Ясновидци/врачки - тема 34

• 252 315
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Мнение за Пепа от Хаджи Димитър София?

Доста е писано за Пепа. Не сте чела темите. Има мнооооогоооо мнения за нея.
Благодаря! Друго питане друга в София с добра познаемост.

# 481
Така е, Sunshine@, наистина има индивидуален момент с ясновидството в повечето случаи, дали е от напасването на енергии, дали от друго. Шарлатаните не ги броя, говоря за тези, които имат някакви умения. Справят се различно добре при различните хора. Нели видя няколко специфични неща от настоящето ми, но за бъдеще абсолютно нищо не видя, за съжаление.

# 482
Някой да е чувал нещо за човек с дарба от района на Тополи, Езерово, Казашко,Страшимирово,Константиново ?  За Девня съм чувал, че има ходжа обаче за някой преди време беше споменал за човек от тези райони ама загубих информацията. Също и за района на Кичево,Куманово,Орешак и в нея област. Та ако някой нещо знае, моля да сподели.

# 483
Здравейте,

Някой дали е звънял наскоро по тел. на леля Искра от Дупница и дали му е познала най-вече? Аз й бях звъняла преди 2-3 месеца, но все още не знам дали ми е познала нещо. Четох мнения, че вече не познава толкова. Ще се радвам някой да сподели.
Аз вчера звънях тя отказва да гледа по телефон.Но три пъти съм говорила с нея два пъти ми отговори добре за конкретен човек и за дадена ситуация.Третия път ми отговори съвсем обратното за същото.първият път беше ясна и обедителна втория път ме разпитваше налучкване.Третия път сама си противоречеше май небеше много адекватна.

# 484
Тези всички постове можеха да бъдат събрани в един, за компактност и добра четимост.

# 485
Здравейте! Нямам възможност да чета назад в темите за това ви пиша. Бихте ли ми дали име и тел. за връзка на ходжа от Пазарджик или ат околните селя. Много благодаря предварително.

# 486
Здравейте група някой да е ходил при добър ясновидец и действително да има резултат и да не му е тарифата огромна.

# 487
Здравейте група някой да е ходил при добър ясновидец и действително да има резултат и да не му е тарифата огромна.
А ти какъв резултат търсиш? По принцип ролята на ясновидеца не е да ни оправи живота.

# 488
По -нагоре в някой от постовете прочетох за мнение на момичето относно мъж до зеленчукова борса във Варна. Моля ,ако някой има повече информация да сподели -контакти,впечатления и тн .Ако някой има информация относно човек във Варна или околността,който наистина познава в прогнозите си да ми пише.

# 489
Здравейте,
Преди два дена мой приятел е намерил под едно цвете в на майка му домът и счупени черупки яйца и около тях е имало  светли дълги косми .
Самите цветя бяха три на брой в една саксия - дебела мара е цветето  , той незнайно как е повдигнал случайно едно от тях и под него е намерил тези неща, под другите не е имало нищо.Само под едното и то непосредствено под него , не е даже било дълбано в самата пръст в саксията понеже изровихме всичко и нямаше нищо което да е различно само пръст.
Това което направихме  с ръкавици , всичко хвърлихме в буйна река , след което ни казах да препикаем с урина на мястото на което е била саксията .
Някой да сподели точно за какво може да е било това, и дали сме се справили на пръв поглед.

# 490
Харесали са го приятелят ти за зет. Щом не сте ги пипали нещата, зачи ще сте ок. Кажете на приятелят си и да не се страхува, че магиите със страх се подклаждат.

# 491
защо мойте постове са острото на кок несъм одобна

# 492
  • София
Здравейте ,
преди 8 г. бях ходила при една жена в Люлин мисля беше на гърба на Кооперативния пазар , казва се Роси , изключитено доволна бях от нея , но не мога да намеря нейни контакти , а и до колкото знам вече не живее там.
Някой да има информация за нея ?

# 493
SmileSatisfied
защо мойте постове са острото на кок несъм одобна

Егати.........Нищо не разбрах! На кого не си Одобна?  Satisfied

# 494
Честит празник на дамите! Ходих на лекар всичко ми е наред,а на мен не ми е комфортно като в скафандър съм и капан странно е всичко ходих при една гледачка и от както ми прави разни неща и от тогава ми е доста не комфортно. Помагайте дайте силен човек който ще помогне гледам, че тук всеки казва негативи за доста гледачки и аз не мога да взема решение точно.
Благодаря! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт