Обикновено „магьосниците“ взимат пари и са били до тук! А относно това, че някоя там е прибегнала към магии и са й починали близнаците...., не мисля, че заради магията..Иначе на тези, които взимат пари, лъжат и се облагодетелстват върху нещастие на човека..., трябва да измират целите фамилии! А знаете ли, колко са врачки, ходжи и прочее - значи по тази логика половин България хора ще умрат....Кой може да прави магии за събиране? Има ли такава? Напишете името й! Коя е помогнала на някого и му е върнала любимия човек? А взимат по 400 - 1500 лв. да направят магия! Хората им плащат, но нищо не получават! Ще бъдат ли наказани? Никой от вас не пише в темата, как на някоя врачка й е починала цялата фамилия....

# 269
Аз съм много доволна от Маг Мариела - на някой друг да му е познавала тя?

Общи условия

Активация на акаунт