Ясновидци/врачки - тема 34

• 252 260
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Накой ходил ли е при Керанка от Добрич? Мнения? Колко взема?

# 511
От ходжата в Звънчево не съм доворна пълен шарлатанин е. Ето телефона някой ако реши да си хвърли парите на вятъра 0888270509.

# 512
От ходжата в Звънчево не съм доворна пълен шарлатанин е. Ето телефона някой ако реши да си хвърли парите на вятъра 0888270509.
Да,точно днес на работа една колежка ми сподели за него и ми каза да не се лъжа да ходя.Благодаря много и за вашето мнение.Хубав ден!

# 513
  • София
Моя колежка и дъщеря й само при него ходят. Аз съм ходила само един път. Не мога да кажа нищо лошо. По-скоро съм доволна, отколкото недоволна.

# 514
Някой ходил ли е при Екатерина Двугин ?Само знам ,че е от София ,но и  нямам тел .Ако някой може за помогне ще съм благодарна.

# 515
Когато сте ходили при ходжа ( и не изповядвате ислям ), какви са ви наблюденията за ефекта от това, което ви е чел/дал ? Какво се случва, ако дни след това отидите на църква и се помолите ?  Ходил съм, преди доста години и от гледна точка време мога да кажа, че е имало краткотраен ефект ( седмица ). После всичко се е връщало по старо му. Питам , защото ме интересува при вас какъв е ефекта и колко продължава. Изобщо, намерили ли сте решение на проблемите за които сте отишли за помощ ?

# 516
Оск се включвам махат че писах и всичко беше премахнато.Някой има ли мнение за някоя врачка в Плевен .Ако някой е ходил при Захаринка на Лозенка или при Ружа нека да сподели дали може и на лични.

# 517
Някой да има опит и наблюдения от koldun vulk, сайта му е tradicionnamagia?

# 518
Сега се зачетох в този сайт http://www.tradicionnamagia.com/  ,има интересна информация  Laughing Благодаря !

# 519
Сега се зачетох в този сайт http://www.tradicionnamagia.com/  ,има интересна информация  Laughing Благодаря !

Да,но изглежда опасно и скъпичко, за това питам дали някой се е възползвал от услугите на този човек. 🤗

# 520
Никой ли не е ходил скоро при тая Керанка в Добрич? Намерих мнения, ама са от преди 6-7 години. Не ми се бие толкова път, ако не си заслужава.

# 521
Като се зачетеш и видиш какво предлага ....
Всеки си носи отговорността, но се запитайте за цената която трябва да платите. Ритуалите които
предлага срещу заплащане са си чиста проба черни.За справка - това което се използва. Въпросния човек никъде не пише какви са последствията ако объркате нещо, от което следва, че ще трябва да му се обадите и пак да платите ако объркате нещо .... ако сте в състояние де ( не говоря финансово, а физическо и психическо ).
И никъде не пише, какво ще ви се случи, ако случайно сте решили да навредите на човек, за който не знаете подробности и се окаже, че не е случаен и всичко това ви го върне ... с лихвите и оттатък. Всеки сам си избира ! 

# 522
Никой ли не е ходил скоро при тая Керанка в Добрич? Намерих мнения, ама са от преди 6-7 години. Не ми се бие толкова път, ако не си заслужава.
Керанка не познава!

# 523
Не е много по темата, но наскоро ми попадна материал за кармата и трудностите, които трябва да преодолеем в този живот. Лунните възли в наталната карта много добре показват кои са тези области, направо съм изненадана - поне при мен доста неща съответстват.

# 524
А маг Вили?

Общи условия

Активация на акаунт